Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

as turiu konstitucines, gal kas pravers;)
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 09 09, 15:36)
aplinkosaugos ir žemės teisė ir įdomu ir nesunku. apie inčirauskaitę -  thumbup.gif

ačiū, labai pravertė jūsų nuomonė 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2009 09 08, 22:29)
Laba, gal galetumei ir man lyginamosios konstitucines teises ta superini konpekta atsiusti? smile.gif   sandra.sataite@gmail.com

as irgi noreciau lyginamosios konstitucines teises 4u.gif
aldoncik@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontik: 09 rugsėjo 2009 - 16:26
jeigu nesunku, gal ir man galetumet atsiust lyginamosios konstitucines teises konspektukus, labai padetumet. aciu 4u.gif puffeeck@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo scetch: 09 rugsėjo 2009 - 16:35
Labukas merginos 4u.gif gal kasnors turit Siuolaikines socialines filosofijos kokiu nors konspektu ar kasko panasaus? pas Morkuniene, uzsirasiau, o neturiu is ko mokytis blush2.gif jei kasnors turit, tai labai pagelbetumet rdd@inbox.lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2009 09 09, 15:42)
as turiu konstitucines, gal kas pravers;)

bigsmile.gif Galit atsiust? renatt.ge@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 09, 14:38)
Merginos, kas žinot kiek TT rašto darbo lapų reikia parašyt?

Kiek man teko klausineti, visu apimtis nedidele, mazdaug 5-8psl.
Mano irgi panasiai gavosi. Nezinau as pakaks, nes nurodymuose nieko apie apimti neminima schmoll.gif todel ir kabinetis del mazos ar dideles apimties neturi teises biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 09 09, 19:57)
Kiek man teko klausineti, visu apimtis nedidele, mazdaug 5-8psl.
Mano irgi panasiai gavosi. Nezinau as pakaks, nes nurodymuose nieko apie apimti neminima  schmoll.gif  todel ir kabinetis del mazos ar dideles apimties neturi teises  biggrin.gif

O kokį variantą rašai? g.gif Iš kokios grupės būsi? mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos...
Buvau antradienį MRU, susirinkimas, paskaitų pasirinkimas ir užsiregistravimas katedrose, visokie prašymai...

...tai įspūdis nežavus - tik keletas administracijos geranoriškų darbuotojų, dauguma teikia klaidinančią info, dar tas nusistatymas sumokėti visą įmoką iš karto doh.gif (mat buhalterija kitaip negali blink.gif )...

Gal čia man, kaip naujokei toks slogus įspūdis, o gal taip ir turi būti, o po to viskas kitaip atrodys unsure.gif ?

Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 09 09, 20:50)
Sveikos...
Buvau antradienį MRU, susirinkimas, paskaitų pasirinkimas ir užsiregistravimas katedrose, visokie prašymai...

...tai įspūdis nežavus - tik keletas administracijos geranoriškų darbuotojų, dauguma teikia klaidinančią info, dar tas nusistatymas sumokėti visą įmoką iš karto  doh.gif (mat buhalterija kitaip negali  blink.gif )...

Gal čia man, kaip naujokei toks slogus įspūdis, o gal taip ir turi būti, o po to viskas kitaip atrodys  unsure.gif ?

Na MRU tikrai teks pkovoti uz save unsure.gif susidursite dar ateity ir su ivairesniais dalykais unsure.gif svarbu pakovot uz save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 09, 20:35)
O kokį variantą rašai?  g.gif Iš kokios grupės būsi?  mirksiukas.gif

3 variantas grupe 3 mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu istojes i istesines studija MRU VA , bet va problema del uzsienio kalbos , zinau kad bus iskaita is anglu bet as mokykloje mokiausi rusu . Kada mane registravo sake rusu kalbos pas juos nera , o mano anglu zinios tik pagrindai . Ar galima bus kaip pralist ar reikes mest mokslus ? verysad.gif
Atsakyti