Įkraunama...
Įkraunama...

KTU, mokslo šaknys karčios,bet vaisiai saldūs

QUOTE(labamba @ 2009 09 11, 10:10)
tokios pat nebus,pakeisti skaiciai,jei is manes gavai finansus viskas yra,net po kelis issprestus variantus 4u.gif

laba! gal galetume ir man permesti viska ka turit treciam kursui, buciau labai dekinga! 4u.gif ematjunina@gmail.com
Atsakyti
sveikutes 4u.gif prasidejus naujiems mokslo metams skubu prasyti pagalbos, nes paskui manau bus veloka ax.gif blush2.gif gal kuri nors is jusu turi medziagos treciam kursui vadybos ar ekonomikos dalykams tiks viskas, as studijuoju vakariniame ax.gif 4u.gif buciau labai dekinga bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif gal yra kartais kurios mokotes verslo administravima ir daret ta zaidima "kietas riesutas"? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovilyke: 12 rugsėjo 2009 - 19:06
Sveiko, ko taip tylu iš po šeštadienio? Kaip pirmieji ispudžiai?
Atsakyti
Gal zinot ar su trimis skolomis kelia i kita kursa? Ir ar yra skirtumas, jei esi klausytojas ir studento vietoj? Ta prasme ar klausytoja irgi kelia (ar jiems jau kitaip)? 4u.gif
Nejau cia visos be skolu cool.gif ax.gif
Atsakyti
na netikiu kad visos, tiesiog kai kuriom pasiseka, kai kuriom ne. O as ir buvau klausytoju, kai perėjau iš kito fako. Esme ta pati- ale kaip tik tuo momentu brango mokslai, tai kadangi buvau laisva... tai ir man pabrango, kai tuo tarpu mano kolegom bendravargiam kainytė išliko ta pati kaip ir istojus. tai dabar pasistengiau pagrižti į studentų gretas. o tiksliau pasiaiškinti manau reikėtu dekanate, bet tai jei busi istrenkta iš studentų, nenusimink, ir nemesk mokslų, nes visi reikalai yra pataisomi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2009 09 13, 21:32)
na netikiu kad visos, tiesiog kai kuriom pasiseka, kai kuriom ne. O as ir buvau klausytoju, kai perėjau iš kito fako. Esme ta pati- ale kaip tik tuo momentu brango mokslai, tai kadangi buvau laisva... tai ir man pabrango, kai tuo tarpu mano kolegom bendravargiam kainytė išliko ta pati kaip ir istojus. tai dabar pasistengiau pagrižti  į studentų gretas. o tiksliau pasiaiškinti manau reikėtu dekanate, bet tai jei busi istrenkta iš studentų, nenusimink, ir nemesk mokslų, nes visi reikalai yra pataisomi. mirksiukas.gif

As pati esu Vadyboj, bet man idomu ar aplamai kelia? g.gif ar liepia kartot kursa?
Atsakyti
KOKYBISKI MOKSLO DARBAI.Referatai, kursiniai pagal užsakymą. Diplominiai ir magistriniai darbai rašomi griežtai laikantis Jūsų mokomosios įstaigos metodinių nurodymų ir reikalavimų. Atliekami tyrimai. Darbai vadybos, marketingo, finansų, ekonomikos ir teisės temomis vienetiniai. Galimi skubūs užsakymai. Anonimiskumas garantuojamas.Smulkesne informacija : ewitina@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2009 09 13, 15:56)
Sveiko, ko taip tylu iš po šeštadienio? Kaip pirmieji ispudžiai?

laba laba.. 4u.gif na,man visai nieko toki ispudi paliko ta Janusauskaite,ir pradzioje dar ta matieka gerai isiglinus ikandama,bet kaip sake kursiokes kurios jau nepirma aukstaji mokinasi,kad tai ka db pradejom mokintis dar tik juokas su tuo kas laukia smile.gif o psichologes nebuvo doh.gif Vasiliauskaite g.gif paskaita turejo prasideti puse 2,tai palaukem jos iki puses 3,nepasirode,tai visi ir issiskirstem.... biggrin.gif na,kazkaip idomiai kad neperspeja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuste @ 2009 09 10, 18:50)
Labas,,,,

Na pas Apalainiene reiks pavargti. bet jei mokinsies, neturėtų būt sunku. rolleyes.gif

Aha matesi nuo pirmuju paskaitu kad nebus lengva.. kiti destytojai visai patiko tik dvi destytojas vyresnio amziaus gavom thumbup.gif

girdejau dalinates medziaga treciam kursui..buciau lb dekinga 4u.gif aiste_st_lt@yahoo.com
Atsakyti
Kantrus jus pirmakursiai wink.gif
Atsakyti
sveikutes, kazi kodel cia penktakursiu nesimato, ei jau ruksejis !!!!!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti