as turiu konstitucines, gal kas pravers;)
QUOTE(l'eau @ 2009 09 09, 15:36)
ačiū, labai pravertė jūsų nuomonė

QUOTE(sandrute22 @ 2009 09 08, 22:29)
Laba, gal galetumei ir man lyginamosios konstitucines teises ta superini konpekta atsiusti?
sandra.sataite@gmail.com

as irgi noreciau lyginamosios konstitucines teises

aldoncik@gmail.com
Labukas merginos
gal kasnors turit Siuolaikines socialines filosofijos kokiu nors konspektu ar kasko panasaus? pas Morkuniene, uzsirasiau, o neturiu is ko mokytis
jei kasnors turit, tai labai pagelbetumet rdd@inbox.lt

QUOTE(dontik @ 2009 09 09, 15:42)
as turiu konstitucines, gal kas pravers;)

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 09, 14:38)
Merginos, kas žinot kiek TT rašto darbo lapų reikia parašyt?
Kiek man teko klausineti, visu apimtis nedidele, mazdaug 5-8psl.
Mano irgi panasiai gavosi. Nezinau as pakaks, nes nurodymuose nieko apie apimti neminima

QUOTE(Maroka** @ 2009 09 09, 19:57)
Kiek man teko klausineti, visu apimtis nedidele, mazdaug 5-8psl.
Mano irgi panasiai gavosi. Nezinau as pakaks, nes nurodymuose nieko apie apimti neminima
todel ir kabinetis del mazos ar dideles apimties neturi teises 

O kokį variantą rašai?

Sveikos...
Buvau antradienį MRU, susirinkimas, paskaitų pasirinkimas ir užsiregistravimas katedrose, visokie prašymai...
...tai įspūdis nežavus - tik keletas administracijos geranoriškų darbuotojų, dauguma teikia klaidinančią info, dar tas nusistatymas sumokėti visą įmoką iš karto

Gal čia man, kaip naujokei toks slogus įspūdis, o gal taip ir turi būti, o po to viskas kitaip atrodys

QUOTE(syri @ 2009 09 09, 20:50)
Sveikos...
Buvau antradienį MRU, susirinkimas, paskaitų pasirinkimas ir užsiregistravimas katedrose, visokie prašymai...
...tai įspūdis nežavus - tik keletas administracijos geranoriškų darbuotojų, dauguma teikia klaidinančią info, dar tas nusistatymas sumokėti visą įmoką iš karto
(mat buhalterija kitaip negali
)...
Gal čia man, kaip naujokei toks slogus įspūdis, o gal taip ir turi būti, o po to viskas kitaip atrodys
?

Na MRU tikrai teks pkovoti uz save

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 09, 20:35)
3 variantas grupe 3