QUOTE(LaPassion @ 2011 07 22, 11:02)
Mamytės, kurios duoda vaikams tuos kalio miltelius...patarkit, kaip sugirdyt. Padariau vakar 0.5 stiklinės šilto vandenuko su šaukštelių tų miltelių, tai po pirmo gurkšnio net žiūrėt į tą pusę nenorėjo

Žiaugčiot pradėjo ir pasakė, kad negers
Nežinau, kiek jūsų vaikiukui metų, bet aš niekada nedaviau taip kaip jūs. Maniškė labai mėgsta, kai į miltukus įpilu nedaug vandens ir padarau kaip košę. Tiesiog gaunasi didelis šaukštas saldžios košės. Bet, iš tikrųjų, ne visi vaikai mėgsta. Jūs tuos miltukus įmaišykite į košę (bet ne į visą lėkštę, nes gali visos nesuvalgyti, o į tokį kiekį, kad suvalgytų), į jogurtą ar kefyrą. Tai ką valgo ar mėgsta. Galima į rūgščias sultis (apelsinų, greipfurtų).
QUOTE(Buzulkaa @ 2011 08 18, 12:20)
sveikos paneles,as nuo vakar ir as pradejau gerti antilipidine arbata ir tabletes prie jos,litra per diena isgert reikia,ir po 6 tabletes.mano teta uzsiima ju pardavimu,tai parekomendavo.. nezinau kiek cia kas pas mane keisis.. as bandau del plauku sita dalyka,gal kuriai pagerejo plaukai pradejus vartoti tai? nes siaubas kaip slenka,daug ka isbandziau.. beto ir kelis kg atsikratyt butu neprosali
O tabletės kokios? Dviguba celiuliozė? Jei taip, tai šioms priemonėm išvalote organizmą. Po to būtinai reikia papildyti kalciu, cinku. Na, pagal galimybes. O kalcio jums tikrai trūksta. Nepagailėkite jo.
Ir nebijokite, kad nepajusite kažkokio staigaus poveikio iš karto. Žmonės labai skirtingi ir skirtingai reaguoja. Tiesiog žinokite, kad papildai "dirba savo darbą" ir galima pastebėti net nedidelėse smulkmenose.