Įkraunama...
Įkraunama...

Dobsiuko dobilėliai

QUOTE(undine @ 2005 03 21, 11:14)
labuks 4u.gif
nu mamka cia ir pavarei fotkiu  thumbup.gif  thumbup.gif ,nerealus tavo Matausiokas  doh.gif ,nu bet koks i tave panasus tai sakes blink.gif  thumbup.gif ,o Pijuskinas su savo Leja toliau serialus varo thumbup.gif  thumbup.gif

Ar labai jau tas Mataušiokas į mane panašus g.gif Senelių nematei, tada jau nebepanašus pasidarytų biggrin.gif O Pijuškinas tai patenkintas, gerai jam su Lėja, matai kokį pagurklį ,,žmona" užaugino ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
niu tikrai MATAS kokis fainas wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif

Pijus zinoma neatsilieka nuo brolio rolleyes.gif , bet jau panos tai mes jam labai pavydim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2005 03 21, 11:18)
niu tikrai MATAS kokis fainas wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Pijus zinoma neatsilieka nuo brolio rolleyes.gif , bet jau panos tai mes jam labai pavydim blush2.gif

PAvydėkit pavydėkit, tik kuriam čia panos pavydit g.gif tongue.gif
Atsakyti
nu mes Pijui pavydim ax.gif , nes jau cia tai kaip ir uztikrinta marti wub.gif , o tai cia Mato irgi jau isrinktoji 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2005 03 21, 11:22)
nu mes Pijui pavydim ax.gif , nes jau cia tai kaip ir uztikrinta marti  wub.gif , o tai cia Mato irgi jau isrinktoji 4u.gif ?

Hm hm, žinai, kaip su tom užtikrintom marčiom, geriau nekarksėt anksčiau laiko, kad draugė, tai tikrai drinks_cheers.gif O Matas Barbės dar nematęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobšiukas @ 2005 03 21, 11:18)
Ar labai jau tas Mataušiokas į mane panašus g.gif Senelių nematei, tada jau nebepanašus pasidarytų biggrin.gif O Pijuškinas tai patenkintas, gerai jam su Lėja, matai kokį pagurklį ,,žmona" užaugino ax.gif  biggrin.gif

nu man tai nulupta tu blink.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikinam Su Šv. Velykom dobiliukus ir mamyte biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Su Sv.Velykom smile.gif

user posted image
Atsakyti
Su Šv.Velykomis 4u.gif user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti