Įkraunama...
Įkraunama...

***Kremines pudros***

As busiu matyt mazuma 4u.gif
nes turiu sausa oda, tai jos pliusas kad nereikia nieko maskuot ir labai jau retai buna spuogu blush2.gif o minusas, tai kad ziema smarkiai issauseja, tai vat naudoju siuo metu 3 pudras, viena ziema Biotherm aquaradiance, na o rudeni, pavarasi subli'mine fluid foundation Givenchy. Vasara tai Collistar silk effect, man ji labai gerai issilaiko visa diena smile.gif bet labiau patinka subli'mine, ji taip kvepia wub.gif o kai dar su ja pasitepu, tai pati puikiai jauciuosi, beje per vestuves visi klausinejo kur dariausi toki makiaza, kad taip super oda atrode blush2.gif

Atsakyti
Aš vėl nusipirkau Clarins, kol kas nerandu nieko geresnio. Labai norėjau Shiseido Dual Balancing Foundation pabandyti, bet Sarmoj tokios mėginukų neturėjo, tai davė irgi Shiseido, bet Lifting Foundation, sako: čia tokia pati beveik biggrin.gif Kad tokia pati nemanau, bet, kad mėginukų davė, paėmiau, pabandysiu ir šitą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 10 rugpjūčio 2009 - 09:35
As nenaudoju kremines pudros apskritai, tad raukiu apie jas visiskai nieko biggrin.gif gal kas gali patarti kokia neriebia?
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 08 10, 11:12)
As nenaudoju kremines pudros apskritai, tad raukiu apie jas visiskai nieko biggrin.gif gal kas gali patarti kokia neriebia?

kanebo sensai mirksiukas.gif
Atsakyti
tiksliau gal galima paorientuoti? kur parduoda ?
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 08 10, 11:45)
tiksliau gal galima paorientuoti?  kur parduoda ?

Douglase,kaina apie 135 lt,lengvute,bet pamaskuoja,neriebina odos,tepasi labai gerai,spalvu daug,issirinkti idealia galima:)
Atsakyti
hmmm na minejau, kad krempudros siaip nenaudoju, tad man tokia brangi - tik pinigu svaistymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 08 10, 15:37)
hmmm na minejau, kad krempudros siaip nenaudoju, tad man tokia brangi - tik pinigu svaistymas smile.gif

tai kam tada klaust patarimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 08 10, 14:37)

Tai jei tik progom naudotumet,gal kaiptik geriau kokybiskas,geras produktas smile.gif ? juk nesuges per men. Be to,ji su dozatoriumi,nera kontakto su oru
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 08 10, 03:30)
As busiu matyt mazuma  4u.gif
nes turiu sausa oda, tai jos pliusas kad nereikia nieko maskuot ir labai jau retai buna spuogu  blush2.gif o minusas, tai kad ziema smarkiai issauseja, tai vat naudoju siuo metu 3 pudras, viena ziema Biotherm aquaradiance, na o rudeni, pavarasi subli'mine fluid foundation Givenchy. Vasara tai Collistar silk effect, man ji labai gerai issilaiko visa diena  smile.gif  bet labiau patinka subli'mine, ji taip kvepia  wub.gif  o kai dar su ja pasitepu, tai pati puikiai jauciuosi, beje per vestuves visi klausinejo kur dariausi toki makiaza, kad taip super oda atrode  blush2.gif

o sakykite o sublimine galima ziema nauduot jusu manymu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 08 07, 22:30)
As nusipirkau Lancome Maquimat puidra. Nepalyginsi su Maxfactor. Dengiasi gerai, netepa. Po kokiu 6 val. nosis siek tiek bliga, bet pataisiau kompaktine pudra. Bet manau +33 laipsniu karstyje neblogai atlaike. Veidas atrodo gaivus

O as sita bandziau ir ji man visiskai nepatiko schmoll.gif ,visu pirma kazkoki spec.kvapa turi,kurio negalejau pernest,ant odos matosi,kad tepta,nu turiu omenyje,kad tokia nelabai susigeria i oda,as megstu lengvesnes...
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 08 10, 14:54)
tai kam tada klaust patarimo? g.gif

tiesiog negalvojau kad i brangias nuorientuos
bet Maserati tu gal ir teisi ax.gif
Atsakyti