Įkraunama...
Įkraunama...

Dobsiuko dobilėliai

QUOTE (ewa @ 2004 09 27, 09:30)
user posted image
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nu Pijus savo stiliui wub.gif Fainuolis, negaliu laugh.gif

As niekaip nesuprantu kaip tokie lelkos visur uzlipa g.gif g.gif g.gif Maniskiui turbut subine dar per sunki,kad jis net i lova neilipa,o apie vaikstyne as net nekalbu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
user posted image

Man jau Pijaus grozis tai as negaliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ojei kokiu vos fotkiu nepraleidau thumbup.gif laugh.gif laugh.gif ,nu tai Dj saunus laugh.gif thumbup.gif ,nu tavo Pijus nu toks nu jau toks grazuolis pustazandis wub.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif toks burbuliukas Pijus,na bet greitas! Jo visur pilna! O akys kokios protingos,tokios rimtos! Patiko kur i vaikstine lipa thumbup.gif wub.gif wub.gif Grazios nuotraukytes!
Atsakyti
Sveikiname DOBSIUKA su GIMTADIENIU!!!!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE (Astuliukas @ 2004 09 27, 16:17)
user posted image

Man jau Pijaus grozis tai as negaliu wub.gif wub.gif wub.gif

Ir man wub.gif wub.gif wub.gif

bet ir vikruolis blink.gif ar jis cia pats ant vaikstuku uzsilipo, ar kas uzkele? blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 10 04, 22:00)

bet ir vikruolis blink.gif ar jis cia pats ant vaikstuku uzsilipo, ar kas uzkele? blink.gif

Kriaka, jis pats lipa blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Dobšiukas @ 2004 10 08, 11:55)
QUOTE (Kriaka @ 2004 10 04, 22:00)

bet ir vikruolis blink.gif  ar jis cia pats ant vaikstuku uzsilipo, ar kas uzkele? blink.gif

Kriaka, jis pats lipa blink.gif

laugh.gif blink.gif nU GERAS blink.gif blink.gif laugh.gif
Atsakyti
Nu va, kokie krūti bernai dobilai laugh.gif rolleyes.gif
NU JŪS MAN DAR PAAIŠKiNKIT g.gif cool.gif

user posted image

KRŪTAS, AŠ, KRŪTAS laugh.gif

user posted image

Aš nea, paimk maneeeeeeeee, aaaaaaaa

user posted image
Atsakyti
Dobilai tikrai kruti biggrin.gif blondinai abudu thumbup.gif
Atsakyti
nu faini bičiukai, kaip ir visada thumbup.gif , ale vyresnėlis žiūriu pozuotojas koksai laugh.gif , aš šiandien ir saviškius biškutį fotkinau, tai vyresnėlis žiūriu tik ant sofos atsigulė kojas tik užmetė ant viršaus ir sako fotkink, paskui tik sumetė kitokia pozą, vėl fotkink laugh.gif , o anksčiau reikėdavo prašyti.
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 10 12, 15:56)
nu faini bičiukai, kaip ir visada thumbup.gif , ale vyresnėlis žiūriu pozuotojas koksai laugh.gif , aš šiandien ir saviškius biškutį fotkinau, tai vyresnėlis žiūriu tik ant sofos atsigulė kojas tik užmetė ant viršaus ir sako fotkink, paskui tik sumetė kitokia pozą, vėl fotkink laugh.gif , o anksčiau reikėdavo prašyti.

Ot čia tai geras laugh.gif Kada parodysi wub.gif
Atsakyti