Įkraunama...
Įkraunama...

Tianshi produkcija

sveiki
gal galit patart blush2.gif zmogus turi skydliaukes problemu, aukstas cholesterolis, issiderinus nervu sistema, aukstas kraujospudis ... zodziu visa puokste ligu, plius vartoja stiprius vaistus nuo nemigos, nuo kuriu jau yra priklausomybe doh.gif

gal yra koks tiansi papildas, ar keli produktai, galintys pagelbet?

ir tikriausiai reikia issivalyt organizma, cia skaiciau,kad antilipidine,plius dviguba celiulioze, o koks yra terminas, per kiek laiko issivalo ax.gif
siaip nezinau i ka kreiptis, konsultanto neturiu, nes pati atradau tema- kaip ir patarejo neturiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkis @ 2011 03 15, 15:35)
Ji gydoma taip pat kaip ir dermatitas. Aš savo mažiukui, kol kas duodu tik kalcį.

Vyras valosi organizmą.

Mes kaip ir daugelis pradėjom bendradarbiauti su Tiens sužinoję kiek ir  kaip gerai padeda kovoti su negalavimu.

Mažyliui ir cinko po truputį duokit. Jo miltukai skanūs, tai tik ir košytę įberti ir į jogurtuką.

o šiaip dabar yra pavasaris. Kepenų ir tulžies pūslės metas. Gal žinote, kad kepenys tai mūsų dvasia (rusai sako duša). Kepenys - energijos variklis, reguliuoja energijos judėjimą. Kraujo švarumas irgi priklauso nuo kepenų. Vnž, kepenys labai labai svarbios. Todėl jas reikia mylėti ir pavasarį valyti. Tam tinka valomoji (arba liekninamoji) arbata, chitozanas, ikanas (atstato kepenis). Aišku yra ir daugiau produktų, kuriuos naudinga vartoti, bet čia jau kiekvienas sprendžia pagal savo norus ir galimybes. O organizmo papildymui kalcis, cinkas, kurių mūsų organizmuose katastrofiškai trūksta.
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2011 04 06, 14:02)
ir tikriausiai reikia issivalyt organizma, cia skaiciau,kad antilipidine,plius dviguba celiulioze, o koks yra terminas, per kiek laiko issivalo  ax.gif

Celiuliozė nebutinai- reikia valomąjį produktą pasirinkti pagal savo vidurius ir išgeriamo vandens kiekį( celiuliozei būtina 3 l išgert per dieną). Galima rinktis Digest arba Vegetarinę dietą, nepamiršti Chitozano. Valymas turėtų trukti 40 dienų-per tiek atsinaujina ląstelė. Žinoma, nepamiršti arbatos ir vandens.
Čia niekas nevyksta greit, bet užtikrintai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 01 25, 12:34)
Kad niekur jos neimanoma nusipirkti...

Aš jos Ukrainoje pirkausi... Lietuvoje jos senokai nėra...
Beje, ten pirkausi ir chitozano, senojo pakavimo...
Atsakyti
Aš dabar savo mažiuliui duosiu Digest, jos naudojamos disbakteriozei šalinti, kaip gerosios bakterijos.
Atsakyti
Laba diena,
Norėjau paklaust apie vaikišką kalcį. ar visą tą pokelį reikia per vieną kartą vaikui išgert? Ir kokiame kiekyje vandens (ar kažko kito) reikia ištirpinti?
Atsakyti
QUOTE(LaPassion @ 2011 07 21, 07:27)
Laba diena,
Norėjau paklaust apie vaikišką kalcį. ar visą tą pokelį reikia per vieną kartą vaikui išgert? Ir kokiame kiekyje vandens (ar kažko kito) reikia ištirpinti?

