Įkraunama...
Įkraunama...

Dobsiuko dobilėliai

Broliukai burbuliukai,sveikite greiciau!!! rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkada as jau grozejausi tavo seimynele, bet tik nieko neparasiau g.gif . dabar dar karta atidziai prziurejau. Tavo vyresnelis Matas tai panasus i toki koki maciau laugh.gif Vaikina matosi, kad prie panu traukia laugh.gif laugh.gif Ziurek, neuzilgi jau marcias namo prades vesti, vistik jau nemazas. Ir labai grazu ziureti, kaip Matas laiko Piju, nu man labai grazu kaip seimoje vaikai myli vinas kita. Smagu bus broliukams.
Nu o Pijus.... toks pustazandis, melynakis vaikinas. Kazkaip sodyboje pas Enigma nelabai buvo progos pasigrozet siuo vaikinu, nes mama pasieme i glebi ir nepaleido laugh.gif laugh.gif Vaikinas pramiegojio visa baliu. Bet va nors dabar nuotraikose pamaciau, kosk vaikinas drutas uzauges. man labai grazu kur jis ten kedutej miega thumbup.gif Toks atsiputes.....mazdaug nieko nematau ir nieko ngirdziu....leiskite man miegoti laugh.gif laugh.gif O jis jau tikrai taip ropoja? g.gif Tai turbut tik spek gaudyti, nes akytes Pijuko atrodo labai jau smalsios ir turbut vaikui ruoi viska paliest, viska paciupinet.
Nors tu cia vis bedavojiesi, kad vaikai serga serag, bet nuotraukose atrodo sveikuciai ir raudonais zandukais. Ziurekit maziau sirkit ir visada bukit tokie grazus ir sveiki laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 04 01, 17:35)
--Resize_Images_Alt_Text--

koks fainuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuolis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pabandysime papildyti jusu nuotaruku archyva wub.gif wub.gif wub.gif

Juk tokios mamaites ir besizvalgancio vaikinuko i mano dukrele negaliu neideti nuotraukeles tongue.gif tongue.gif

Graziai bebendraujancios dvi mamaites - Agu ir Dobsiukas bei du vaikinukai - Pijus ir Augustinas... Mergina aisku tuo metu saldziai miegojo... aisku turetu kada suprasti savo klaida cool.gif cool.gif --Resize_Images_Alt_Text--

O cia jau mergina manoji siek tiek susipratusi ka ir kaip reikia daryti kibinant bernus..--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
nu Pijukas tai labai grazus berniutas rolleyes.gif wub.gif , zandukai toki putlus thumbup.gif , meilutis labai labai wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Jau net pamirsau kokie pas Piju zandai grazuoliai. Nieko, ryt naturoj apziuresim smile.gif
Pasiilgom mes abi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Stai Dobsiuko Dobileliai, abu visame grazume smile.gif
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Matas aiskina Tadui gyvenimo tiesas biggrin.gif
Atsakyti
Grazuoliai dobileliai thumbup.gif wub.gif wub.gif

O Matauselis toks selmis rolleyes.gif thumbup.gif Oi bus panoms riesta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Willma @ 2004 05 12, 08:01)

Man cia panasiau, kad kokia mergina kabina blink.gif Nezinociau, kad tai Tadas, tikrai taip pamanyciau.
Atsakyti
QUOTE (Willma @ 2004 05 12, 09:01)

thumbup.gif Nu tikrai, nezinociau kad cia mano vaikas, sakyciau sumaise uzrasa prie nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Nu fainuoliai tavo vaikinai. Matauselis toks kudutis, uztai Pijus.... zandukai ...ogogo... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti