as irgi nusivyliau...kol geriau preparatus ir po to dar pora menesiu buvo gerai, bet dabar viskas is naujo...tai ka, man reikia gerti pastoviai? nenoriu nieko itikineti, kad cia blogai, tiesiog sakau kaip man buvo...
QUOTE(buckizs @ 2009 10 09, 18:57)
as irgi nusivyliau...kol geriau preparatus ir po to dar pora menesiu buvo gerai, bet dabar viskas is naujo...tai ka, man reikia gerti pastoviai? nenoriu nieko itikineti, kad cia blogai, tiesiog sakau kaip man buvo...
Tai kaip supratau, kad jūs pradėjote vartoti preparatus liepos mėnesį, tai tik mėnesį vartojote? Nes rašote, kad po vartojimo porą mėnesių buvo gerai. Na, čia tik natūralūs produktai, tai tikrai ne per mėnesį viskas susitvarko, jei žmogus turi rimtų problemų kartais reikia net pusės metų, kad būtų akivaizdus pagerėjimas. Aš bent pernai organizmo valymą dariau 2 mėnesius, kad pasijausčiau geriau ir po to vartojau tam tikrus preparatus

Nesupykit, bet mano nuomone cia pinigu ismetimas i bala, i nezinia ka
Reklama reklama reklama.....Jei tie maisto papildai tokie labai geri ,tai pagal viska zmones pirkdami ir nuolat vartodami sia produkcija turetu nesirgti jokiomis ligomis

Manau, kad toks pagrindinis jų tikslas
, bet o kas čia vartoja pastoviai?
Pavartoja mėnesiuką, užmeta ir laukia pagerėjimo

QUOTE(Faustinata @ 2009 10 10, 12:11)
Jūs tik kažkaip viską neaiškiai rašote, bet nei vieno rimto argumento

Sundown nemanau, kad čia kažkas supyks dėl jūsų posto

Lurdes 72 teisingai parašė, kad pavartoję mėnesį numeta į šalį preparatus ir tikisi stebuklo, gi nebūkite naivios ir netikėkite ta reklama, kai sakoma, kad galima staiga išgyti nuo papildų ir nesvarbu kokios kompanijos, tai ne kažkoks stebuklas.
Valmar jūs rašote porą mėnesių gėrėte kordicepsą ir daugiau nieko? Nemanau, kad jo vieno ir tik 2 mėnesių užteko išsigydyti lėtinį šlapimo pūslės uždegimą

Pagalvokime kiek laiko reikia gerti homeopatinius vaistukus, kad būtų žymus pagerėjimas, kartais net pusę metų rekomenduoja. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad tikrai nuo lėtinių problemų neišsigydysite jokiais papildais ar vaistais. Jais tik padėsite sau pagerinti gyvenimo kokybę, bent jau man šienligė ar pienligė jau kontroliuojama, o pogimdyvinis artritas pamirštas. Turime šeimoje daug sveikatos pagerėjimų ir nesakau, kad to negalima pasiekti su kitais preparatais. Čia nereklaminė tema apie šiuos preparatus, o dalinamės patirtimi ir kai parašo mamytė, kad jai nepadėjo norisi žinoti ką negerai darė, kad taip nutiko. Juk tikrai nepigūs preparatai, kad galėtume tik bandyti visus iš eilės, o nesulaukus rezultato juos išmesti.
Manau patarimų išgirsime ir iš kitų mamyčių, kurios irgi vartoja jau senokai

