QUOTE(zuvialia @ 2009 06 19, 01:45)
sveiki,as cia nedaznai.nepykit.uzeisiu dazniau.bet kiek uzeinu tiek drake
siandien nesusiturejau patylet del grudu

drystu nesutikt su raige,(ce as ne del ms'o siuksliu,o del sielos atspindziu nuotraukose)..keista bet ne pirma karta pastebiu,kai tai yra pabreziama.Nelabai tik suprantu,ar ce bandoma yzeisti,ar sumenkinti ar ..nu vistiek nesuprantu...nes kiek pas mane tu siuksliu nezinau,bet velniskai myliu gruda.pagalvojau,kad ce liga.ir ta pati skaitmenini kadra uzgrudinu iki baltumo..tai negi man dabar eit kuoptis siuksliu?o jei atskenuoju kadra su siukslytem dar labiau dziaugiuos :)manau nelabai etiskai siandien raige atbego nusiteikus.
Galvoju,kad netgi gal tai-liga,kuri daznai pasireiskia tuo,kad ziuredama cia kitu ydetus kadrus pagalvoju"blyn butu beveik ideali,jei gaussian grudo pastumciau iki kokiu 12

"
o kalbant apie foto tai paskutiniu metu kaifuoju nuo
Pupeliuko Mamamijos ...gaivus gaivus kadrai...as juos geriu..man jie,nesvarbu su kokiom piktzolem,bet jauciu nuo ju kazkokia gaiva..
Sea,tavo gelytes toj sviesoj irgi labai fainuoliskos
ms'o visas tris pasidaryciaujei Liepa butu mano dukra(labai grazi mergaite

)(
as irgi uzsisakiau juostele su ISO 3200 
),bet turbut nusideciau pasviesinus ta tamsiaja veidelio puse.ji be galo krenta y akis.pirmoje su kompozicija kazkas netvarkoj,antra stipriausia ir apart tamsiosios puses neprikimbu.trecioji irgi man tinka,pradzioj gal kiek sureagavau y ta bruksni einanti tiesiai per veideli,bet man grazu vistiek.
tai va tiek va as apie tuo grudus
mergaites-
Sansara ir Baccardi-sveikos sugryze
oj, mirsiu
Nežinau kaip dabar čia pasiaiškint, kad nereiktų pasakot ilgos istorijos. Tikrai tikiu, jog dalis mane supratot teisingai. Vakar tikėjausi, kad ta dalis didesnė ar net absoliuti dauguma. Klydau pasirodo
Zuvialia... Ms mano bičiulis. Realus, ne virtualus. Man patinka jo fotografija. Jo juosta. Jo šiukšlės (net tos, kurios sieloje

). Ir tos trys nuotraukos patiko. Pirma labai labai.
Vakar buvo sunki diena. Neetiško buvo tame tik tiek, jog atėjau čia ir išsiliejau. Mane išprovokavo postas, kad "nesuprantu, kodėl visiems patinka tos ms foto". Nu kad ne viesiems. Nu jos neprivalo patikti. Nu jei nepatinka, tai po paaiškinimo vargu ar pradės patikti. O gal?

Zuvialia, viskas ką sakiau buvo lengvas sarkazmas...
C-girl... Aš vis pagalvoju apie tave. Jautri, miela, jauki tavo fotografija. Ir tu man jautri atrodai. Labai suprantu, kad kai kas ateina ir pasako, kad tavo foto šūdas - sunku tai nuryt. Kartais vis pagaunu save kaip skaityčiau ms, jei jo nepažinočiau

Matyt panašiai kaip tu, kaip Saulės Pūga. O dabar... Sakiau... be ilgos istorijos čia neapsieisim

Bet jos nebus. Noriu pasakyt tik tiek, kad virtuali erdvė kartais ganėtinai iškreipta. Pačią esmę kartais iškreipia.