QUOTE(nataliuncik @ 2009 07 21, 23:53)
Tai dabar gali pati nuvažiuot ar užsakyt
DeLona

: matau ir raugo yra ir džiovintų svogūnų ir dar visokio gėrio

Reiks prasinešt
O duoną kepiau pagal šitą receptą, tik, kad dėjau ruginius ir kvietinius miltus sumaišius beveik lygionis dalimis ir nedėjau grūdų (nes neradau namie siemkų

: ) Bet pusryčiams su tepamu sūriu fantastiškai skanu
QUOTE(Mrs. R @ 2008 12 11, 20:26)
as kepu tokia pusrytine duonele, pagal senoje temoje rasta recepta (uzstatau ir rytui, tada pilu salta piena is saldytuvo):
Duona, Kepama aparate
Skliaustuose parašysiu kiek gramų ar mililitrų reikia 750 g. duonai.
1. Susmulkintas gabaliukais sviestas - 60g. (50g.)
2. Druska -2 arbatiniai šaukšteliai (1,5 a.š.)
3. Cukrus - 2,5 valgomieji šaukštai (2 v.š.)
4. Pienas - 310 ml (260 ml)
5. Miltai 550C tipo (jie skirti duonos ir bandelių kepimui) - 470 gr. (400 gr.)
6. Saulėgražų - aš dedu 3 v.š.
7. Mielės - 5g. arba 1,5 a.š. ( 1a.š.)
dedu ir moliugu seklu, ir sezamu...
O gal dar kas nors turi duonkepę su ta konvekcine funkcija ar kaip ten ji

: Ką daro ta funkciją?
Beje, man viršus kepaliuko mažiau apskrudo nei šonai

Ar galima ką nors padaryti, kad vienodžiau apskrustų?