Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, IX tema

QUOTE(sindiokas @ 2009 07 14, 00:28)
kodel tokie krastutinumai "arba ALL arba pusryciai"?Sakykites HB.Nepamirskit kad kainos eurais,pasiskaiciuokit..jei vazinesit,tai pietu noresit keliones metu ir teks pirkti,o vakarienes gal net nebenoresit..uzteks nerealiu apelsinu uzkast  smile.gif

Su HB nesinori isipareigoti. Gali buti taip, kad nespesim grizti vakarienes, o gal ir visai negrisim i viesbuti. Todel ir idomu ar labai brangus maistas Kretoje, parduotuvese, turguose ? Vaziuosim su 10 metu sunumi, bet jis jau priprates keliauti ir del maisto rezimo problemu nebuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silwer: 14 liepos 2009 - 06:01
Kainos tikrai nėra baisios, porcijos didelės, net man porcija už 8 eu buvo per didelė...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 07 13, 21:59)
Suvarei man ir vaikams labiausiai patikusią vietą doh.gif  biggrin.gif
Mes ne tik kad nusileidome ir pakilome, o dar ir aplinkinius kalnus iškopinėjome per kelias valandas, nežiūrint į saulės kepinimą, o kadangi aš fizine forma nesiskundžiu, tai ir dar kelis kartus ten būčiau užlipus ir nulipus - vaizdai nerealūs... rolleyes.gif

nu cia gal kiekvienam savo.. nors ir fizine forma nesiskundziu.. ax.gif tiesiog ivertinus papludimio grozi ir ideta varga jam pamatyti.. neverta.. smile.gif nebent nuo kalno pasigrozeti ispudingesiu vaizdeliu... beje kiek pamenu vaziavote gi geguzes men.. o ne liepos siek tiek gal temp skiriasi.. biggrin.gif
o siaip labai nesiskundziu.. del visos keliones.. viskas patiko ka aplankeme.. blush2.gif

QUOTE(Udrius @ 2009 07 14, 07:21)
Kainos tikrai nėra baisios, porcijos didelės, net man porcija už 8 eu buvo per didelė...

taip taip tikrai dideles.. visur kur pirkome visas slaotas ar uzkandzius vienas zmogus niekaip neiveiktu.. tikrai dviem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2009 07 14, 07:00)
Su HB nesinori isipareigoti. Gali buti taip, kad nespesim grizti vakarienes, o gal ir visai negrisim i viesbuti. Todel ir idomu ar labai brangus maistas Kretoje, parduotuvese, turguose ? Vaziuosim su 10 metu sunumi, bet jis jau priprates keliauti ir del maisto rezimo problemu nebuna.

Skaiciau, kad Agios Nikolaos treciadieniais buna turgus, bet kiek ten prisipirksi juk i daugeli viesbuciu maisto isinesti neleidzia. Bent mums taip agente sake.
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2009 07 14, 08:59)
Skaiciau, kad Agios Nikolaos treciadieniais buna turgus, bet kiek ten prisipirksi juk i daugeli viesbuciu maisto isinesti neleidzia. Bent mums taip agente sake.

Mums atvirksciai sake, kad cia ne Turkija ir maista galim pirktis ir nestis. O mes buvom prisipirke alaus skardiniu, nesdavomes i papludimi. Sugalvojom beguledami nueit pavalgyt tavernoj, paklausem ar galim savo alu gert ir leido, jokiu problemu nebuvo biggrin.gif
Atsakyti

Negalima isinesti i tuos viesbucius kur AI o ten kur tik pusryciai ar HB tai viskas galima smile.gif
Retymne turgus ketvirtadieniais jei ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2009 07 14, 10:05)
Negalima isinesti i tuos viesbucius kur AI o ten kur tik pusryciai ar HB tai viskas galima smile.gif
Retymne turgus ketvirtadieniais jei ka smile.gif

Buvau AI. Neškis ką nori. Kiekvienam kambaryje šaldytuvas buvo.Tik nepageidauja, kad savo gėrimus viešai viešbutyje gertum.

Ir nedarykit problemų dėl maisto. Pilna visur parduotuvėlių, tavernų. Bent jau vandens ir ledų galima degalinėse nusipirkti. Plaukėm į negyvenamą salą, net ir ten buvo barai, kur pardavinėjo sumuštinius, vaisius, gėrimus, ledus.

Atsakyti
sveiki smile.gif

ruosiuosi i Kreta ir as su MB...iskilo keli buitiniai klausimai, tik garsiai nesijuokit cool.gif

kaip su lygintuvais viesbuciuose? ar buna? ax.gif
ar apsimoka veztis ilgas kelnes drobines ar pasitenkint suknia , šortais ir bridzais?

apsvieskit ka apsirengt vezates.. blush2.gif
suvokiu, kad karstis, bet vistiek... ka apsimoka veztis, ko neprireike? supratau, kad i Santorini keliantis reikia ilgu rankoviu ir vaistu nuo pykinimo biggrin.gif
kokiu dar buitiniu dalyku ar ypatumu pastebejote?

labai aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti

pas mus kambaryje buvo saldytuviukas, tai mes visada atsinesdavom bloka mineralinio vandens buteliu is supermarketo, uogu, jogurto ir surio, vyno, bet niekas nieko nesakydavo, o ir mes akivaizdziai to maiso su maistu ir nerodydavom..

o del maisto - mes imdavom keleta patiekalu ir viska dalindavomes, imdavom visko po truputi, nes per daug maisto jei atskirai kiekvienam imti patiekala...daug kas ten taip valgo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 14 liepos 2009 - 14:09
QUOTE(WooDoo @ 2009 07 14, 06:38)
nu cia gal kiekvienam savo.. nors ir fizine forma nesiskundziu..  ax.gif tiesiog ivertinus papludimio grozi ir ideta varga jam pamatyti.. neverta.. smile.gif nebent nuo kalno pasigrozeti  ispudingesiu vaizdeliu... beje kiek pamenu vaziavote gi geguzes men.. o ne liepos siek tiek gal temp skiriasi..  biggrin.gif
o siaip labai nesiskundziu.. del visos keliones.. viskas patiko ka aplankeme..  blush2.gif

Mums taip pat labai patiko Preveli ir jo apylinkes. Yapc pakeliui i Preveli, serpantinai, vaizdai..o ir nusileisti, bei uzkopti buvo tikrai smagu.
Beje, Matala man nepaliko ispudzio, kokio tikejausi. Taip pat kelias iki Matalos, taip pat groziu man nepasizymejo...
Man asmeniskai ispudingiausias kelias buvo iki Samarijos tarpeklio (vaziavome savarankiskai).

Beje, ilgu kelniu man prireike tik viena diena, kai per daug pasilepinau saules voniomis, ir kojos bijojo saulutes.O siaip tikrai ju nereikejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotta*: 14 liepos 2009 - 14:26
QUOTE(saule^ @ 2009 07 14, 14:51)
sveiki smile.gif

ruosiuosi i Kreta ir as su MB...iskilo keli buitiniai klausimai, tik garsiai nesijuokit  cool.gif

kaip su lygintuvais viesbuciuose? ar buna? ax.gif
ar apsimoka veztis ilgas kelnes drobines ar pasitenkint suknia , šortais ir bridzais?

apsvieskit ka apsirengt vezates.. blush2.gif
suvokiu, kad karstis, bet vistiek... ka apsimoka veztis, ko neprireike? supratau, kad i Santorini keliantis reikia ilgu rankoviu ir vaistu nuo pykinimo biggrin.gif
kokiu dar buitiniu dalyku ar ypatumu pastebejote?

labai aciu uz atsakymus smile.gif

na pas mane visi drabuziai lininiai kuriuso emiau sijonas sortai kelnes.. nieko nesusilamde labai skrydzio metu graziai i lagamina uspakavau... kazkada pamenu kai keliaudavom imdavom mini lygintuva...bet paskutiniai karta be jo buvo.. isgyvenom.. ir visos kitos maikutes nesusilamdydavo...
O del drabuziu ka imt ar ne..
man labai patinka vakarais detis ilgas linines kelnes ir tunikas arba ilgus sijonus
sortai gerai keliaujant ir i papludimi... smile.gif
o siaip galima apseiti su pora vnt sortu kelion maikutem ir sijonuku smile.gif daugiau nieko nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2009 07 14, 18:00)
na pas mane visi drabuziai lininiai kuriuso emiau sijonas sortai kelnes.. nieko nesusilamde labai skrydzio metu graziai i lagamina uspakavau... kazkada pamenu kai keliaudavom imdavom mini lygintuva...bet paskutiniai karta be jo buvo.. isgyvenom.. ir visos kitos maikutes nesusilamdydavo...
O del drabuziu ka imt ar ne..
man labai patinka vakarais detis ilgas linines kelnes ir tunikas arba ilgus sijonus
sortai gerai keliaujant ir i papludimi... smile.gif
o siaip galima apseiti su pora vnt sortu kelion maikutem ir sijonuku smile.gif daugiau nieko nereik  biggrin.gif

dar maudomukas ir kepuryte nuo saules smile.gif

As niekada drabuziu nelyginu, irgi stengiuosi imti naturalaus pluosto, jei susilamdo - pakabinusi vandeniu apipurskiu ir pakaboje pasilygina patys ax.gif
Atsakyti