tai tada parasyk eglei keizerienei , jos el. pastas egle.keizeriene @gmail.com ir paaiskink savo situacija, ji turetu tikrai atrasyti
Papildyta:
kalusykit, gal kas girdejote apie destytoja L.Maksvyti?
QUOTE(aggnyte @ 2009 10 02, 17:56)
tai, kad man ta dalyka tik dabar paskyre
tai kaip as galejau anksciau suderinti
man tipo kreditu truksta, esu 5 kurse

tokius klausimus geriau derinti asmeniskai arbe telefonu

Papildyta:
kalusykit, gal kas girdejote apie destytoja L.Maksvyti?
[/quote]
Na, iš to kiek girdėjau, ir kaip jis pasirodė per pirmą paskaitą, tai bijau, kad bus panašiai kaip su ponu S.V.
sveikos, III kurso ekonomistes.
gal kartais kas turite darbu? makroekonomika2 ND pavyzdziu?mano 20 var.(pritaikyciau ka nors)
- gal kas atsiras kas turi apie pasaulini ukis koki kursini darba.....
Papildyta:
na galitesiusti el.pastu: k2paulla@gmail.com (makro2 ND)
na jei kam kas domina kokia info, galime syusirasyti el.pastais.......
Papildyta:
arba Skype apsikeisti
labai buciau dekinga
gal kartais kas turite darbu? makroekonomika2 ND pavyzdziu?mano 20 var.(pritaikyciau ka nors)
- gal kas atsiras kas turi apie pasaulini ukis koki kursini darba.....

Papildyta:
na galitesiusti el.pastu: k2paulla@gmail.com (makro2 ND)
na jei kam kas domina kokia info, galime syusirasyti el.pastais.......

Papildyta:
arba Skype apsikeisti

labai buciau dekinga
QUOTE(edta @ 2009 10 02, 14:07)
reikia pasirinkti kokia nors veikiancia (nebutinai verslo) imone ir parasyti darba apie tos imones socialines atsakomybes! imones pavadinima reikejo suderinti su destytoja iki rugsejo 18d. dar bus kazkoks pokalbis su destytoja, apie ji nieko nezinau
ir egzaminas.

Viska issiaiskinau

gal ir jum pravers

pokalbiui turite pasiruosti pagal individualaus namu darbo plana. Visi studentai turi atvykti i pokalbi nurodyta diena:
10 10 pokalbis 7.1 ir 7.2 grupės
11 14 pokalbis kitoms grupėms
QUOTE(aggnyte @ 2009 10 04, 13:07)
Viska issiaiskinau
gal ir jum pravers
pokalbiui turite pasiruosti pagal individualaus namu darbo plana. Visi studentai turi atvykti i pokalbi nurodyta diena:

gal ir jum pravers

Aha, čia taip sakė paskaitos metu. Bet kaip tas pokalbis vyksta, ko klausinėja, ar atsistoji ir turi pasakoti viską iš eilės apie tą įmonių soc atsakomybę

QUOTE(jurga_m @ 2009 10 04, 17:54)
Aha, čia taip sakė paskaitos metu. Bet kaip tas pokalbis vyksta, ko klausinėja, ar atsistoji ir turi pasakoti viską iš eilės apie tą įmonių soc atsakomybę
Na, žodžiu, neišvengiamai artėja jau tas pokalbis, tai sužinosim.... niekas nesidalina info, reiks pačiom.... 

ateisiu paklausyti kaip ten vyksta tas pokalbis, nes man dar tik lapkripi jis bus, kiek supratau is el.laisko, kad kiekvieno atskirai klausineja, klausimai tokie:
Pateikite pasirinktoje įmonėje socialinės atsakomybės pavyzdžius pagal pateikiamą schemą:
kokia veikla įgyvendinta ir kas joje dalyvavo;
kam ir kaip pranešta apie įmonės sėkmę;
kodėl pradėta ši veikla;
kuo naudinga ši veikla.
Sweikos mergaites
noriu paprasyt pagalbos
gal kuri nors turi marketingo komunikavimo kursini darbeli?
atsiuskit prasau saulute123@gmail.com
gal dar kas netyciom tures ka nors is marketingo kanalu valdymo, imones veiklos analizes ar elektronines komercijos?
labai aciu is anksto

noriu paprasyt pagalbos

gal dar kas netyciom tures ka nors is marketingo kanalu valdymo, imones veiklos analizes ar elektronines komercijos?

labai aciu is anksto

Sveikutes...gal kam buvo verslo apmokestinimas?

Sveikos merginos.
ma dabar iskilo klausimas del finansistes terminu-t.y., iki kada pristatyti namu darbu pirmaja dali? Ji sake iki 8 savaites, tai kaip cia isena ta astunta savaite? ar nuo rugsejo 1 ar nuo jos paskaitos?
ma dabar iskilo klausimas del finansistes terminu-t.y., iki kada pristatyti namu darbu pirmaja dali? Ji sake iki 8 savaites, tai kaip cia isena ta astunta savaite? ar nuo rugsejo 1 ar nuo jos paskaitos?