Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai maitinančiai mamai

QUOTE(Mylimukas @ 2007 07 02, 09:56)
O aš dabar paklausiu ne į temą ax.gif (biskį per daug blondinių per LNK prisižiūrėjau lotuliukas.gif )
Man taip skauda kojų sanarius naktim, kad net užmigt negaliu doh.gif Ir galvojau pagersiu Magnio, bet mama sako, kad gal negalima g.gif Gal kas susidūrėt kaip ten su vitaminais, kokios galimybės maitinant? ....jau tuoj eisim pas pediatrą, bet dar įkaltume vieną kitą tablečikę jai galima g.gif

ax.gif Aš gėriau - visą žindymo laiką gėriau magnį papildomai. Tiesa, aš maitinau iškart 2 mažyles, tai gal ir medžiagų poreikis buvo didesnis.
Bet man mėšlungis ištisai traukdavo ir jei tik 2dienas neišgerdavau magnio - iškart jautės. Tai gydytoja sakė, kad laisvai galima po 1-2tabletes 2k dienoje(maximumas daugumos populiariausių magnio tablečių yra 8 per parą, tai aš manau, kad ta pusė normos nepakenkė).
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 07 02, 16:41)
ax.gif Aš gėriau - visą žindymo laiką gėriau magnį papildomai. Tiesa, aš maitinau iškart 2 mažyles, tai gal ir medžiagų poreikis buvo didesnis.
Bet man mėšlungis ištisai traukdavo ir jei tik 2dienas neišgerdavau magnio - iškart jautės. Tai gydytoja sakė, kad laisvai galima po 1-2tabletes 2k dienoje(maximumas daugumos populiariausių magnio tablečių yra 8 per parą, tai aš manau, kad ta pusė normos nepakenkė).

g.gif vat ir man kažkas panašaus gal į kojų traukimą, o gal skausmą. Bet kol mama nieko nesakė ir aš kelias dienas pagėriau, tai tikrai akivaizdžiai pagėrėjo. Tai ačiukas už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2007 07 02, 09:56)
O aš dabar paklausiu ne į temą ax.gif (biskį per daug blondinių per LNK prisižiūrėjau lotuliukas.gif )
Man taip skauda kojų sanarius naktim, kad net užmigt negaliu doh.gif Ir galvojau pagersiu Magnio, bet mama sako, kad gal negalima g.gif Gal kas susidūrėt kaip ten su vitaminais, kokios galimybės maitinant? ....jau tuoj eisim pas pediatrą, bet dar įkaltume vieną kitą tablečikę jai galima g.gif

aš gėriau magnį kokį mėnesį. man neurologė buvo netgi rekomendavus, kad vaikelis ramesnis būtų. nes labai jautrus buvo kai gimė, krūpčiodavo, verkdavo daug. o magnis stiprina nervų sistemą. tai gėriau mėnesį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 05 liepos 2007 - 16:12
QUOTE(jolitag @ 2007 06 18, 09:48)
Aciu uz patarimus..Bandysim laukt...O sianakt tai kuitesi kas valanda.Duodu valgyt-raitosi,spjauna...O vakar vakare ramiausiai nuo 18 iki 21.30 i6miegojo g.gif

Užjaučiu Tave. Bet įtariu, kad niekas nepadės, tik LAIKAS. Reikia kantriai laukti, kol praeis 100 dienų. Į šio laikotarpio pabaigą pamažu susitvarkys visos bėdos. Mums taip jau 2 kartus buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 07 05, 16:12)
aš gėriau magnį kokį mėnesį. man neurologė buvo netgi rekomendavus, kad vaikelis ramesnis būtų. nes labai jautrus buvo kai gimė, krūpčiodavo, verkdavo daug. o magnis stiprina nervų sistemą. tai gėriau mėnesį ax.gif

g.gif tikrai maniškis labai krūpčioja doh.gif Verkti tai išvis neverkia beveik, visada išsišiepęs. Bet krūpčioja tai nuo kievieno menkniekio. O aš geriu MgB6 (kažkas panašaus), magvita vadinasi. Ar tik magnį vieną reikia kažin? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 06 17, 19:44)
mano vaikui nuo gimimo iki 3 mėn žiauriai pūsdavo pilvą. aš jam girdydavau GEFILUS 2 kartus per dieną po pusę kapsulės (pediatrė rekomendavo). Espumizanas ir sab simpleks nei kiek nepadėdavo. dar viburcol žvakutes kartais naudodavau jam, bet nepasakyčiau, kad labai poveikį pastebėjau schmoll.gif . šiaip savo mitybą reikia peržiūrėt (mažiau valgyt kopūstų, ankštinių, obuolių) ir laukt - išauga vaikai tokias bėdas.

gal galetumet patarti ,kru yra pirkti tu Gefilus kapsuliu? vakar savo vaistineje neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2007 07 05, 23:18)
g.gif tikrai maniškis labai krūpčioja doh.gif Verkti tai išvis neverkia beveik, visada išsišiepęs. Bet krūpčioja tai nuo kievieno menkniekio. O aš geriu MgB6 (kažkas panašaus), magvita vadinasi. Ar tik magnį vieną reikia kažin? g.gif

aš geriau vieną magnį
Atsakyti
Mano sūneliui irgi pūtė labai pilvuką. Gana dažnai žviegdavo. Išsiaiškinsu nuo ko. Mums dėl pilvuko problemų buvo paskyrę irgi gerąsias bakterijas. Ir tik tiko gefilus, bei bifidus complex. Nuo kitų jis žviegdavo iki pamėlynavimo vakarais. Sakė gydytojai, kad taip būna gana retai. Negalėjom gerti nei linex, nei bifolac'o miltelių. Gerdavom gerąsias bakterijas prieš maitinimą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Helga @ 2007 06 19, 15:16)
kazkaip nesitiki, kad nuo geruju bakteriju gali pradeti daugiau atpylineti. Galu gale juk pas gastroenterologe ir lankemes del pilvo putimo, atpylinejimu(cia kartais buna susije dalykai).

man tos "gerosios" bakterijos, ypac skiriamos kaip dabar - visiems kam papuola - eilinis "velnio ismyslas" smile.gif mano galva praeis kokiu 10 metu ir apie jas snekes taip pat kaip apie antibiotikus - kad cia visiskas blogis smile.gif
as nesu pries jas, bet mano galva kaip ir visur - reikia pradziai istirti konkretu vaika - ka jis turi savo pilvelyje, ko neturi, paskui istirti kaip ji veikia vienos bakterijos, kaip kitos - o tada jau duoti vaikui jas gerti.
o dabar - parasyta kad jos "gerosios" ir vartoja visi vietoj vitaminu, o kai kuriu sudetyje yra pvz. streptokokas (nuo kurio gimdymo metu kazkodel antibiotikus leidzia)... g.gif
as neturiu medicininio issilavinimo, tiesiog savo logiskus sampratavimus cia issakiau, jokiu budu nepriikmit uz tiesa
Atsakyti
Mano mažajam nuo 2 sav. prasidėjo baisūs pilvo pūtimai. Po to užkietėjo viduriai. Jo organizmas to netoleruodavo ir vaikas dar labiau klykdavo. Gavome siuntimą pas gastroenterologą. Paskyrė Bifolac gerųjų bakterijų, uždraudė man valgyti maistą su mielėmis ir cukrumi, liepė masažuoti pilvuką. Bakterijos sutvarkė tuštinimąsi, o pilvo pūtimą šiek tiek sumažino mano dieta. Galėjau valgyti tik košes, mėsą, agurkus, kefyrą. Nuo kitko vaikui tuoj pūsdavo pilvą doh.gif Sūneliui neseniai suėjo 3 mėn. ir panašu, kad ta bėda baigėsi (kad tik neprisikalbėčiau). Pagaliau galiu valgyti įvairesnį maistą thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,o mane domina kokius vitaminus geriate tos kurios ilgai maitina,t.y. metus ir daugiau?ar pastoviai geriate?ar galima gerti tuos pacius vitaminus kartu su vaikiuku,tarkim zuvu taukai,kalcis?nebesu per daug?Aciu 4u.gif
Atsakyti
Maitinau puse metu, tai geraiu Prenetal vitaminu kompleksa nescioms ir maitinancios. Papildomai nieko daugiau negeriau 4u.gif
Atsakyti