Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, IX tema

QUOTE(japoniuke1 @ 2009 06 19, 00:05)
Sveikutės keliautojos ir keliautojai . Gal galėtumėte rekomenduoti kokiame viešbutyje Kretoje galėtų ramiai laiką praleisti pagyvenusi pora. Norėčiau tėvams suorganizuoti tokias atostogas, ieškau per agentūras, tačiau net nebežinau į ką kreipti dėmesį. Gali būti nedideliame miestelyje, kad turėtų kur pasivaikščioti. Gal ką rekomenduosite, iš anksto dėkoju . 4u.gif

Jei Kreta, tai visai siulyciau Rethymno Vilage, tikrai netriuksmingas viesbutis, nevyksta jokie vakarai, yra miestelyje, kur gali kasdiena vaikscioti kur nors, maistas geras, ir nera pati didziausia kaina.
QUOTE(Rudnosiene @ 2009 06 19, 10:50)
Prisimiau del kelto i Santorini ka norejau pabrezti ir pamirsau - bent tame kelte kuriuo plaukem mes (MegaJet berods), buvo salta doh.gif Kondicionierius taip nureguliuotas, kad man nejauku net buvo, o sedint tiesiai po tom vietom kur pucia, isvis butu buve sss doh.gif Gerai kad keltas pustustis buvo, galejai sedet kur norejai. Isimeskit ka nors ilgom rankovem, ypac vaikams, nes i prieki dar nieko, o atgal po karstos dienos gryztant, tikrai galima persalti doh.gif

Aha tu teisi, as ir pajutau kad vietomis taip salta nuo kondiku ten blink.gif
Atsakyti
Trumpai parasysiu nuomone apie Rinela Beach viesbuti, i kuri keliones siulo Sofatravel. http://www.sofatravel.lt/rinela_beach . Gal bus kam aktualu jei planuoja ten kelione.

Vieta 9/10. Nuo oro uosto gal 8 km, tai pirmas viesbutis i kuri atveza gal per 15 minuciu. Nedidelis bet mazai trukdantis trukumas - virs viesbucio eina lektuvu nusileidimo trasa. Uzdarius kambario duris lektuvu visai nesigirdi, todel ilsetis netrukdo.

Kambariai 10/10. Gavome VIP kambari (vaziavome su 2 vaikais), nors uzsakinejome standartini. Labai erdvus, nors buvo 2 papildomos lovos vaikams, vietos praeiti ir pasideti daiktus daug. Marmuro plyteliu grindys, naturalaus medzio baldai. paprastus kambarius mateme tik praeidami pro atidarytus, tai gal siek tiek seniau remontuoti ir tiek. Garso izoliacija pakankamai gera. Atsizvelgiant i kambario dydi, vonia per maza.

Pliazas, baseinai 9/10. Pliazas didelis, daug vietos, smelis, bet vietomis juroje yra akmenu ar uolu zonos, tokios 3x10 metru, tai einant reikia ziureti kad ant ju neuzlipti. Yra didelis baseinas su juros vandeniu ir keli mazi. Gultu siek tiek per mazai, bet 9-10 ryto dar galima rasti pakankamai ne paciose geriausiose vietose. Skeciai stacionarus, tokios konstrukcijos su virsuje istemptais tentais. Prie baseinu plyteles nelabai slidzios.

Pramogos vaikams 8/10. Vaiku zaidimo lauko aikstele didele, niekada nebudavo per daug vaiku. Vaiku baseinai sauleje, ten visai nebuna seselio. Mini-klubas veikia tik nuo 10 iki 12 ir nuo 15 iki 16.30 ir susidare ispudis, kad daugiausia teminiai uzsiemimai, uz kuriuos reikia susimoketi, jei nori palikti vaika. Kai bandem nuvesti vaika, tai pasake kad siandien bus plaukiojimas juroje ant banano ir tai kainuos 10 euru. Vakare beveik kasdien vyksta mini-disco, kur susirenka milijonas vaiku. Jei teisingai supratau viesbucio politika, tai vaikams gyvenimas nieko papildomai nekainuoja, todel vaiku DAUG. Miestelyje yra 2 kavines, kuriose irengtos vaiku zaidimu aiksteles, uz 5-10 minuciu kelio nuo viesbucio.

Animacija 7/10. Animacijos komanda marga (iskaitant kelis euro-afrikiecius) rolleyes.gif kalbanti daugybe kalbu, tame tarpe animacijos komandoje buvo 2 lietuviai, dj buvo latvis, italai, prancuzai, ispanai ir t.t. Diena pramogos neikyrios ir netrukdancios ilsetis prie juros ar baseino, vakaro animacijos programa, na... sakykim, jei norit pamatyti negra sokanti airiu nacionalinius sokius, tai nuvaziuokit.

Personalas 10/10. Animacijos grupe ir viesbucio personalas internacionalinis - dirba daugybe ivairiom kalbom, tame tarpe rusai, prancuzai, italai, ispanai, kinieciai , tai ypac vyresniems zmonems, nelabai gerai kalbantiems angliskai butu privalumas. Viesbutyje buvo labai mazai rusu ir vokieciu, pagrinde anglai, italai, ispanai, prancuzai, cekai ir lietuviai. Lietuviu vienu metu budavo maziausiai 20-30.

Maistas 4/10. Maistas nelabai ivairus, skonis siaip sau, man megstanciam astru maista labai truko mazo staliuko, ant kurio butu prieskoniu. Ant stalo paprastai padeta po 2 komplektus irankiu ir dar prie desertu sauksteliai. Jei suvalgai salotas ir karsta patiekala, o po to nori pvz. arbuzo ar meliono, tai arba valgyk su sauksteliu, arbanaudok irankius antra karta. Maistas labai pasikartojantis, po 4 dienu ko gero nepamaciau nevieno naujo valgio. Paskutines kelias dienas padaugejo zmoniu ir atejus i restorana ne is karto prasidejus pietums ar vakarienei, budavo 20-30 zmoniu eile kad patekti i restorana. A-la-carte kinieciu restoranas vidutiniskas, na karsti pateikalai tik patiko. Uzsirasyti i ji reikia pries 1-2 dienas anksti ryte, nes veliau vietu nebelieka. Ledai ir minibaras ieina i AI.

Bendras ispudis 8/10. Kas gali nepatikti - teritorijoje yra pavadinkime nenaminiu sunu ir kaciu, bet jie draugiski ir neikyrus. Uz viesbucio pramogu mazai, miestelis toks gana apleistas ir daug krizes paliestu, apleistu kaviniu, nebaigtu statyti pastatu. Nors rasoma, kad viesbutis 5*, pacio viesbucio simblikoje maciau zenkla **** , kas mano supratimu ir realiu ivertinimu ir atitinka 4* lygi.
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2009 06 19, 00:05)
Sveikutės keliautojos ir keliautojai . Gal galėtumėte rekomenduoti kokiame viešbutyje Kretoje galėtų ramiai laiką praleisti pagyvenusi pora. Norėčiau tėvams suorganizuoti tokias atostogas, ieškau per agentūras, tačiau net nebežinau į ką kreipti dėmesį. Gali būti nedideliame miestelyje, kad turėtų kur pasivaikščioti. Gal ką rekomenduosite, iš anksto dėkoju . 4u.gif

Aš šiam atvejui siūlyčiau Elounda. Gražus, ramus, elegantiškas kurortas.
Atsakyti
Uzsiprase manes is Kretos parvesti skara, skraiste tokia ant peciu lengva uzmetama- ar yra ten tokiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2009 06 20, 09:37)
Uzsiprase manes is Kretos parvesti skara, skraiste tokia ant peciu lengva uzmetama- ar yra ten tokiu  blush2.gif

Zinoma kad yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas buvo APLADAS BEACH 4* viesbutyje? Kokie butu komentarai? smile.gif
Atsakyti
Kuris Jums regionas labiau patiko Chersonissos ar Stalida?
Atsakyti
As buvau Agios Nicolaos. Is tos Kretos puses jis man patiko labiausiai ir dar Elounda.
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2009 06 20, 21:55)
Kuris Jums regionas labiau patiko Chersonissos ar Stalida?

tai kad tie miesteliai per 1 km viens nuo kito, regionais jų nepavadinsi. biggrin.gif
Chersonissos triukšmingesnis, Stalida ramesnė.
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 06 19, 07:07)
Koks biudžetas? Ir kodėl Kreta? Mano akimis Kreta skirta aktyviam poilsiui, o ramesniam labiau Chalkidikė, jei rinktis Graikija.

Kretą renkuosi, nes galbūt ten gražesnė gamta, nežinau ax.gif , gal ir klystu. O šiaip gal ir jokio skirtumo kur, svarbu kad turiningai laiką praleistų. DĖKUI už visus atsakymus, tačiau dar norėčiau sužinoti, kokia ten oro temperatūra būna liepos pradžioje. Reiktų kad nebūtų per karšta, o išvykti gali tik liepą.
Biudžetas apie 3000 tūkst. lt. dviems. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2009 06 19, 23:21)
Aš šiam atvejui siūlyčiau Elounda. Gražus, ramus, elegantiškas kurortas.

QUOTE(japoniuke1 @ 2009 06 22, 00:01)
Biudžetas apie 3000 tūkst. lt. dviems. mirksiukas.gif

Pritariu, kad Elunda tikrai mielas ramus kurortas, tik deja, kelionių organizatorių kainos ten žvėriškos doh.gif ir su 3000 LTL/dviems ten sunkiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2009 06 22, 15:17)
tai vat as dabar irgi galvoju, kad sezonas..na bet ka darysi kai darbai taip isleidzia tik... g.gif
o ka patartumet pirmai graikijos pazinciai?kreta?rodas?

Buvau ir Rode, ir Kretoj.
Rodas mielesnis man - gal del savo kompaktiskumo smile.gif
Kretai savaites neuztenka ja apvazineti, susipazinti.

Cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti