Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2009 06 18, 11:43)

1. lyg ir kokybiška smile.gif
2. nu kaip labai gelbėta, tai visai nieko. bet tas spalvinis apdirbimas tai daug kur toks..
nu bet kodėl jūs toookias mažas fotkes dedat? nu gal nors iki 800 px duokit  ax.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif
pas mane monitorius didelis,tai as kazkaip nlb isivaizduoju kokio dydzio ir det foto,bijau,kad jums neistampytu psl.

QUOTE(lamella @ 2009 06 18, 11:46)

Ediper, pirma, tik erdvės gal daugiau norisi.

nu matai,tau erdves norisi smile.gif g.gif uch...
Atsakyti
Sea blikai kokie bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif čia saulė nuo lašelių atspindi ir objektyvas bokeh taip piešia? aišku reikia dar kampą gerą rast, ane?
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 18, 11:54)
nu matai,tau erdves norisi  smile.gif  g.gif uch...

Aš sakiau gal, nes man gal čiut čiut iš šonų daugiau erdvės norėtus, bet ir taip patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 06 18, 12:43)
na man ši foto per daug marga
drinks_cheers.gif as isivaizduoju sia foto su lengva vienspalve batisto suknele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 18, 02:57)
Sea blikai kokie  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif čia saulė nuo lašelių atspindi ir objektyvas bokeh taip piešia? aišku reikia dar kampą gerą rast, ane?

vakare apie 8pm dariau sias nuotraukas,kai nustojo lyt ir vakaro saulute islindo:) pries saule fotografavau ir rankini fokusavima naudojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 18, 11:59)
Aš sakiau gal, nes man gal čiut čiut iš šonų daugiau erdvės norėtus, bet ir taip patinka mirksiukas.gif

4u.gif nene viskaas gerai ! as tik siaip stebiuosi,kaip mes kiekvienas skirtingai matom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 18, 12:43)
4u.gif nene viskaas gerai ! as tik siaip stebiuosi,kaip mes kiekvienas skirtingai matom  bigsmile.gif

Tas tiesa, ir paskui nebežinai kas iš tikro gerai, o kas blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 06 18, 09:10)
Sveiki visi
Patiko Lamellos tecio portretas
Sea, nuostabios gėlės po lietaus ir draugaujančios mergaitės.
Grethen, atrodo ant laiptų nepatogu gulėt smile.gif švelnus j/b
patarkit kaip geriau kadruot?
1user posted image

man ši labiau patinka, 2 jau per arti

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 18, 09:36)
Dar kelios nuotraukos iš pirmųjų su naujuoju aparatu. Na ką, reikia daug daug fotografuoti ir mokytis cool.gif
1 user posted image

2 user posted image

1 kažkas nerealaus, tokia užburianti, kaip iš pasakos smile.gif

2 man norėtųsi nukirpti to baltumo viršuje

QUOTE(ediper @ 2009 06 18, 09:52)
ir dar toki kampa turiu  blush2.gif  smile.gif spalvu nekritikuokit,apsvietimo beveik nebuvo,iso kosminis,gelbejau foto vien PS  doh.gif
user posted image

labai trūksta ryškumo visoje nuotraukoje, nors akys pakankamai ryškios

QUOTE(Sea_ @ 2009 06 18, 11:02)
Puke,man labiau patikoflickerio variantas-maziau karpytas 4u.gif
lietaus ir geliu temai 4u.gif su PS neliesta taip pat 4u.gif
user posted image

nu kaip jūs taip nufotkinat? bigsmile.gif
Atsakyti
Tiesa, ka norejau pasakyti, tos nuotraukos, kurios daugeliui atrode per zalios, atsispausdino puikiai, be jokio zalumo. Man pridejus monitoriui zalios, pasidare ir visi jb zali. taip kad itariu jog ne mano monitorius negerus dalykus rodo smile.gif
Atsakyti
Jurina, man antra mirksiukas.gif
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 18, 08:36)
Dar kelios nuotraukos iš pirmųjų su naujuoju aparatu. Na ką, reikia daug daug fotografuoti ir mokytis cool.gif

va sitos man labai patiko -visos thumbup.gif
Papildyta:

QUOTE(Sea_ @ 2009 06 18, 10:02)

lietaus ir geliu temai 4u.gif su PS neliesta taip pat 4u.gif

wow bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Pupeliuk,man antroji ir trecia wub.gif

Ediper pirmoji faina, grazus JB rolleyes.gif

Jurina. pirmoji irgi labiausiai patiko, treciai ryskumo daugiau noretusi mirksiukas.gif
QUOTE(Pukė @ 2009 06 18, 09:07)
ne is virsaus biggrin.gif

kukuuuu biggrin.gif smagi foto 4u.gif tik sarpo daugoka g.gif
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 18, 10:02)

lietaus ir geliu temai 4u.gif

grazus zeruciai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 18, 13:54)
Tiesa, ka norejau pasakyti, tos nuotraukos, kurios daugeliui atrode per zalios, atsispausdino puikiai, be jokio zalumo. Man pridejus monitoriui zalios, pasidare ir visi jb zali. taip kad itariu jog ne mano monitorius negerus dalykus rodo smile.gif

dziugu bigsmile.gif gal pareguliavo spausdintojai... g.gif arba gal mes cia visos skirtingai tas spalvas vis tik matom biggrin.gif
Atsakyti