Įkraunama...
Įkraunama...

Santechniko patarimai

QUOTE(Paliukas @ 2012 03 30, 09:49)
jeigu labai labai panoret - galima apeiti fizikos desnius vien mintimis smile.gif

Gal galima be ironijos ar sarkazmo apsieinant sužinoti, ką konkrečiai turite galvoje? Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arthoor: 30 kovo 2012 - 09:02
QUOTE(Arthoor @ 2012 03 30, 09:59)
Gal galima be ironijos ar sarkazmo apsieinant sužinoti, ką konkrečiai turite galvoje? Ačiū. smile.gif

Turiu omenyje kad junkite pagal Tomaros principa ir tiek, manau daug pastangu ir finansu nekainuos toks pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2012 03 30, 10:06)
Turiu omenyje kad junkite pagal Tomaros principa ir tiek, manau daug pastangu ir finansu nekainuos toks pasirinkimas smile.gif

Tomaros principą - tai turite galvoje su vamzdžiais ir alsuokliu? Aš kažkaip sunkiai įsivaizduoju, kaip tai turėtų atrodyti (šalia skalbyklės). Ir ar blogas kvapas iš kanalizacijos nepersiduos tada į skalbyklę?
Atsakyti
QUOTE(Arthoor @ 2012 03 30, 10:12)
Tomaros principą - tai turite galvoje su vamzdžiais ir alsuokliu? Aš kažkaip sunkiai įsivaizduoju, kaip tai turėtų atrodyti (šalia skalbyklės). Ir ar blogas kvapas iš kanalizacijos nepersiduos tada į skalbyklę?

jeigu siuo metu nepersiduoda - neturetu persiduoti ir po to.
lankscios jungtys yra gerai tuom kad jos "mobilios" ar panasiai, bet blogai tuom kad maziau patvaresnes. Asmeniskai lanksciu jungciu nemegstu (slangu) - jeigu paziuretumet i wc bakeliu prijungima jomis, tai dazniausiai kaimynai yra uzliejami butent del to kad praejus kuriam laikui jos itruksta.
Cia mano subjektyvi nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2012 03 30, 09:18)
lankscios jungtys yra gerai tuom kad jos "mobilios" ar panasiai, bet blogai tuom kad maziau patvaresnes. Asmeniskai lanksciu jungciu nemegstu (slangu) - jeigu paziuretumet i wc bakeliu prijungima jomis, tai dazniausiai kaimynai yra uzliejami butent del to kad praejus kuriam laikui jos itruksta.
Cia mano subjektyvi nuomone.

Visiškai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2012 03 30, 10:18)

Šiuo metu žarna pakabinta ant vonios krašto, tad niekaip negali persiduoti kvapas. smile.gif O nutiesus vamzdį tiesiai prie skalbyklės ir pajungus žarną tiesiai į vamzdį, tai juk nebus jokio vandens kamščio. Arba aš kažkaip ne taip įsivaizduoju jūsų siūlomą variantą. Gal turite nuotraukų, kuriose matytųsi, kaip kitur padaryta panašiu atveju?

QUOTE(Paliukas @ 2012 03 30, 10:18)
jeigu paziuretumet i wc bakeliu prijungima jomis, tai dazniausiai kaimynai yra uzliejami butent del to kad praejus kuriam laikui jos itruksta.

Bet mes kalbame apie išleidimą, o ne prileidimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arthoor: 30 kovo 2012 - 11:01
QUOTE(Arthoor @ 2012 03 30, 09:12)

Kelkit nuotrauką nuo kur iki kur norite pajungti papiešiu.
Atsakyti
QUOTE(Tomara @ 2012 03 30, 12:04)
Kelkit nuotrauką nuo kur iki kur norite pajungti papiešiu.

Sudėtinga bus viską apimti fotiku mažoj patalpoj (na bet vakare pamėginsiu). Bet man tik patį principą ar kažkokią schemą būtų gerai pamatyti. smile.gif Gūglėj nerandu arba netinkamai raktinius žodžius parenku.
Atsakyti
QUOTE(Arthoor @ 2012 03 30, 12:14)
Sudėtinga bus viską apimti fotiku mažoj patalpoj (na bet vakare pamėginsiu). Bet man tik patį principą ar kažkokią schemą būtų gerai pamatyti. smile.gif Gūglėj nerandu arba netinkamai raktinius žodžius parenku.

pafotkinkit, pain'tu papaisykit kaip ka isivaizduojat ar koki paaiskinima ir visiems bus lengviau
po isntrukcijas palakstykit (google) ten daugiau apie pajungimus
cia visur lankscias rodo, bet kaip ir sakiau man jos neprie sirdies (7psl.)
http://www.azon.lt/o...es/WA 60149.PDF
Atsakyti
Jungiuosi prie Jusu. Iki vasaros turiu pasidaryti vonios kambario remonta. Pas Jus randu naudingu patarimu ir izvalgiu pastebejimu.
Atsakyti
Kas gali parekomenduoti santechniką vidaus ir lauko darbams? ax.gif Norime pasijungti prie prie miesto centralizuotų vandentiekio ir nuotekų tinklų (privatus gyvenamasis namas)
Atsakyti
Ar lankosi dar cia santechnikos zinovai?smile.gif
Turiu keleta tikriausiai elementariu klausimu.
Issiliejom pamatus ir i juos atvede kanalizacijos vamzdi 160 diametro. Dabar reiketu visa tai issivedzioti namo viduje. Kadangi pamatai poliniai tai visa kanalizacijos vamzdyna planuoju pakisti po rostverku. Bet klausimu iskilo del vamzdzio diametro.
Kiek skaiciau fekalui reikia vedzioti 110, o kriauklems uztenka ir 50, tik kiek maciau pozeminiams darbams 50-tinio nera, tai vistik gal verta tiesio visur po zeme kisti 110 ir nesukti sau galvos?
Tik klausimas tuomet kur juos siaurinti, nes kiek ziurejau is 110 i 50 tiesiog perejimu nera. Yra tik 45 laipsniu trisakiai. Tai negi ten kur bus tik kriaukle deti toki ir ta 110 uzaklinti, o i virsu per papildoma 45 laipsniu kampa issikelti 50? Atsaku reikia i katiline, virtuve, vonia ir antra auksta. Kaip tokie darbai daromi, nes norisi uzkasti ir pamirsti...
Dekui!
Atsakyti