Vaikiškas kalcis dozuojamas pagal vaikučio amžių ir jis tirpinamas 0,5 stiklinės šilto vandens, bet jei vaikutis mažiukas galima mišinuke arba piene.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 21 liepos 2011 - 09:53
Mamytės, kurios duoda vaikams tuos kalio miltelius...patarkit, kaip sugirdyt. Padariau vakar 0.5 stiklinės šilto vandenuko su šaukštelių tų miltelių, tai po pirmo gurkšnio net žiūrėt į tą pusę nenorėjo doh.gif Žiaugčiot pradėjo ir pasakė, kad negers doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal jūs žinote, kur internete būtų galima plačiau pasiskaityt apie šiuos produktus. Aš visur, kur randu, tai info tik apie sudedamąsias medžiagas. Bet kas nuo skirta, tai nelabai randu info. Tarkim San-Gao, Ikanas ir kt produktai...tiesiog noriu išsamios info kas nuo kokių negalavimų skirta.
Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(LaPassion @ 2011 07 26, 13:32)
Merginos, gal jūs žinote, kur internete būtų galima plačiau pasiskaityt apie šiuos produktus. Aš visur, kur randu, tai info tik apie sudedamąsias medžiagas. Bet kas nuo skirta, tai nelabai randu info. Tarkim San-Gao, Ikanas ir kt produktai...tiesiog noriu išsamios info kas nuo kokių negalavimų skirta.
Ačiū iš anksto.

Sveika,

http://www.tianshi.p...s.lt/Ikanas.htm - apie Ikana;

http://www.tianshi.p...lt/san__gao.htm - apie Sao-Gao

P.S. Apie kokius dar norit suzinot produktus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linele314: 26 liepos 2011 - 14:17
sveikos paneles,as nuo vakar ir as pradejau gerti antilipidine arbata ir tabletes prie jos,litra per diena isgert reikia,ir po 6 tabletes.mano teta uzsiima ju pardavimu,tai parekomendavo.. nezinau kiek cia kas pas mane keisis.. as bandau del plauku sita dalyka,gal kuriai pagerejo plaukai pradejus vartoti tai? nes siaubas kaip slenka,daug ka isbandziau.. beto ir kelis kg atsikratyt butu neprosali ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzulkaa: 18 rugpjūčio 2011 - 11:20
QUOTE(LaPassion @ 2011 07 22, 11:02)
Mamytės, kurios duoda vaikams tuos kalio miltelius...patarkit, kaip sugirdyt. Padariau vakar 0.5 stiklinės šilto vandenuko su šaukštelių tų miltelių, tai po pirmo gurkšnio net žiūrėt į tą pusę nenorėjo  doh.gif Žiaugčiot pradėjo ir pasakė, kad negers  doh.gif

Nežinau, kiek jūsų vaikiukui metų, bet aš niekada nedaviau taip kaip jūs. Maniškė labai mėgsta, kai į miltukus įpilu nedaug vandens ir padarau kaip košę. Tiesiog gaunasi didelis šaukštas saldžios košės. Bet, iš tikrųjų, ne visi vaikai mėgsta. Jūs tuos miltukus įmaišykite į košę (bet ne į visą lėkštę, nes gali visos nesuvalgyti, o į tokį kiekį, kad suvalgytų), į jogurtą ar kefyrą. Tai ką valgo ar mėgsta. Galima į rūgščias sultis (apelsinų, greipfurtų).

QUOTE(Buzulkaa @ 2011 08 18, 12:20)
sveikos paneles,as nuo vakar ir as pradejau gerti antilipidine arbata ir tabletes prie jos,litra per diena isgert reikia,ir po 6 tabletes.mano teta uzsiima ju pardavimu,tai parekomendavo.. nezinau kiek cia kas pas mane keisis.. as bandau del plauku sita dalyka,gal kuriai pagerejo plaukai pradejus vartoti tai? nes siaubas kaip slenka,daug ka isbandziau.. beto ir kelis kg atsikratyt butu neprosali  ax.gif

O tabletės kokios? Dviguba celiuliozė? Jei taip, tai šioms priemonėm išvalote organizmą. Po to būtinai reikia papildyti kalciu, cinku. Na, pagal galimybes. O kalcio jums tikrai trūksta. Nepagailėkite jo.
Ir nebijokite, kad nepajusite kažkokio staigaus poveikio iš karto. Žmonės labai skirtingi ir skirtingai reaguoja. Tiesiog žinokite, kad papildai "dirba savo darbą" ir galima pastebėti net nedidelėse smulkmenose. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 26 rugpjūčio 2011 - 10:55