Geriau ir tianshi ir kitu firmu siulomais preparatais. Kaip jus rasote va buten vieno menesio neuztenka, tas suprantama, taciau as esu uz naturalia lietuviska heomopatija. Turetumeme dziaugtis kokioje geografineje zonoje gyvename, kad turime tiek daug savu zoleliu, vaistazoliu kuriomis gydesi musu senoliai ir kurie tikrai padeda isgyti. Kada paskutini karta vaiksciojote po miska, pieva? kiek ten gerybiu, vaistazoliu, bet ne, mes puolame pirkti produkcija is svetur ir mokame didelius pinigus. Gal nepatingekime pasidometi ka musu nuostabi gamta turi, o poto pult ir "svetima darza".
Aš nelabai suprantu, jei kordicepsas, skaitosi kaip naturalus antibijotikas.Tai koks jo veikimo principas.Kiek reikia ji gerti, kol išsigydysi ligas?
Kas dėl organizmo valymo, nei vienas iš konsultantu negalės pasakyti, keik pas žmogų organizmas yra užterštas.Aš sveikai maitinuosi, pastoviai sportuoju, nerukau, negeriu. Kiek mano organizmas yra užterštas????
Kas dėl organizmo valymo, nei vienas iš konsultantu negalės pasakyti, keik pas žmogų organizmas yra užterštas.Aš sveikai maitinuosi, pastoviai sportuoju, nerukau, negeriu. Kiek mano organizmas yra užterštas????
Sundown
ir tikrai nieko prieš lietuvišką homeopatiją, tik gal būtent joje ir trūksta tos reklamos...
Gal, jei kažkada būtų man pasiūlę kažką iš mūsų šalies žolelių ir tai būtų padėję tikrai nebūčiau puolusi prie šių preparatų,nes mano šeimoje irgi pinigais "nelyja"
Valmar o ar būtina žinoti kiek organizmas užterštas ir nusilpęs. Jei kankina lėtinės problemos vadinasi jame kažkas negerai. O, kad sveikai maitinatės, pastoviai sportuojate, nerūkote, negeriate ir t.t. dar ne viskas. O kuo mes kvėpuojame, ar tikrai tik ekologiškus produktus perkate maisto gaminimui ir ar nuo gimimo taip sveikai gyvenate, jokių vaistų nevartojate ligos atveju, kaip su kontracepsija ir t.t. Visa tai ir žaloja organizmą. Aš irgi sportavau 10 metų be pertraukos, rinkausi kuo sveikesnį maistą, jokio alkoholio, tuo labiau rūkymo, o šienligė kaip buvo, taip dar labiau stiprėjo. Kiek gerti preparatus tikrai jums nepasakysiu, nes pati su gydytoja konsultuojuosi
Bet iš savo patirties galiu pasakyti, kad esant tokiam rimtam uždegimui manau jus turėjo konsultantas pakonsultuoti rimčiau, o neįbrukti kordicepsą su mintim, kad tai stebuklingi preparatai ir stebuklingai padės. Gaila jūsų išmestų pinigų ir dar labiau vilčių

Valmar o ar būtina žinoti kiek organizmas užterštas ir nusilpęs. Jei kankina lėtinės problemos vadinasi jame kažkas negerai. O, kad sveikai maitinatės, pastoviai sportuojate, nerūkote, negeriate ir t.t. dar ne viskas. O kuo mes kvėpuojame, ar tikrai tik ekologiškus produktus perkate maisto gaminimui ir ar nuo gimimo taip sveikai gyvenate, jokių vaistų nevartojate ligos atveju, kaip su kontracepsija ir t.t. Visa tai ir žaloja organizmą. Aš irgi sportavau 10 metų be pertraukos, rinkausi kuo sveikesnį maistą, jokio alkoholio, tuo labiau rūkymo, o šienligė kaip buvo, taip dar labiau stiprėjo. Kiek gerti preparatus tikrai jums nepasakysiu, nes pati su gydytoja konsultuojuosi

QUOTE(elvike @ 2009 10 12, 15:19)
Sundown
ir tikrai nieko prieš lietuvišką homeopatiją, tik gal būtent joje ir trūksta tos reklamos...
Gal, jei kažkada būtų man pasiūlę kažką iš mūsų šalies žolelių ir tai būtų padėję tikrai nebūčiau puolusi prie šių preparatų,nes mano šeimoje irgi pinigais "nelyja"

Kokia dar reklama???

Sveikos,
gal kas žinot ar galima naudot antilipidinę arbatą ir dvigubą celiuliozę maitinančiom? mano anyta platina šiuos produktus, bet anot jos, tai viskas visiems tinka ir galima, tai man jos nuomonė tokio nelabai patikima...
gal kas žinot ar galima naudot antilipidinę arbatą ir dvigubą celiuliozę maitinančiom? mano anyta platina šiuos produktus, bet anot jos, tai viskas visiems tinka ir galima, tai man jos nuomonė tokio nelabai patikima...

Sveikutes!
Noreciau patarimo del antilipidines arbatos. Neseniai nusipirkau ir pries 3d pradejau gerti. Kas man gali pasakyti ar galiu as ta pakiuka uzplikyti 4kartus per diena po viena puodeli, o ne litra iskarto.Ir galiu gerti su medumi? Klausiu del to, kad konsultante pan pasake, galima su medum,bet tik ne cukrumi saldinti, o rusiskam sajte raso be medaus, be cukraus ar citrinos. Beje, man buvo pasakyta,kad 3m vaikui galima duoti tos arbatytes, o tame paciame sajte raso kad vaikams neduoti. Tas pats su cardiceptis, raso iki 5m negalima,nors man sake galite duot.?
Tai kaip cia kas yra istikruju?
Geriu arbatyte ir cardiceptis po 1 per diena. Profilaktiskai. Sakykit kiek reiketu laiko gerti? 1-2men uztektu? Tada reikia pertrauka daryti? Na, nieko daug nezinau, bet gal kas zino atsakimus,parasykyte, prasau. Aciu.

Tai kaip cia kas yra istikruju?

Geriu arbatyte ir cardiceptis po 1 per diena. Profilaktiskai. Sakykit kiek reiketu laiko gerti? 1-2men uztektu? Tada reikia pertrauka daryti? Na, nieko daug nezinau, bet gal kas zino atsakimus,parasykyte, prasau. Aciu.