Įkraunama...
Įkraunama...

Dobsiuko dobilėliai

--Resize_Images_Alt_Text--
O man tai sitai nuotraukai... o tiksliau Pijukui nera lygiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jure: 24 liepos 2004 - 21:26
QUOTE (Strielka @ 2004 07 23, 21:54)
thumbup.gif liuks bernuzelioai nusiteike, o kur cia taip atostogavot? as biskeli atsilikus  doh.gif

Čia supermamkos prie Žaliųjų ežerų nusibeldė doh.gif Į pačią košelėną žmonių, bet vistik fainiai buvo smile.gif wub.gif
Jure wub.gif , dėkui dėkui wub.gif Čia jau fotoreporterio (Ewos) nuopelniai clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobšiukas: 25 liepos 2004 - 10:21
mad.gif DObsiuk!!! nematau puses Pijuskino nuotrauku!!! tai kaip martelei parodyt???
O kurias matau tai grazuoliukas zuikutis labai jau isauges... kur ten nebus... juk taip seniai maciau...
Atsakyti
g.gif Zhiemuže wub.gif , a kurių nematai g.gif Gal nepelaukei kol pilnai užkraus g.gif Aš visas matau g.gif
Aha, tikrai laikas susitikti clap.gif laugh.gif
Atsakyti
Nu va pagaliau ir mes susipazinom su tavo bernuzeliais clap.gif
Ugnei irgi rodziau, sakau issirink, kuri is tu dvieju,ale zvilgsnis krypo link vyresnio wub.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
O mano zvilgsnis link Pijaus, vaje koks grazuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Jure @ 2004 07 24, 21:23)
O man tai sitai nuotraukai... o tiksliau Pijukui nera lygiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Koooooks grozis vaiko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif O jau akiu grazumas ir zydrumas wub.gif wub.gif wub.gif

Sveikinam pradejus vaiksciot,fainuoli wink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Dobšiukas @ 2004 07 23, 08:47)

doh.gif doh.gif doh.gif Pamirsau pasakyt,kad sitas vyrukas be galo grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (evutes_mama @ 2004 07 21, 08:12)
Kaip jau stovi thumbup.gif Tuoj ir lakstyti prades biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--Resize_Images_Alt_Text--Na va apsilankiau ir as pas tavo dobiliukus... grazumelis tavo bernioku wub.gif a mazasis jau ir vaikscios tuoj ... saunus duetas auga --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Cia virsuje.... tikras karatistas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
jau matau visas ir tavo grazuoliukai wub.gif o jau Pijus tai grynai mano Tajai i kompanija riebuliuskimu biggrin.gif kitas pretendentes prasom anuliuot! unsure.gif laugh.gif
Atsakyti

--Resize_Images_Alt_Text-- Na sita nuotraukyte, tai vaje..koks grozis.. KOkios akytes, blakstienos-net ir panos galetu pavydet tokiu... thumbup.gif Beje-vyresnelis irgi labai simpatiaga.. rolleyes.gif

Atsakyti
man irgi sita paskutine fotke nereali, uzbuciuociau riebuli wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti