Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

man antra foto ms labai patiko

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 18, 21:58)
as nesuprantu ka tu sioj temoj veiki wink.gif

kas nori tas ir plepa, nebent paprasykit moderatoriu, kad uzdetu spyna kaip i intymius plepalus.. tuomet visiems tikriausiai bus ramiau, bendrausit tarp 'savu'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 birželio 2009 - 22:28
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 21:26)
man antra foto ms labai patiko
kas nori tas ir plepa, nebent paprasykit moderatoriu, kad uzdetu spyna kaip i intymius plepalus.. tuomet visiems tikriausiai bus ramiau, bendrausit tarp 'savu'.

Ei, nesipykit, juk niekas nieko nevare - tiek vienas, tiek kitas tik issake, ko nesupranta cool.gif

Baccardi, pasirodykit wub.gif
Atsakyti
Oj ni, as nesipykstu... dazniausiai tokie zmones gyvenime buna priesingi nei pateikia save tokioje erdveje.. tik sikart nesusilaikiau smile.gif gal pilnatis arteeeeja? bigsmile.gif arba pms biggrin.gif

jooo... as laukiu sansaros ir baccardi klecku vis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 22:45)
jooo... as laukiu sansaros ir baccardi klecku vis smile.gif

as irgi wub.gif jauciu tureciau toki modeliuka, uzfotkinciau lotuliukas.gif blush2.gif maniske jau nebepasiduoda lengvai biggrin.gif

ms, nu visai nieko gavosi su tuo tavo aparaciuku blush2.gif biggrin.gif man patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 18, 20:16)
jei Sea nesupyks - jos juostine Liepa smile.gif  (sestadienis, Birstonas, paroda)

koks grozys! visos 3 patinka ,antra(gal labiausiai vis delto) taip idomiai ziurisi ir kliuna ta veiduko seselyje puse ir tuo paciu traukia ziureti bigsmile.gif
niu jau Sea dukryte tai tikras modeliukas wub.gif taip graziai pozuoja bigsmile.gif ir tokia mergaitiska wub.gif komplimentu komplimentai - modeliui ir fotografui 4u.gif
Papildyta:
p.s. a vel pilnatis prasidejo? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 18 birželio 2009 - 23:26
ui raige biggrin.gif negaliu nesutikti drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki,as cia nedaznai.nepykit.uzeisiu dazniau.bet kiek uzeinu tiek drake biggrin.gif

siandien nesusiturejau patylet del grudu smile.gif

QUOTE(raige @ 2009 06 18, 20:52)
Tu negalvok, kad jam smagu, jog kažkam smagu. Taigi ta nauda jo akimis gali būt abejotina. Jis žmogus piktas ir jo sieloj daug šiukšlių. Pažiūrėk į jo nuotraukas - sielos atspindys.

drystu nesutikt su raige,(ce as ne del ms'o siuksliu,o del sielos atspindziu nuotraukose)..keista bet ne pirma karta pastebiu,kai tai yra pabreziama.Nelabai tik suprantu,ar ce bandoma yzeisti,ar sumenkinti ar ..nu vistiek nesuprantu...nes kiek pas mane tu siuksliu nezinau,bet velniskai myliu gruda.pagalvojau,kad ce liga.ir ta pati skaitmenini kadra uzgrudinu iki baltumo..tai negi man dabar eit kuoptis siuksliu?o jei atskenuoju kadra su siukslytem dar labiau dziaugiuos :)manau nelabai etiskai siandien raige atbego nusiteikus.
Galvoju,kad netgi gal tai-liga,kuri daznai pasireiskia tuo,kad ziuredama cia kitu ydetus kadrus pagalvoju"blyn butu beveik ideali,jei gaussian grudo pastumciau iki kokiu 12 hihihi.gif "

o kalbant apie foto tai paskutiniu metu kaifuoju nuo Pupeliuko Mamamijos ...gaivus gaivus kadrai...as juos geriu..man jie,nesvarbu su kokiom piktzolem,bet jauciu nuo ju kazkokia gaiva.. smile.gif

Sea,tavo gelytes toj sviesoj irgi labai fainuoliskos

ms'o visas tris pasidaryciaujei Liepa butu mano dukra(labai grazi mergaite wub.gif )(as irgi uzsisakiau juostele su ISO 3200 biggrin.gif),bet turbut nusideciau pasviesinus ta tamsiaja veidelio puse.ji be galo krenta y akis.pirmoje su kompozicija kazkas netvarkoj,antra stipriausia ir apart tamsiosios puses neprikimbu.trecioji irgi man tinka,pradzioj gal kiek sureagavau y ta bruksni einanti tiesiai per veideli,bet man grazu vistiek.

tai va tiek va as apie tuo grudus smile.gif

mergaites-Sansara ir Baccardi-sveikos sugryze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 06 19, 01:45)
manau nelabai etiskai siandien raige atbego nusiteikus.

Turbut nedaznai uzsuki zuvialiuk, nes neetiskai nusiteikes kiekviena karta ateina kai kas kitas cool.gif O raige tiesiog atvirai nusiteikus siandien buvo ax.gif
Atsakyti
nesupratau, ka ne taip parasiau ir padariau.
1. idejau tris paprastutes nuotraukas.
2. parasiau koks iso.
3. Teka abstrakciai ir tiesiogiai pareiske savo nuomone apie mano nuotraukas - tipo nieko gero. Tai as jai taip pat abstrakciai netiesiogiai pareiskiau savo nuomone apie jos nuotraukas - kaip man susidare vaizdas is jos vakar idetu nuotrauku ir po to sekanciu debatu, kad tai labiau deretu pradziamoksliu temoje. Ir tiek.

Siaip is esmes. Nu sukeliu as kai kurioms neigiamu emociju/jausmu. Ir nematau prasmes ta griztama rysi "priimineti". As zinau, ka darau, todel ir arogantiskai atrodau.Suprantu, kad as cia esu,anot peppi, "gaidziukas vistidej" (bet dauguma irgi taip galvojat), kad cia reikia "konstruktyviai kritikuoti", bet kai kas is jusu isizeidzia ne del mano zodziu, o del pacios situacijos, i kuria pacios susiprojektuoja del paciu asmeniniu priezasciu, ir supykus ant saves, pyksta ant manes.
As tik visada norejau, kad i ta fotografija zvelgt placiau (placiau -t ai ne actionu, pluginu, astrumo, spalvu gausa turiu galvoj). Ir, deja, turiu teise taip galvot ir apie tai kalbet. Bet neturiu pareigos su kuo nors kovot ir nekovosiu ir neaiskinsiu. Tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 19 birželio 2009 - 07:20
QUOTE(Pukė @ 2009 06 18, 23:02)
ms, nu visai nieko gavosi su tuo tavo aparaciuku blush2.gif  biggrin.gif man patiko wub.gif

labai dviprasmiskai nuskambejo biggrin.gif

MS, antroji labiausiai patiko, o trecioje ten per pravira stikla fotkinta g.gif visai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 06 19, 01:45)
sveiki,as cia nedaznai.nepykit.uzeisiu dazniau.bet kiek uzeinu tiek drake biggrin.gif

siandien nesusiturejau patylet del grudu smile.gif
drystu nesutikt su raige,(ce as ne del ms'o siuksliu,o del sielos atspindziu nuotraukose)..keista bet ne pirma karta pastebiu,kai tai yra pabreziama.Nelabai tik suprantu,ar ce bandoma yzeisti,ar sumenkinti ar ..nu vistiek nesuprantu...nes kiek pas mane tu siuksliu nezinau,bet velniskai myliu gruda.pagalvojau,kad ce liga.ir ta pati skaitmenini kadra uzgrudinu iki baltumo..tai negi man dabar eit kuoptis siuksliu?o jei atskenuoju kadra su siukslytem dar labiau dziaugiuos :)manau nelabai etiskai siandien raige atbego nusiteikus.
Galvoju,kad netgi gal tai-liga,kuri daznai pasireiskia tuo,kad ziuredama cia kitu ydetus kadrus pagalvoju"blyn butu beveik ideali,jei gaussian grudo pastumciau iki kokiu 12 hihihi.gif  "

o kalbant apie foto tai paskutiniu metu kaifuoju nuo Pupeliuko Mamamijos ...gaivus gaivus kadrai...as juos geriu..man jie,nesvarbu su kokiom piktzolem,bet jauciu nuo ju kazkokia gaiva.. smile.gif

Sea,tavo gelytes toj sviesoj irgi labai fainuoliskos

ms'o visas tris pasidaryciaujei Liepa butu mano dukra(labai grazi mergaite wub.gif )(as irgi uzsisakiau juostele su ISO 3200 biggrin.gif),bet turbut nusideciau pasviesinus ta tamsiaja veidelio puse.ji be galo krenta y akis.pirmoje su kompozicija kazkas netvarkoj,antra stipriausia ir apart tamsiosios puses neprikimbu.trecioji irgi man tinka,pradzioj gal kiek sureagavau y ta bruksni einanti tiesiai per veideli,bet man grazu vistiek.

tai va tiek va as apie tuo grudus smile.gif

mergaites-Sansara ir Baccardi-sveikos sugryze smile.gif

oj, mirsiu biggrin.gif
Nežinau kaip dabar čia pasiaiškint, kad nereiktų pasakot ilgos istorijos. Tikrai tikiu, jog dalis mane supratot teisingai. Vakar tikėjausi, kad ta dalis didesnė ar net absoliuti dauguma. Klydau pasirodo biggrin.gif

Zuvialia... Ms mano bičiulis. Realus, ne virtualus. Man patinka jo fotografija. Jo juosta. Jo šiukšlės (net tos, kurios sieloje biggrin.gif ). Ir tos trys nuotraukos patiko. Pirma labai labai.
Vakar buvo sunki diena. Neetiško buvo tame tik tiek, jog atėjau čia ir išsiliejau. Mane išprovokavo postas, kad "nesuprantu, kodėl visiems patinka tos ms foto". Nu kad ne viesiems. Nu jos neprivalo patikti. Nu jei nepatinka, tai po paaiškinimo vargu ar pradės patikti. O gal? g.gif Zuvialia, viskas ką sakiau buvo lengvas sarkazmas...

C-girl... Aš vis pagalvoju apie tave. Jautri, miela, jauki tavo fotografija. Ir tu man jautri atrodai. Labai suprantu, kad kai kas ateina ir pasako, kad tavo foto šūdas - sunku tai nuryt. Kartais vis pagaunu save kaip skaityčiau ms, jei jo nepažinočiau g.gif Matyt panašiai kaip tu, kaip Saulės Pūga. O dabar... Sakiau... be ilgos istorijos čia neapsieisim biggrin.gif Bet jos nebus. Noriu pasakyt tik tiek, kad virtuali erdvė kartais ganėtinai iškreipta. Pačią esmę kartais iškreipia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 06 19, 08:29)
oj, mirsiu  biggrin.gif
Nežinau kaip dabar čia pasiaiškint, kad nereiktų pasakot ilgos istorijos. Tikrai tikiu, jog dalis mane supratot teisingai. Vakar tikėjausi, kad ta dalis didesnė ar net absoliuti dauguma. Klydau pasirodo  biggrin.gif

Zuvialia... Ms mano bičiulis. Realus, ne virtualus. Man patinka jo fotografija. Jo juosta. Jo šiukšlės (net tos, kurios sieloje  biggrin.gif ). Ir tos trys nuotraukos patiko. Pirma labai labai.
Vakar buvo sunki diena. Neetiško buvo tame tik tiek, jog atėjau čia ir išsiliejau. Mane išprovokavo postas, kad "nesuprantu, kodėl visiems patinka tos ms foto". Nu kad ne viesiems. Nu jos neprivalo patikti. Nu jei nepatinka, tai po paaiškinimo vargu ar pradės patikti. O gal?  g.gif Zuvialia, viskas ką sakiau buvo lengvas sarkazmas...

C-girl... Aš vis pagalvoju apie tave. Jautri, miela, jauki tavo fotografija. Ir tu man jautri atrodai. Labai suprantu, kad kai kas ateina ir pasako, kad tavo foto šūdas - sunku tai nuryt. Kartais vis pagaunu save kaip skaityčiau ms, jei jo nepažinočiau  g.gif Matyt panašiai kaip tu, kaip Saulės Pūga. O dabar... Sakiau... be ilgos istorijos čia neapsieisim  biggrin.gif Bet jos nebus. Noriu pasakyt tik tiek, kad virtuali erdvė kartais ganėtinai iškreipta. Pačią esmę kartais iškreipia.  mirksiukas.gif

labas rytas,
Raige, supratom,kad tu juokavai mirksiukas.gif is tikro mane tas maloniai nustebino smile.gif

Atsakyti