Įkraunama...
Įkraunama...

***Kremines pudros***

Šiandien bandau EL Double Wear Light. Douglas'e pasitaikė labai maloni konsultantė- pati pasisiūlė įpilt ir įpylė kokiem trim kartam pabandyt bigsmile.gif
Pirmi atsiliepimai tokie: 02 spalva man per tamsi, šiaip pudra pasidengė gerai, lygiai, bet maskuoja mažai, sakyčiau gal netgi Clarins man daugiau maskuoja, nors ji geru maskavimu ir nepasižymi (ant smakro buvo tokia nedidelė raudona dėmelė, kuri nei kiek nepasikeitė užtepus EL), bet blogiausia, kad praėjus vos 1,5val. apie nosį ir kaktoj jau išlindo blizgesys doh.gif
Atsakyti
Man labai patinka EL Double Wear Light, puikiai issilaiko, neislenda blizgesys thumbup.gif
Atsakyti
Gal oda ne tokia riebi, užtai ir neišlenda unsure.gif Mano oda mišri/riebi, tai bėda, nes beveik su visom krempudrom blizgesys labai greitai išlenda doh.gif
Gal užsitepus EL ir ant viršaus su kokiais meteoritais ar kompaktine ir ilgiau išsilaikytų oda be blizgesio, bet šiandien specialiai nieko netepiau, norėjau pažiūrėt kaip su pačia pudra laikosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 07 23, 12:49)
Šiandien bandau EL Double Wear Light. Douglas'e pasitaikė labai maloni konsultantė- pati pasisiūlė įpilt ir įpylė kokiem trim kartam pabandyt bigsmile.gif
Pirmi atsiliepimai tokie: 02 spalva man per tamsi, šiaip pudra pasidengė gerai, lygiai, bet maskuoja mažai, sakyčiau gal netgi Clarins man daugiau maskuoja, nors ji geru maskavimu ir nepasižymi (ant smakro buvo tokia nedidelė raudona dėmelė, kuri nei kiek nepasikeitė užtepus EL), bet blogiausia, kad praėjus vos 1,5val. apie nosį ir kaktoj jau išlindo blizgesys doh.gif

Dar po poros valandų jau blizgėjo visas veidas ir išryškėjo poros schmoll.gif
Žodžiu, reziumė tokia, kad šita pudra man netiko ir nepatiko. Nei matiškumo išlaiko, nei maskuoja, be to, matosi ant veido. Tikėjausi, kad lengvesnė bus, vis dėlto Light g.gif
Kai pasibaigs dabartinė Clarins krempudra, vėl pirksiu tokią pačią- atrodo natūraliau negu EL, lengvesniu sluoksniu pasidengia, maskuoja daugiau ir matiškumas iki vakaro išsilaiko taip, kad dienos eigoj galiu nei karto nežvilgtelt į veidrodį ir taisytis makiažo nereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 24 liepos 2009 - 07:19
O kuria tu Clarins krempudra naudoji?
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 07 24, 07:34)
O kuria tu Clarins krempudra naudoji?

Teint Eclat Mat:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 07 24, 08:58)
Teint Eclat Mat:

user posted image

Kazin kuri geresne ar si ar truly matte?gal kas pakomentuos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 07 24, 09:06)
Kazin kuri geresne ar si ar truly matte?gal kas pakomentuos bigsmile.gif

Tai, kad jei neklystu, čia ta pati krempudra, tik skirtingai užvadinta smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 07 24, 11:21)
Tai, kad jei neklystu, čia ta pati krempudra, tik skirtingai užvadinta smile.gif g.gif

ta pati- net nuotraukoj ant pakuotes abu pavadinimai- vienas prancuziskai,kitas angliskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 07 24, 08:18)
Dar po poros valandų jau blizgėjo visas veidas ir išryškėjo poros schmoll.gif
Žodžiu, reziumė tokia, kad šita pudra man netiko ir nepatiko. Nei matiškumo išlaiko, nei maskuoja, be to, matosi ant veido. Tikėjausi, kad lengvesnė bus, vis dėlto Light g.gif 
Kai pasibaigs dabartinė Clarins krempudra, vėl pirksiu tokią pačią- atrodo natūraliau negu EL, lengvesniu sluoksniu pasidengia, maskuoja daugiau ir matiškumas iki vakaro išsilaiko taip, kad dienos eigoj galiu nei karto nežvilgtelt į veidrodį ir taisytis makiažo nereikia smile.gif

Keista,musu odos tipai tie patys,bet man EL patiko,matiskuma laiko pusiau,gerai maskuoja.Del tos Clarins karsta diena ji man matiskumo neislaiko iki pietu.
Ziuriu labai mazai pudru kur tikrai matine oda paliktu ir poru nekimstu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 07 24, 12:37)
Keista,musu odos tipai tie patys,bet man EL patiko,matiskuma laiko pusiau,gerai maskuoja.Del tos Clarins karsta diena ji man matiskumo neislaiko iki pietu.
Ziuriu labai mazai pudru kur tikrai matine oda paliktu ir poru nekimstu.

Tikrai keista g.gif
Man su Clarins iki vakaro oda visiškai matinė išlieka. Dabar specialiai nubėgau prie veidrodžio pažiūrėt kaip atrodo biggrin.gif Tepiausi ryte, o dar dabar jokio blizgesio, net ir karščiausią dieną man taip išsilaiko bigsmile.gif
O EL jau pati tekstūra krempudros tokia rieboka pasirodė tepant, tiesa, vėliau veidas atrodo matinis, bet tik pradžioj. Oda visiškai susiriebalavo per 3,5val., veidas labai negražiai atrodė- visas blizgėjo, poros išryškėjo ir nebuvo maskavimo schmoll.gif

Tokių krepmudrų, kurios matinę odą išlaikytų visą dieną ir nekimštų porų, ieškoti sekasi labai sunkiai drinks_cheers.gif Man kol kas tokia atrasta tik vienintelė Clarins. Tikiuosi, bus daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 24 liepos 2009 - 15:29
QUOTE(Sincera_ @ 2009 07 21, 22:59)
Sveikos  4u.gif

Hm, turiu tokią kaip ir problemą.. Niekur negaliu rast pudros kuri atitiktų mano odos spalvą. Ėsmė tame, kad mano oda labai šviesi, vos ne balta, ir niekaip negaliu pritaikyt spalvos..  doh.gif  Gal žinote kokią kreminę pudrą kuri būtų iš tiesų LABAI šviesi?

Iš anksto ačiū už atsakymą.  smile.gif

Isbandykit Givenchy Photo'perfexion, yra tikrai daug labai sviesiu atspalviu, smile.gif pati esu sviesiaode, idealiai atsitaikiau atspalvi, ir pacia pudra esu labai patenkinta, jau baigineju antra buteliuka, ir ko gero, vel pirksiu ta pacia ax.gif
Atsakyti