QUOTE(wyshnia @ 2009 06 19, 09:36)
Nesuprantu as kazko turbut... Nu kur jus ta pasityciojima perskaitet? Buvo laikas, kai ir as galvojau, kad fokusas ir jokio grudo svarbiausia... Turejau kumyrus, kuriu nuotraukos visos be isimties geros buvo . Ir juokdamasi is vakarykstes situacijos, juokiuosi is saves, o ne is kazko kito... Pajautrintai jus reaguojat labai... Placiau ziurekim... Filosofiskai...
QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 19, 09:47)
"gaidziukas vistidej" siuo atveju butu turbut tinkamiausias pvz.
nesiruosiu as ginti ms, pats gali. tik galiu pasakyti, kad labai daznai jo nuomone apie fotkes sutampa su mano (tik is to neva taktiskumo patyliu, bet nz, ar nuo to kam geriau), ir kad ta action'u ir kt dalyku sekiojimas mane nervina. ir nuolatinis prisitaikymas prie naujoku taip pat - mazdaug susipraskim, ir mums tie actionai buvo. o kad naujokai "nesusipranta", tai nieko. as pvz jau koki menesi ar daugiau jauciuosi tam tikra prasme isstumta is temos, nes vis laukiu kada praeis ta ryskumo, spalvotos/nespalvotos, fokuso "meile", nes neturiu ka apie tai pasakyt. deciau savo foto. bet nez, ko cia galeciau tiketis is komentaru - pasakys, kad fokuso nera ar pan nesamone, nu nereikia man to.
QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 19, 09:48)
butent, bet tai yra ne _ms_ problema, o tu kurie kazkodel bijo. Bet ta baime kritikuoti senbuvius temoje labai dazna.
ir vėl
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 19, 09:58)
Gaziulka, tai be abejo, kad nereikia taikytis, ir man nepatinka actionų vaikymasis, užsiciklinimas ties tais pačiais techniniais dalykais. Bet viską galima pasakyti tiesiai, nevelkant į sarkazmą. Bitė kartais parašo labai tiesių, bet tikslių komentarų. Ir valio. Aš tik niekaip nesuprantu kam tas begalinis sarkazmas ir perkeltinė reikšmė.. Rašai tiesiai šviesiai - tas blogai, anas blogai, užknisa actionai, neįdomu ir panašiai.
O tas parašymas matyt buvo vienintelis ir tai kilęs konflikto metu.
kiekvienas žmogus turi išraiškos savitumą. vienas vynios per tris puslapius, kol pasakys, ką nori pasakyti ir dar tikėsis, kad jį teisingai supras, kitas kaip kirviu nukirs ir padės skersą ant to, kaip ir ar jį teisingai supranta. vakar raigė gerai parašė: žinant _ms_, viskas kitaip atrodo. bet ar faktas, kad daug kas jo nežino, reiškia, kad jis turi keisti savo išraiškos formą? nežinau. aš tai saviškės nekeičiu nepaisant to, kaip kai kuriems nepatinku. esmė yra percepsija - žmogus pats renkasi, kaip priimti informaciją. jeigu jis savimi nepasitiki arba jam koks nors sunkus metas - jam atrodys, kad visi ant jo važiuoja, ieškos to patvirtinimo ir paskui labai savęs gailėsis.
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 10:04)
kadangi nebenoriu daugiau but atpirkimo oziu (ozka greiciau) nieko nebeagituosiu... tiesiog jei yra noras - skirstomes. jeigu ne - liekam ir stengiames zvelgt placiau vieni kitu atzvilgiu.
ne-nu-si -kal-bėk. niekur neisi. neisIT.
nors jeigu kas tikrai tikrai nori - na lai eina, bet bijau, kad nebus šaukiančių "sugrįįįįįžžžkk".

čia tikrai ne kertelė sielai, kur galima surasti paguodos visose situacijose. čia sunkiųjų darbų kalėjimas sudėtingoms asmenybėms. čia mušamasi (netiesiogine prasme) dėl savo vietos po saule ir galimybės daryti tai, ką nori, ką jauti, kaip nori ir kodėl nori. bet toks yra mokymosi procesas visur.