Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

Sveikos, merginos, studentės, mamos 4u.gif

Įstojau ir aš į teisę. Nuo pirmadienio prasideda mokslai blink.gif , bijau, nauja aplinka, ne mano miestas unsure.gif ...

Bet noriu mokytis ir pabaigti... Ar galėsiu į jus kreiptis su krūva klausimų blush2.gif , matau, viena kitai padedate (kai prakusiu MRU, ir aš atiduosiu "duoklę" SM biggrin.gif ).

Dar - kiek žinau, tai tikrai visų nepriėmė į teisę (-70 pareiškimų), tad kažkokia atranka vis gi yra. Pradedu tęstines studijas nuo III kurso bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 09 06, 12:36)
Gal kas turi Nekrosiaus Romenu teise arba Maksimaicio Uzsienio teises istorija parduoti , mielai nupirkciau  ax.gif
Gal kas konspektus romenu teises turi  blush2.gif

as turiu Romenu teise mirksiukas.gif beje, jei kartais laikysi egzamina pas Velyvi, nesiulau mokytis is jokiu konspektu schmoll.gif -knyga reik moket kaip 2x2 unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2009 09 06, 15:13)
Sveikos, merginos, studentės, mamos  4u.gif 

Įstojau ir aš į teisę. Nuo pirmadienio prasideda mokslai  blink.gif , bijau, nauja aplinka, ne mano miestas  unsure.gif ...

Bet noriu mokytis ir pabaigti... Ar galėsiu į jus kreiptis su krūva klausimų  blush2.gif , matau, viena kitai padedate (kai prakusiu MRU, ir aš atiduosiu "duoklę" SM  biggrin.gif ).

Dar - kiek žinau, tai tikrai visų nepriėmė į teisę (-70 pareiškimų), tad kažkokia atranka vis gi yra. Pradedu tęstines studijas nuo III kurso  bijau.gif

oo, labai sveikinu istojus thumbup.gif tikrai idomus dalykas, pati jau baigineju smile.gif svarbiausia issilaikyti pirmame kurse, nes viskas atrodo taip nauja, baisu, nesuprantama, bet galiausiai viskas iveikiama cool.gif visad pasiruosus padet drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Esu pabaigusi MRU teise ir valdyma ir liko didele kruva konspektu, atsviestu vadoveliu, straipsniu, istatymu, kt. Jei ko prireiks, kreipkites - atiduociau uz simboline kaina (tik tiek, kad atsipirktu islaidos kopijavimui...) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 09 04, 09:42)

Vis dar laukiu atsiliepimu:
Autoriu t.
Tarptautine zmogaus teisiu apsauga (sitas domina labiausiai)
Draudimo t.

merginos, nejaugi niekas negali padet? verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 09 06, 13:52)
na jau smile.gif  nei ten kategoriškai nei ką, tiesiog pastebėjimas (patvirtintas praktikos) be jokių asmeniškumų. o kiek teko pastebėti paprastai postus asmeniškai priima ir ' blink.gif ' arba ' doh.gif ' dėlioti puola tie, kurie iš tiesų apie save nekaip mano. iki šiol pamenu man pasakius jog dėstytojai su kuriais teko susidurtu nekaip žiūri į neakivaizdininkus ir yra tai ne kartą iš sakę vienam asmeniui (vardų neminėsim) prasidėjusią isteriją a la 'tu mane durna vadini,  prikąsk liežuvį'. iš tokių asmeniškumų belieka spėti kad priimantys postus asmeniškai iš tiesų nekaip apie save mano, užtat asmeniškai ir priima rolleyes.gif iš tiesų asmeniškumai kažkokie galimi tik nuomonėje apie dėstytojus, o forumo dalyvių gi nepažįstam ir nežinom jų motyvų tiek kad asmeniškai juos vertintume. na o kai iš 'liks geriausieji' išvedama ' blink.gif mane kaimiete neišmanėle pavadino' belieka atlaidžiai nusišypsoti smile.gif

O galbūt tokia nuomonė įžeidžia asmenį, kuris tikrai daug paaukoja vardan mokslų, nors ir neakivaizdžių? Manau nestudijavusi neakivaizdžiai tikrai negali objektyviai vertinti ir lyginti, tik ir belieka vadovautis "viena tetulė ar diedukas sakė.... biggrin.gif ". Asmeniškai man visada juokingai atrodo dieniniokų skundai, kad jiems sunkiau ir pan. nei neakivaizdininkams. Manau kiekvienam savo - pagal norus ir galimybes ir negali čia būti jokių lyginimų ar pašiepimų. Net nebandau slėpti, kad teko neakivaizdiniame matyti žmonių, kurie įstojo "ant durniaus", bet jie greit ir iškrito, tiesa nevisi, bet tokių yra ir buvo visur ir visais laikais... Siūlau nesipykti, o savo energiją nukreipti į ką tik prasidėjusius mokslo metus, nes jie laukia nelengvi, pareikalausiantys nemažai kantrybės bei pastangų drinks_cheers.gif . Sėkmės visoms 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 09 06, 15:13)
Bet noriu mokytis ir pabaigti... Ar galėsiu į jus kreiptis su krūva klausimų  blush2.gif , matau, viena kitai padedate (kai prakusiu MRU, ir aš atiduosiu "duoklę" SM  biggrin.gif ).

aišku galėsite. sveikinimai įstojus 4u.gif klaipėdoje studijuosite?
QUOTE(angellukas @ 2009 09 06, 16:00)

na, kai apie save prastai galvoji, natūralu kad ištinka isterija nusprendus kad tai posto autoriaus nuomonė ir taikoma asmeniškai, o nesugebama perskaityti jog tai kito žmogaus teiginys biggrin.gif jei tokia dėstytojų nuomonė tikrai žeistų, būtų bandoma ją pakeisti energiją nukreipiant mokslui, o ne pyktis liejamas ant kitų forumiečių. va ir jūs - iškart tirada apie neva dieniniokų skundus kad jiems sunkiau, etc. kai apie save manai kad esi ne itin protingas ar negabus , matyt tada tokius teiginius kitų postuose ir matai. jei nemanytum - nebandytum įskaityti tai, kas neparašyta rolleyes.gif aš beje ir nesiruošiu kažko vertinti ir lyginti, galite nesistengti to įskaityti. mano vienintelis pastebėjimas - kadangi tie, kurių studijų formos neminėsiu, gan jautriai su tiradomis apie nebūtus skundus reaguoja į dėstytojų nuomonę, darau prielaidą jog ta nuomonė tokia gali būti susidaryta ne be reikalo rolleyes.gif dar karta kartoju - gali būti (čia tiems, kurie manydami kad taip yra, nuspręs jog tai teiginys ir bandys priimti asmeniškai). tokios tų, kurių studijų formos neminėsiu, isterijos ir bandymas įskaityti nebūtus teiginius tikrai tik juoką kelia biggrin.gif tad verčiau jau jiems tikrai nukreipti savo energiją į mokslus, o ne ieškoti kitų postuose kas nepasakyta ir tą energiją nukreipti pykčio išliejimui mirksiukas.gif manau jei dar kartą ką nors ištiks toks pykčio priepuolis ir pamirš elementarią bendravimo kultūrą, tiesiog nekreipsiu dėmesio ir duosiu žalią šviesą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 09 06, 15:46)
merginos, nejaugi niekas negali padet?  verysad.gif  unsure.gif

Na, galiu kalbet nepatikrintais faktais, nes pati nelaikiau nei vieno is siu dalyku, taigi, girdejau, kad draudimo teise pakankamai sunkiai praleidzia. Apie atorius teise kaip ir nieko blogo negirdejau.
del tarptautiniu...na nzn, jei tai destytoja Gailiute, tad gal ir nieko smile.gif nes ji pati tai super biggrin.gif
Atsakyti
draudimo teisė bent man asmeniškai buvo velniškai nuobodu ir neįdomu. iš tų trijų imčiau autorių teises 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 09 05, 22:01)
Nu tai jau tipo, jei baigei kolegiją, tai vadinas nieko nemoki? blink.gif
Aš stojau po kolegijos. Į antrą kursą. Kol kas sėkmingai mokaus cool.gif
Ei, kolegos studentės, ar turit kas BPT, CPT? Negaliu net ir prie moodle prisijungit. Knygas, kol parsisiųsiu, tai nors konstpektus pavartyčiau. Gelbėkit "draugą" blush2.gif

Vis dar laukiu lyginamosios KT.
O iš ko teismo psichiatriją mokytis?
Atitrūkus juodai jaučiuos.
Taip extra sugalvojau grįžt, tai nieko pasiruošus neturiu doh.gif

Parasyk emeila savo persiusiu BPT CPT KT lyginamaja 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite konspektus civilinei teisei? turesiu issilaikyti egzamina pas papirti, nes bakalaure studijavau mazesne nei 10 kreditu apimtimi. Buciau labai dekinga (rasa.sulcaite@gmail.com). Gal kas laikete pas ji? kaip viskas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(rasasul @ 2009 09 06, 17:15)
Sveikos, gal kuri turite konspektus civilinei teisei? turesiu issilaikyti egzamina pas papirti, nes bakalaure studijavau mazesne nei 10 kreditu apimtimi. Buciau labai dekinga (rasa.sulcaite@gmail.com). Gal kas laikete pas ji? kaip viskas vyksta?

rasykit meilą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 09 06, 17:17)
rasykit meilą smile.gif

rasa.sulcaite@gmail.com

dekoju labai 4u.gif
Atsakyti