Įkraunama...
Įkraunama...

Dobsiuko dobilėliai

QUOTE (Dobšiukas @ 2004 10 31, 20:35)
LINKSMO HALLOWEEN'O, DOBILŲ-MOLIŪGŲ ŠEIMYNA
user posted image

user posted image

user posted image thumbup.gif thumbup.gif tikri Hallowenieciai laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
blink.gif man siandien kaip pirmadienis blush-anim-cl.gif
SU TORTADIENIU clap.gif clap.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikiname sveikiname su gimtadieniu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
geriau veliau nei niekad..... rolleyes.gif
SU GIMIMO DIENA wub.gif wub.gif wub.gif daug daug daug bucinuku nuo Augustes heart.gif
Atsakyti
Labas Dobiliukai smile.gif
Sveikiju su gimtadieniu ir virtualioj erdvej smile.gif
Pijaus profesija jau man aiski smile.gif
Atsakyti
Ei, mamuk, a kas čia per daiktas?
Atsakyti
Editka banditka, gal pašokam laugh.gif wub.gif
Atsakyti
Pijus toks rimtas vyras, is stuomens ir is liemens thumbup.gif ot panas gins laugh.gif
Atsakyti
laugh.gif Nesvarbu, kad tai tik stuomens-liemens imitacija kelnėmis laugh.gif Kūsta Pijus, kūsta, tik žandai lieka laugh.gif wub.gif
Atsakyti
Pijukias storuliukas -pupsiukas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image ei koks kupstukas stovi laugh.gif , tikras meskius rolleyes.gif , ale su Editka-banditka, tai draugeliai kokiu reta thumbup.gif
Atsakyti
Aik jau kusta, kad ne velnio jis man nekusta, kazkaip naturoj neatrodo toks runculis, ale nuotraukose tai tikrai meskiulis kaip reikiant tongue.gif
Paziurejau dabar nuotrauka kur Pijuskinas prie Lejos, tai maniske kaip is osvenciumo atrodo blink.gif laugh.gif
Kazkaip naturoj man tokio kontrasto ner g.gif
Mano kaimynui Pijus paliko neisdildoma ispudi, jis jau abejoja ar berniuko nori laugh.gif laugh.gif Tas kaimynas siandien surinko visus markerius is prieinamu vietu, sako pratinasi is anksto prie busimo terminatoriuko wink.gif
Atsakyti