Įkraunama...
Įkraunama...

Dobsiuko dobilėliai

Prisijungiame prie sveikinimu ir mes clap.gif thumbup.gif Grazus naujieji katalikai wub.gif
Zinai, pasiziurejau, kad vyresneli dabar tik pakrikstijot, tai man net lengviau ant sirdies pasidare... Mano abu vyrai (3 metu ir 1m 8men.) dar nekrikstyti doh.gif vis neatrandam laiko. Tai dabar, kai gims mazasis, visus tris gal kartu pakrikstysim rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Naturoj taip seniai maciau, tai nors cia akis paganau wub.gif wub.gif
Nu jau Pijus zandus kad augina, i seima jam vieta laugh.gif laugh.gif Toks Bosu Bosas su ta varlyte, dar ta veido israiska... tik tamsiu akiniu truksta biggrin.gif O Matas susikuklines kokis tai unsure.gif
Ramu jau, ane? smile.gif
Atsakyti
Nu pagliau fotkes atsirado clap.gif clap.gif ,oi kokie grazuoliai abu bernuzeliai wub.gif wub.gif wub.gif ,nu bet ar is balos tas rimtumas laugh.gif tavo bernuzeliu laugh.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (undine @ 2004 09 12, 08:57)
Nu pagliau fotkes atsirado clap.gif clap.gif ,oi kokie grazuoliai abu bernuzeliai wub.gif wub.gif wub.gif ,nu bet ar is balos tas rimtumas laugh.gif tavo bernuzeliu laugh.gif wink.gif

Aha, iš balos laugh.gif Taigi direktorius auginu rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (doma_ @ 2004 09 10, 20:45)
Na va prazioplinau... senai besilankiau pas jus. O jau pasirodo matukas ir pijukas krikscioniais patapo  clap.gif  clap.gif  SVEIKIJAM LABAI... O cia kur krikstyjot? Jeruzales baznycioj?

Ačiū, Doma, taip, tai Jeruzalės bažnyčia, tik kunigas savas laugh.gif

Prisijungiame prie sveikinimu ir mes  Grazus naujieji katalikai 
Zinai, pasiziurejau, kad vyresneli dabar tik pakrikstijot, tai man net lengviau ant sirdies pasidare... Mano abu vyrai (3 metu ir 1m 8men.) dar nekrikstyti  vis neatrandam laiko. Tai dabar, kai gims mazasis, visus tris gal kartu pakrikstysim

Ačiū ačiū, tikrai visus kartu pakrikštysit, liuks šventė bus thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobšiukas: 12 rugsėjo 2004 - 09:03
Graziuoliai Dobileliai wub.gif
Atsakyti
DJ Edita ir DJ Pijus
user posted image
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 09 14, 09:15)
DJ Edita ir DJ Pijus
user posted image

nu geruciai laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O čia Pijus angelėliu žada būti laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobšiukas: 19 rugsėjo 2004 - 20:25
Pasikrikštijus ir namo arkliu parjoti galima wink.gif
Atsakyti
VA, koks aš žandulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 09 14, 08:15)
DJ Edita ir DJ Pijus
user posted image

Nu, kad viena DJ jau ir kakta nubalnota... Och, tas DJ Pijus... radome ir kaltininka ohmy.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti