Zinai, pasiziurejau, kad vyresneli dabar tik pakrikstijot, tai man net lengviau ant sirdies pasidare... Mano abu vyrai (3 metu ir 1m 8men.) dar nekrikstyti
Prisijungiame prie sveikinimu ir mes
Grazus naujieji katalikai
Zinai, pasiziurejau, kad vyresneli dabar tik pakrikstijot, tai man net lengviau ant sirdies pasidare... Mano abu vyrai (3 metu ir 1m 8men.) dar nekrikstyti
vis neatrandam laiko. Tai dabar, kai gims mazasis, visus tris gal kartu pakrikstysim
Naturoj taip seniai maciau, tai nors cia akis paganau
Nu jau Pijus zandus kad augina, i seima jam vieta
Toks Bosu Bosas su ta varlyte, dar ta veido israiska... tik tamsiu akiniu truksta
O Matas susikuklines kokis tai
Ramu jau, ane?
Nu jau Pijus zandus kad augina, i seima jam vieta
Ramu jau, ane?
Nu pagliau fotkes atsirado
,oi kokie grazuoliai abu bernuzeliai
,nu bet ar is balos tas rimtumas
tavo bernuzeliu
| QUOTE (undine @ 2004 09 12, 08:57) |
| Nu pagliau fotkes atsirado |
Aha, iš balos
| QUOTE (doma_ @ 2004 09 10, 20:45) |
| Na va prazioplinau... senai besilankiau pas jus. O jau pasirodo matukas ir pijukas krikscioniais patapo |
Ačiū, Doma, taip, tai Jeruzalės bažnyčia, tik kunigas savas
| QUOTE |
| Prisijungiame prie sveikinimu ir mes Grazus naujieji katalikai Zinai, pasiziurejau, kad vyresneli dabar tik pakrikstijot, tai man net lengviau ant sirdies pasidare... Mano abu vyrai (3 metu ir 1m 8men.) dar nekrikstyti vis neatrandam laiko. Tai dabar, kai gims mazasis, visus tris gal kartu pakrikstysim |
Ačiū ačiū, tikrai visus kartu pakrikštysit, liuks šventė bus
Graziuoliai Dobileliai
DJ Edita ir DJ Pijus
O čia Pijus angelėliu žada būti
Pasikrikštijus ir namo arkliu parjoti galima
VA, koks aš žandulis
| QUOTE (ewa @ 2004 09 14, 08:15) |
DJ Edita ir DJ Pijus |
Nu, kad viena DJ jau ir kakta nubalnota... Och, tas DJ Pijus... radome ir kaltininka