Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 11:04)
siaip tai ne problema - mes (ex pradziamoksles)  galim iseit, taip kaip atejom , arba jus susikurt kita tema... neto vandenys platus ax.gif

jesus, ar jus kas varo iš čia? doh.gif jūs gerai įsiskaitykit į ms'o žodžius, atmetusios visas antipatijas, simpatijas ar savo pyktį, bet ten yra daug tiesos.
o demonstratyvūs išėjimai iš temos - ne naujiena, nei man pačiai, nei kitiems. aš tikrai nesiruošiu įkalbinėt, kad kas pasiliktų. galit eit į pradžiamoksles ir ten toliau žavėtis savo foto, arba galit nužliumbt kampe, susiimt ir toliau mokytis. išmokit pažiūrėt į savo foto, kaip į svetimą.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 19, 12:07)
Mariau, aš nepasimečiau mirksiukas.gif toli gražu. Tau tik taip pasirodė. Nepažįsti tu manęs visai. Niekada neslėpiau su kuo bendrauju ir beje gana artimai.
Ir aš visai nepykstu, tuo labiau dėl tavo kritikos, man ji svarbi, nes kitokia ir padeda atverti akis. Turiu namie žmogų, kuris man dar stipriau pasako, nei tu ir apie tas pačias žoles wink.gif Aš tik negaliu suprasti tos ironijos. Pradžioje dar tarsi buvo ok, bet man atrodo, kad tas vis labiau stiprėja, ir pastebiu, kad yra nesuprantančių tavo ironijos. Gal ir durnai užvedžiau čia tą diskusiją, bet nebegalėjau patylėti.

O beje su ta drauge mes labai daug šnekamės apie fotografiją ir apie tas pačias žoles. tai nebuvo tik mažas susitikimas pasislėpus nuo kitų, kaip spėju pagalvojai wink.gif oi nepažįsti tu manęs visai visai...

o ar as sakiau, kad tu slepiesi? as pasakiau tai, ka pamaciau, ka pajutau, ka pajauciau. Na bet tai nesvarbu. Gerai, kad su drauge snekat apie zoles, saunuoles. Tai gal supranti, ka noriu pasakyti, kad ne DARBO KIEKYJE esme? Jei dar nesupratai, tai dar pasnekekit smile.gif Gera fotografija pas kiekviena tuno visada salia.
Apie ironija jau rasiau pakankamai. Daugiau nesikartosiu. kas norejo - suprato.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 19, 10:58)
Bet viską galima pasakyti tiesiai, nevelkant į sarkazmą. Bitė kartais parašo labai tiesių, bet tikslių komentarų. Ir valio. Aš tik niekaip nesuprantu kam tas begalinis sarkazmas ir perkeltinė reikšmė.. Rašai tiesiai šviesiai - tas blogai, anas blogai, užknisa actionai, neįdomu ir panašiai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man atrodo kad čia tyčiojamasi iš mūsų naujokų... Tema vadinasi "mokomės fotografiuoti" o ne "meninė fotografija", taigi maniau kad galim čia dėt mūsų akim vykusius kadrus ir gaut konkrečios ir konstruktyvios kritikos. Bet tokie ginčai tai mažų mažiausiai balamūtina doh.gif Kaip man dabar suprast - ar čia geras kadras ir man reikia lavinti savo meninį suvokimą, ar čia "baika" ir reikia ironiškai nusišypsoti??? nu blyn, tikrai dabar durnai jaučiosi kaip naujokė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 19 birželio 2009 - 10:14
QUOTE(wyshnia @ 2009 06 19, 09:36)
Nesuprantu as kazko turbut... Nu kur jus ta pasityciojima perskaitet? Buvo laikas, kai ir as galvojau, kad fokusas ir jokio grudo svarbiausia... Turejau kumyrus, kuriu nuotraukos visos be isimties geros buvo . Ir juokdamasi is vakarykstes situacijos, juokiuosi is saves, o ne is kazko kito... Pajautrintai jus reaguojat labai... Placiau ziurekim... Filosofiskai...

drinks_cheers.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 19, 09:47)
"gaidziukas vistidej" siuo atveju butu turbut tinkamiausias pvz.

nesiruosiu as ginti ms, pats gali. tik galiu pasakyti, kad labai daznai jo nuomone apie fotkes sutampa su mano (tik is to neva taktiskumo patyliu, bet nz, ar nuo to kam geriau), ir kad ta action'u ir kt dalyku sekiojimas mane nervina.  ir nuolatinis prisitaikymas prie naujoku taip pat - mazdaug susipraskim, ir mums tie actionai buvo. o kad naujokai "nesusipranta", tai nieko. as pvz jau koki menesi ar daugiau jauciuosi tam tikra prasme isstumta is temos, nes vis laukiu kada praeis ta ryskumo, spalvotos/nespalvotos, fokuso "meile", nes neturiu ka apie tai pasakyt. deciau savo foto. bet nez, ko cia galeciau tiketis is komentaru - pasakys, kad fokuso nera ar pan nesamone, nu nereikia man to.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 19, 09:48)
butent, bet tai yra ne _ms_ problema, o tu kurie kazkodel bijo. Bet ta baime kritikuoti senbuvius temoje labai dazna.

ir vėl drinks_cheers.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 19, 09:58)
Gaziulka, tai be abejo, kad nereikia taikytis, ir man nepatinka actionų vaikymasis, užsiciklinimas ties tais pačiais techniniais dalykais. Bet viską galima pasakyti tiesiai, nevelkant į sarkazmą. Bitė kartais parašo labai tiesių, bet tikslių komentarų. Ir valio. Aš tik niekaip nesuprantu kam tas begalinis sarkazmas ir perkeltinė reikšmė.. Rašai tiesiai šviesiai - tas blogai, anas blogai, užknisa actionai, neįdomu ir panašiai.
O tas parašymas matyt buvo vienintelis ir tai kilęs konflikto metu.

kiekvienas žmogus turi išraiškos savitumą. vienas vynios per tris puslapius, kol pasakys, ką nori pasakyti ir dar tikėsis, kad jį teisingai supras, kitas kaip kirviu nukirs ir padės skersą ant to, kaip ir ar jį teisingai supranta. vakar raigė gerai parašė: žinant _ms_, viskas kitaip atrodo. bet ar faktas, kad daug kas jo nežino, reiškia, kad jis turi keisti savo išraiškos formą? nežinau. aš tai saviškės nekeičiu nepaisant to, kaip kai kuriems nepatinku. esmė yra percepsija - žmogus pats renkasi, kaip priimti informaciją. jeigu jis savimi nepasitiki arba jam koks nors sunkus metas - jam atrodys, kad visi ant jo važiuoja, ieškos to patvirtinimo ir paskui labai savęs gailėsis.

QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 10:04)
kadangi nebenoriu daugiau but atpirkimo oziu (ozka greiciau) nieko nebeagituosiu... tiesiog  jei yra noras - skirstomes.  jeigu ne - liekam ir stengiames zvelgt placiau vieni kitu atzvilgiu.

ne-nu-si -kal-bėk. niekur neisi. neisIT.
nors jeigu kas tikrai tikrai nori - na lai eina, bet bijau, kad nebus šaukiančių "sugrįįįįįžžžkk". doh.gif čia tikrai ne kertelė sielai, kur galima surasti paguodos visose situacijose. čia sunkiųjų darbų kalėjimas sudėtingoms asmenybėms. čia mušamasi (netiesiogine prasme) dėl savo vietos po saule ir galimybės daryti tai, ką nori, ką jauti, kaip nori ir kodėl nori. bet toks yra mokymosi procesas visur.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 11:08)
Peperoni, net ne apie tai kalba eina. As Gaziulkos pasakyma suprasciau tik kaip postumi i prieki, o ne spaudima nuleisti galva ir eit is cia. Taip juk greiciau i prieki smile.gif  Nagi kaunietes laikykites smile.gif

dabar as pabusiu paranojike blush2.gif biggrin.gif bet jaucias ta trintis, ir galit sakyt ka norit... biggrin.gif

uztat ir sakau, kiekvienas laisvas rinktis - arba iseina, arba pasilieka ir ziuriu placiau i viska bigsmile.gif

o esme tai, kad labiausiai uzknisa skaityt "razborkes" nuolatines, na negi neina kazkaip sugyvent draugiskai g.gif kazkokia nesamone, rimtai... g.gif kazkas kazka parase ne taip, kazkas kazka suprato netaip... nu jebytute - tai kalbekim tada kazkaip aiskiau ar ka... g.gif ir apie fotografija dargi but gerai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 19, 12:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Man atrodo kad čia tyčiojamasi iš mūsų naujokų... Tema vadinasi "mokomės fotografiuoti" o ne "meninė fotografija", taigi maniau kad galim čia dėt mūsų akim vykusius kadrus ir gaut konkrečios ir konstruktyvios kritikos. Bet tokie ginčai tai mažų mažiausiai balamūtina  doh.gif Kaip man dabar suprast - ar čia geras kadras ir man reikia lavinti savo meninį suvokimą, ar čia "baika" ir reikia ironiškai nusišypsoti??? nu blyn, tikrai dabar durnai jaučiosi kaip naujokė  doh.gif

gal baikit viena karta manipuliuoti tuo zodziu "MENAS", "MENINE FOTOGRAFIJA".... labai prasau. Mano nuomone, menas - tai pats zmogaus kelias. Todel gerbkit si reiskini ir vartokit ji tik tada, kai suprasit save, isiklausysit saves. Neatrodys tada jis toks juokingas ir pagiezingas.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 06 19, 11:13)
jesus, ar jus kas varo iš čia? 

ne taip supratai, ka norejau pasakyt ax.gif mirksiukas.gif

apie pasirinkimo laisve kalbejau daugiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 birželio 2009 - 10:22
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 12:18)
dabar as pabusiu paranojike  blush2.gif  biggrin.gif  bet jaucias ta trintis, ir galit sakyt ka norit...  biggrin.gif

tai kas kad jauciasi trintis (jei ji jauciasi)? visada gyvenime yra problemu, rupesciu, bet viskas bus gerai smile.gif Beje, tai ne problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 10:18)
dabar as pabusiu paranojike  bet jaucias ta trintis, ir galit sakyt ka norit... 
uztat ir sakau, kiekvienas laisvas rinktis - arba iseina, arba pasilieka ir ziuriu placiau i viska  bigsmile.gif
o esme tai, kad labiausiai uzknisa skaityt "razborkes" nuolatines, na negi neina kazkaip  sugyvent draugiskai g.gif  kazkokia nesamone, rimtai...  g.gif  kazkas kazka parase ne taip, kazkas kazka suprato netaip... nu jebytute - tai kalbekim tada kazkaip aiskiau ar ka...  g.gif  ir apie fotografija dargi but gerai... biggrin.gif

juokauji gal? smile.gif razborkės išgrynina labai daug ką, pažvelkit į razborkes iš konstruktyvios, edukacinės pusės. ir aš nesišaipau. kiek laiko reikėjo pezėt čia ir kliautis nuojautomis, o čia viską staiga per pusdienį sužinai: kaip kas ką mato, kas kokią nuoskaudą jaučia, kas ką apie kitus galvoja, kas nori iš čia išeiti, nes jaučiasi nejaukiai ir pan..
dėl trinties. jeigu jos nesijaustų, sakyčiau, kad kažkas nenormalaus vyksta. čia kaip šeimoje: jei sutuoktiniai nesipyksta, jie tikriausiai yra vienas kitam abejingi. jei kartais pykstasi, vadinasi, gludina kampus, išsiaiškina paslėptas nuoskaudas ir JŲ ATSIKRATO. aš tai jausčiaus kaip ameba, jeigu mes čia visos leliakintumėm kaip geriausios draugės. taip nebūna, galų gale, čia bobų kolektyvas most of the time, ko norėt - visada bus kačių koncertų..smile.gif svarbiausia neužsidaryt į kiautą ir bandyt iš tų koncertų pasimokyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 11:14)
o ar as sakiau, kad tu slepiesi? as pasakiau tai, ka pamaciau, ka pajutau, ka pajauciau. Na bet tai nesvarbu. Gerai, kad su drauge snekat apie zoles, saunuoles. Tai gal supranti, ka noriu pasakyti, kad ne DARBO KIEKYJE esme? Jei dar nesupratai, tai dar pasnekekit smile.gif Gera fotografija pas kiekviena tuno visada salia.
Apie ironija jau rasiau pakankamai. Daugiau nesikartosiu. kas norejo - suprato.

Jofana, ne tau aiškinti su kuo man ir kiek šnekėti!!!! blink.gif ir ką aš suprantu ko nesuprantu. Nepadariau nė vienos geros fotografijos, tai ir ok, ir nesijaučiu kad būčiau padariusi. Jaučiuosi tik mokanti valdyti techniką ir turinti kažkokį skonį. Ir pradedu jausti asmeniškumus iš tavęs.
Aš jokių asmeniškumų neturėjau, tik mano pradinis pasakymas buvo, kad užteks to nuolatinio sarkazmo. Sorry, kad užvedžiau temą.

Naujokų tikrai čia nieks nevaro ir nesiruošia varyt, keista, kad buvo taip supratusių.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 11:22)
tai kas kad jauciasi trintis (jei ji jauciasi)? visada gyvenime yra problemu, rupesciu, bet viskas bus gerai smile.gif  Beje, tai ne problema smile.gif

ai, nu pabandziau pakalbet uz kitus... biggrin.gif sorrius... ax.gif

vis tik reik eit dirbt, niekur nesidesi... cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 09:18)
esmė yra percepsija - žmogus pats renkasi, kaip priimti informaciją. jeigu jis savimi nepasitiki arba jam koks nors sunkus metas - jam atrodys, kad visi ant jo važiuoja, ieškos to patvirtinimo ir paskui labai savęs gailėsis.

drinks_cheers.gif Nu Piktas Kekse, senai pagalvoju, ale isdeliot zodziu taip gerai vis nesigavo. Acius biggrin.gif
Atsakyti