Įkraunama...
Įkraunama...

Santechniko patarimai

QUOTE(robsiukas @ 2010 01 16, 20:46)
patarkite kaip reikia pasijungti aliumini radijatoriu?pas mane tokios bedos jungtis atejimo virsuje o isejimo apacioje kitoje puseje ir tik syla virsus

visų pirma reik nuorint. Galą, radiatoriaus, per visą jo ilgį, šiek tiek pakelk prieš nuorindamas (jei yra tokia galimybė). Pas mane tas pats buvo. Dar pabandyk iš katilinės (jei nenusiorins paprastai) padaryti pora hidraulinių smūgių - pramuš orą kažkur užstrigusį.
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2010 01 16, 23:14)
visų pirma reik nuorint. Galą, radiatoriaus, per visą jo ilgį, šiek tiek pakelk prieš nuorindamas (jei yra tokia galimybė). Pas mane tas pats buvo. Dar pabandyk iš katilinės (jei nenusiorins paprastai) padaryti pora hidraulinių smūgių - pramuš orą kažkur užstrigusį.

nuorinau visvien tas pats o kaip pas tave pajungtos atejimo ir isejimo jungtys ? gal pas mane blogai pajungtas radijatorius
Atsakyti
QUOTE(robsiukas @ 2010 01 17, 23:50)
nuorinau visvien tas pats o kaip pas tave pajungtos atejimo ir isejimo jungtys ?  gal pas mane blogai pajungtas radijatorius

Vakare nufotkinsiu ir įmesiu. Pas mane viskas iš apačios jungiasi. Paduodamas eina į viršų, reguliuojasi su galva. Bet šiltas visas radiatorius, tik apačia gal kiek vėsesnė.
Atsakyti
QUOTE(robsiukas @ 2010 01 16, 21:46)
patarkite kaip reikia pasijungti aliumini radijatoriu?pas mane tokios bedos jungtis atejimo virsuje o isejimo apacioje kitoje puseje ir tik syla virsus

isitikink ar tikrai ateina karstas vanduo is virsaus? buna, kad sumaiso pajungima ir sila virsus ir krastas, kur yra apatinis vamzdis.
Jei tai tvarkinga: isitikink, ar pakankamas greitis cirkuliacinio siurblio.
Cia tik su vienu radiatorium tokios bedos ar su visais?
Atsakyti
tema sena bet gal kas patars 4u.gif norim įsivest vandenį nuo šulinio į sodo namelį. jokių boilerių nestatysim, reik tik šalto vandens tai įsivaizduojam kad tai neturėtų būti padaryti sunku ir patiems g.gif turėsim žmogų kuris patars, bet gal kas turit kokią schemą ar patarimų ar galėtų trumpai nupasakot eigą kaip ir ką daryt, kad ko nepraleistume biggrin.gif būtume labai dėkingi 4u.gif ir kiek visas šitas mūsų darbas gali kainuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 03 20, 20:38)
tema sena bet gal kas patars 4u.gif  norim įsivest vandenį nuo šulinio į sodo namelį. jokių boilerių nestatysim, reik tik šalto vandens tai įsivaizduojam kad tai neturėtų būti padaryti sunku ir patiems g.gif  turėsim žmogų kuris patars, bet gal kas turit kokią schemą ar patarimų ar galėtų trumpai nupasakot eigą kaip ir ką daryt, kad ko nepraleistume biggrin.gif  būtume labai dėkingi 4u.gif ir kiek visas šitas mūsų darbas gali kainuoti? g.gif

jamat siurbli is senuku uz 100 lt - ikishat i sulini, pajungiat i rozete, bega vanduo is slango - istrauket is rozetes - nebebega..
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2010 03 20, 20:48)
jamat siurbli is senuku uz 100 lt - ikishat i sulini, pajungiat i rozete, bega vanduo is slango - istrauket is rozetes - nebebega..

dar praverstu ta slanga atitinkamai uzkasti po zeme ,kad ziema neuzsaltu
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2010 03 20, 20:48)

tiek ir patys suprantam cool.gif geriau pasakytumėt ar užtenka to siurblio už šimtą ar reik hidroforo? unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 03 20, 21:12)
tiek ir patys suprantam cool.gif geriau pasakytumėt ar užtenka to siurblio už šimtą ar reik hidroforo? unsure.gif  rolleyes.gif

na kiek suprantu hidroforas biski protingesnis ,jis automatiskai palaiko darbini slegi ir siurbia kada reikia ,o paprasta siurbli turesit junginet patys
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 03 20, 21:18)
na kiek suprantu hidroforas biski protingesnis ,jis automatiskai palaiko darbini slegi ir siurbia kada reikia ,o paprasta siurbli turesit junginet patys

reiškia reik hidroforo rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 03 20, 21:21)
reiškia reik hidroforo rolleyes.gif  rolleyes.gif

http://images.google...p...&tbs=isch:1
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 03 20, 21:21)
reiškia reik hidroforo rolleyes.gif  rolleyes.gif

jei yra noras tureti krana su vandeniu pastoviai - reik hidroforo, kaip paveiksluoja gerb. .. beje, jei jau yra spaudimas - tai ko nepakabinti elektrini boileri? KARSTAS DUSHAS! visada! smile.gif
Atsakyti