QUOTE(Ninin @ 2009 07 01, 18:15)
Kelias į (tiksliau iš) Gramvousa:
Į Gramvoussa tik laivu gali nuplaukt, ten sala ir kelio isvis jokio nera
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 07 01, 20:04)
Kiek kelio km, net nežinau, pamiršom pažiūrėti. Bet užtrukom apie 30-40 min gal (+-).
Kitas būdas laivu. irgi norėčiau. Lyg plaukiant laivu, nuplaukiama iki pėščiomis nepasiekiamomų vietų (bet čia reikia klausti plaukiančių). Mes, kai žiūrėjome kainas, tai buvo tik 22Eu/1 asm. Mums tai buvo brangoka visgi, kai su mašina buvom. Bet lyg rašė, kad ir už ~10 Eu kažkas nuplukdo
Važiuoji savo mašina iki Kissamos uosto, nusiperki bilietą į keltą už apie 10 Eur ir plauki

Parplauki atgal, lipi i savo automobilį ir važiuoji toliau numatytu maršrutu
Jei kas važiuotumėt ne automobiliu, o vietiniais autobusais iki Kissamos, tai bent jau mums iš Rethymno gavosi brangiau, nei imti ekskursiją iš vietinių
Papildyta:
O skardžių prisižiūrėjau važinėjant po kalnus. Teko autobusu prasivažiuot, kai iki Samarijos tarpeklio važiavom, vaizdai nerealūs, bet gan aukštai kilom į kalną, guodžiausi, kad vairuotojas ne pirmą kartą važiuoja
Kai važiavom iki Asterousia kalnų, tai kai kur buvo tikrai baisoka, ypač jei priešais iš už posūkio išnirdavo nevisai maža mašinytė

Mano vairuotojas mane kai pravežė tais serpantinais (praktiškai visą dieną jais važinėjom su nedideliais sustojimais), tai jau net ir bloga buvo pasidarę, džiaugiausi, kad buvau tuo metu nevalgius
Dabar tai juokas, tuo metu, tai širdis kažkur kulnuose atsidurdavo