Na o kaip ant kuno

Na man tai labai idomu kokia priezastis ju susiformavimo,na as nemanau kad tai limfazgiai.Nes pagal atliktus tyrimus pasake tai tas pats riebalinis darinys kaip ir ant galvos.
Bet labai keista kad ir info nelabai ka galim rasti.Na del paveldimimo tai as

gal suabejociau,na bet gal????? Bet vat kas keisciausiai kad juos pasalinus jie po tam tikro laiko vel atsiranda.Ir vat kiek as esu skaicius tai kad dauguma vyru juos turi,o net kazkokem USA forume kad tipo atsiranda kai yra organizme susikaupe daug negeru medzegu ir organizmas nespeja pasalinti.Ir kad kad zmogus valgantis tam tikra maista kurio jam isvis organizmas netoleruoja ir irgi duoda pagrinduo atsirasti.Na visgi labai idomu
Papildyta:
QUOTE(rence25 @ 2009 06 12, 20:54)
Klysti- galvoje yra limfmazgiu- jie yra pakausio srityje po skalpu.
O atskirti nuo limfmazgiu galima padarius guziuko echoskopija ir pamacius kas yra viduje, o siaip uztenka patyrusio chirurgo akies
Mano vyrui taip pat isoperuoti keli tokie guzeliai. Mediciniskai vadinamos LIPOMA- riebalini audinio guzelis. Jie nepiktybeja. Reikia pasiziureti ar cukraus kiekis kraujuje normalus. PAs vyra taip ir nerado priezasties- daznai pasitaiko keliems seimos nariams nors tiesioginio paveldimumo nera, tik polinkis.
Norejau taves paklausti, o tai ka cukraus kiekis turi kazkoke reiksme tiems guzeliams?