Įkraunama...
Įkraunama...

KTU, mokslo šaknys karčios,bet vaisiai saldūs

Sweikos mergaitės! smile.gif

Dar nežinau ar ten rašau - bandysiu laimę. ax.gif

Mokausi Visagino TVPMC verslo technologijų pakraipoje ir norėčiau nusipirkti knygą "Verslo pradmenys" E. Bagdonas (jeigu senesnis leidinys, tai dar E. Kazlauskienė). Naują pirktis brangoka, be to kiek žinau pagal šią knygą studijuojama KTU. Taigi kas turi ir gali parduoti (ar atiduoti) šią knygą, prašau rašykit: violetka90@mail.ru, 869699352 (ezys).

P.S. Prašau parašykite iš kokio miesto esate, nes turėsiu susižinoti apie pašto išlaidas.
Iš anksto dėkoju. Vilija
Atsakyti
Sveikos merginos... tai ka ir vel prasideda vargai doh.gif gal kas turit VERSLO APMOKESTINIMO, FINANSU INSTITUCIJOS, VALDYMO KONTROLE TARPTAUTINESE FIRMOSE, INTUALINE NUOSAVYBE ar PASLAUGU MARKETINGO kokios medziagos? speru kursiniu darbu? Rasykit i az..

IS anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(Agniote86 @ 2009 09 17, 10:14)
Sveikos merginos... tai ka ir vel prasideda vargai doh.gif  gal kas turit  VERSLO APMOKESTINIMO,    FINANSU INSTITUCIJOS,  VALDYMO KONTROLE TARPTAUTINESE FIRMOSE,    INTUALINE NUOSAVYBE ar PASLAUGU MARKETINGO kokios medziagos? speru kursiniu darbu? Rasykit i az..

IS anksto dekoju

PASLAUGU MARKETINGO visa medziaga yra marketingo katedros vedejos isleistame kompakte 4u.gif ji gali isigyti knygynuose arba paprasyti pas pacia vedeja 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, trečiakurses vadybininkės- gal galit parasyti emeila destitojos, kuriuos siunčiate Imoniu soc. atsokomybes pasirinktą imone? Kažko ji man neatrašo, nors prašiau... tai gal ne ten siunciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2009 09 18, 09:40)
Sveikos, trečiakurses vadybininkės- gal galit parasyti emeila destitojos, kuriuos siunčiate Imoniu soc. atsokomybes pasirinktą imone? Kažko ji man neatrašo, nors prašiau... tai gal ne ten siunciu  g.gif

Neatrašė ir man schmoll.gif
egle.keizeriene@gmail.com
Atsakyti
Na , aš ir tuo rašiau... gal dar kartais nepasitikrino ji pašto. nes aš prašiau kad ji parašytu kai gaus mano laišką. matysim, jei iki pirmadienio nieko neatrašys, rašysim pačiai ger.destytojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2009 09 18, 10:45)
Na , aš ir tuo rašiau... gal dar kartais nepasitikrino ji pašto. nes aš prašiau kad ji parašytu kai gaus mano laišką. matysim, jei iki pirmadienio nieko neatrašys, rašysim pačiai ger.destytojai smile.gif

Tik nepamiršk stebuklingų žodžių biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Kristask,2009 09 18, 10:40]
Sveikos, trečiakurses vadybininkės- gal galit parasyti emeila destitojos, kuriuos siunčiate Imoniu soc. atsokomybes pasirinktą imone? Kažko ji man neatrašo, nors prašiau... tai gal ne ten siunciu g.gif
[TAI GAL JAU ČIA IR NE VADYBININKĖMS, O EKONOMISTĖMS? blink.gif blink.gif blink.gif
Lyg vadybai nieko ir nereikia siųsti, mes jau šeštadienį pasirinkom, beja o Jūs čia apie dėstyt. Simanavičienę kalbate, jei taip tai ji ir pernai niekada neskubėjo niekam atsakyti į laiškučius.......... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ar matėt, kad ekonomistams ekonometriką dėstys L.Maksvytis? Ką galit apie jį pasakyti kas jau esat susidūrusios g.gif
Atsakyti
[quote=mereka,2009 09 18, 11:36]
[quote=Kristask,2009 09 18, 10:40]
[TAI GAL JAU ČIA IR NE VADYBININKĖMS, O EKONOMISTĖMS? blink.gif blink.gif blink.gif
Lyg vadybai nieko ir nereikia siųsti, mes jau šeštadienį pasirinkom, beja o Jūs čia apie dėstyt. Simanavičienę kalbate, jei taip tai ji ir pernai niekada neskubėjo niekam atsakyti į laiškučius.......... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
[/quote]

Tiksliai ekonomistai blush2.gif , soryyyy susmaisiau
Atsakyti
QUOTE(kometaa @ 2009 09 18, 11:50)
Ar matėt, kad ekonomistams ekonometriką dėstys L.Maksvytis? Ką galit apie jį pasakyti kas jau esat susidūrusios g.gif

Tai kad parašyta R. Bliekienė g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2009 09 18, 13:39)
Tai kad parašyta R. Bliekienė  g.gif

Vadybininkams tai taip, o ekonomistams 15d. pakeista unsure.gif
Atsakyti