Broliukai burbuliukai,sveikite greiciau!!!

Kazkada as jau grozejausi tavo seimynele, bet tik nieko neparasiau
. dabar dar karta atidziai prziurejau. Tavo vyresnelis Matas tai panasus i toki koki maciau
Vaikina matosi, kad prie panu traukia
Ziurek, neuzilgi jau marcias namo prades vesti, vistik jau nemazas. Ir labai grazu ziureti, kaip Matas laiko Piju, nu man labai grazu kaip seimoje vaikai myli vinas kita. Smagu bus broliukams.
Nu o Pijus.... toks pustazandis, melynakis vaikinas. Kazkaip sodyboje pas Enigma nelabai buvo progos pasigrozet siuo vaikinu, nes mama pasieme i glebi ir nepaleido
Vaikinas pramiegojio visa baliu. Bet va nors dabar nuotraikose pamaciau, kosk vaikinas drutas uzauges. man labai grazu kur jis ten kedutej miega
Toks atsiputes.....mazdaug nieko nematau ir nieko ngirdziu....leiskite man miegoti
O jis jau tikrai taip ropoja?
Tai turbut tik spek gaudyti, nes akytes Pijuko atrodo labai jau smalsios ir turbut vaikui ruoi viska paliest, viska paciupinet.
Nors tu cia vis bedavojiesi, kad vaikai serga serag, bet nuotraukose atrodo sveikuciai ir raudonais zandukais. Ziurekit maziau sirkit ir visada bukit tokie grazus ir sveiki

Nu o Pijus.... toks pustazandis, melynakis vaikinas. Kazkaip sodyboje pas Enigma nelabai buvo progos pasigrozet siuo vaikinu, nes mama pasieme i glebi ir nepaleido

Nors tu cia vis bedavojiesi, kad vaikai serga serag, bet nuotraukose atrodo sveikuciai ir raudonais zandukais. Ziurekit maziau sirkit ir visada bukit tokie grazus ir sveiki

Pabandysime papildyti jusu nuotaruku archyva
Juk tokios mamaites ir besizvalgancio vaikinuko i mano dukrele negaliu neideti nuotraukeles

Graziai bebendraujancios dvi mamaites - Agu ir Dobsiukas bei du vaikinukai - Pijus ir Augustinas... Mergina aisku tuo metu saldziai miegojo... aisku turetu kada suprasti savo klaida

O cia jau mergina manoji siek tiek susipratusi ka ir kaip reikia daryti kibinant bernus..

Juk tokios mamaites ir besizvalgancio vaikinuko i mano dukrele negaliu neideti nuotraukeles

Graziai bebendraujancios dvi mamaites - Agu ir Dobsiukas bei du vaikinukai - Pijus ir Augustinas... Mergina aisku tuo metu saldziai miegojo... aisku turetu kada suprasti savo klaida

O cia jau mergina manoji siek tiek susipratusi ka ir kaip reikia daryti kibinant bernus..

nu Pijukas tai labai grazus berniutas
, zandukai toki putlus
, meilutis labai labai

Jau net pamirsau kokie pas Piju zandai grazuoliai. Nieko, ryt naturoj apziuresim
Pasiilgom mes abi

Pasiilgom mes abi

Grazuoliai dobileliai
O Matauselis toks selmis
Oi bus panoms riesta

O Matauselis toks selmis

Nu fainuoliai tavo vaikinai. Matauselis toks kudutis, uztai Pijus.... zandukai ...ogogo...