Įkraunama...
Įkraunama...

Riebaliniai guziukai, nepiktybiniai augliukai

Labas,atsiprasau,kad kuriu nauja tema.Man ties zandikaulio apacia po oda yra toks mazas paslankus guzelis,mazdaug zirnio dydzio.Kai ji paspaudziu jis tarsi juda siaip skaudejo danty virs to guzelio bet dabar praejo skaudeja danti o guzelis liko...Kol kas tikrai negaliu nueiti pas gydytoja,bet gal kuriai taip yra buve?Ir isvis pas kokia gydytoja reiketu registruotis?Odontologe ar seimos?
Atsakyti
zinok mano 8 metu dukrai tas pats...vakar aptikau. skaudejo virduje dantuka, bet nustojo pries pora dienu. ryt vesiu pas daktara.
Atsakyti
QUOTE(elka @ 2013 10 03, 16:52)
zinok mano 8 metu dukrai tas pats...vakar aptikau. skaudejo virduje dantuka, bet nustojo pries pora dienu. ryt vesiu pas daktara.

Ka pasake gydytojas?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince00 @ 2013 10 14, 14:00)
Ka pasake gydytojas?smile.gif

zinokit nieko, nusiunte pas odontologa, ten tvarke dantuka, irase i istorija kad padidejes limfmzgis del dantuko... tvarkom danti... bet dar yra guzelis. kaip jusu guzelis?
Atsakyti
Sveikos, o pas mane prieš kokius 5 metus atsirado guziukas ant kojos, ant priekinės šlaunies pusės..iš pradžių buvo visai nepastebimas, po kiek laiko patamsėjo, bet niekada neskaudėjo, kartais tik kažkoks niežulys būna. Žinau, gėda, kad tiek laukiau, bet prisiverčiau dėl jo nueiti į polikliniką ir man ten pažiūrėjo ir pasakė, kad tai kažkokios musės įkandimas??!! Kad pjauti neapsimoka, nes bus didesnis randas nuo pjovimo negu dabar yra, kad gydymo skirt negali, nes pats turi praeit...Bet tai kas čia per diagnozė?? Niekam neteko nieko panašaus išgirst?
Atsakyti
ar dar kas bijo del guziukų?nes pas mane galvoj ir atsirado mažesnis už žirniuką kietas kaip kauliukas guziukas,i jau keleta mėn jis vis toks pats,neskaudantis,vat i galvoju,gal dar kuriai taip yra?kaip žinot ar jis nepiktybinis koks,negi eit pas gydytoją,sesute pažiurėjo vietinė,tai mano kad nekreipt dėmesio
Atsakyti