Įkraunama...
Įkraunama...

Tik civilinė santuoka

QUOTE(braskiki @ 2012 02 14, 11:17)
o yra tokia galimybe laikinai prisiregistruoti sakykim pas draugus, ir po to vel atgal pas tėvus? smile.gif

na taip nusprendeme , kad Vilniuje bus geriausia smile.gif ilgai gyvename jau čia , tik kad neturime nuosavo būsto ir nesame deklaravę gyvenamosios vietos.

Galima deklaruoti gyvenama vieta vilniaus savivaldybeje. Jie turi buta gedimino pr. kurio adresu zmones deklaruoja gyvenama vieta, pasiraso popieriuka, akd neturi pretenziju i turta visa ir vsio. Mes taip darem, viskas uztruko gal 30min. Kainavo berots 10lt.
Atsakyti
QUOTE(braskiki @ 2012 02 14, 10:17)
o yra tokia galimybe laikinai prisiregistruoti sakykim pas draugus, ir po to vel atgal pas tėvus? smile.gif

na taip nusprendeme , kad Vilniuje bus geriausia smile.gif ilgai gyvename jau čia , tik kad neturime nuosavo būsto ir nesame deklaravę gyvenamosios vietos.

Sveika,
maciau jau dave patarimu, kad galima laikinai prisiregistruoti smile.gif
noriu pasidalinti savaja patirtimi.
Mums reikejo prisiregistruoti Ukmergeje, ta padarem realiai per 30 min. internetu! Prisijunk per savo banka i "epaslaugas viskas labai paprasta ir nei tau paciai reikes kazkur vazineti ir nei kitus zmones trukdyt. Ir dar nereikes moket 10lt smile.gif
Jei noresi detaliau, rasyk i az.
Sekmes
Atsakyti
galiausiai ir mes nusprendeme tik kukliai susituokti CMB
man idomu, kas tuoketes tik cia, ar reikia nuotakai puokstes?
nes pas mus itin kukliai viskas bus, tik mes ir liudininkai, ir poto iskart i kelione
as busiu ne su vestuvine , o tiesiog puosnia suknute, tad manau, kam tada ta puokste.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 03 18, 18:30)
galiausiai ir mes nusprendeme tik kukliai susituokti CMB
man idomu, kas tuoketes tik cia, ar reikia nuotakai puokstes?
nes pas mus itin kukliai viskas bus, tik mes ir liudininkai, ir poto iskart i kelione
as busiu ne su vestuvine , o tiesiog puosnia suknute, tad manau, kam tada ta puokste..  blush2.gif

Aš būsiu su vestuvine trumpa suknute, bet puokštė man nereikalinga, nes neturėsiu jos kur dėti, man tik maišys smile.gif O nuotraukose nemanau, kad labai daug grožio ji priduoda smile.gif
Atsakyti
Mes tuoksimes tik cmb. Esu tikinti, apsilankau cerkveje (esu ruse). Bet nesuprantu ka reiskia priesaika baznycioje yra tvirtesne. Man zymiai tvirciau jei mes tik dviese, nzn miske ar pievoje, ar prie juros ar bet kur, kur mums ramu ir gera, prisiektume vienas kitam (o svarbiausia, manau, sau paciam) kad busim amzinai kartu, kad niekas musu neisskirs ir tt. Ir padarysim tai tada kada noresim, o ne butent nustatyta diena, matant ir girdint visiems. As uz intymuma tarp dvieju zmoniu. Ir tegul ta priesaikos davimo diena, as nebusiu su balta suknele, maziau laiminga tiiikrai nebusiu!
Atsakyti
Ar yra merginu planuojanciu isvaziuojama ceremonija. As kiek forume ieskojau, tai bendraminciu mazokai.. Auuu, merginos, atsiliepkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suomija09 @ 2012 03 21, 15:10)
Ar yra merginu planuojanciu isvaziuojama ceremonija. As kiek forume ieskojau, tai bendraminciu mazokai.. Auuu, merginos, atsiliepkit smile.gif

Mūsų bus išvažiuojamoji ceremonija mirksiukas.gif
Atsakyti
Matau, kad atsirado bendraminciu smile.gif smagu.
Kaip planuojate darytis visa ceremonija? Lauke, viduj.. Arka, kupolas, po medziu, pievoj?
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2012 03 21, 20:11)
O kur vyks ceremonija?

Ceremonija vyks Belmonte ten esanciame kupole, kuri papuosime, labai graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norėjau paklausti žinančių ar tik susirašant CMB vistiek reikia pereiti tuos priešvestuvinius kursus? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
planuojam su MB greit zengti i CMB. Zinau, kad einant ten reikia paso, gimimo liudijimu ir mokejimo kvito. O ta kvita is kur gauti (ta prasme, kur gautI duomenis kiek pravesti, i kokia saskaita, kokie imokos kodai)? Ar isduos tokius duomenis CMB, tada nubegam susimokam ir vel griztam i CMB ir toliau tvarkomes dokumentus

Dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2012 03 31, 20:53)
Sveikos,
planuojam su MB greit zengti i CMB. Zinau, kad einant ten reikia paso, gimimo liudijimu ir mokejimo kvito. O ta kvita is kur gauti (ta prasme, kur gautI duomenis kiek pravesti, i kokia saskaita, kokie imokos kodai)? Ar isduos tokius duomenis CMB, tada nubegam susimokam ir vel griztam i CMB ir toliau tvarkomes dokumentus

Dekui is anksto  4u.gif

pas mane tai miesto savivaldybes tinklapyje yra visi tie kodai 4u.gif
Atsakyti