
Dar noriu ir nuo savęs tokį lengvą ir greitą receptuką pasiūlyti. Kai tingiu vyrui visada darau

Taigi imu apie puskilogramį faršo (dažniausiai kiauliena su jautiena) ir verčiu į įkaitintą keptuvę (be jokių riebalų). Apkepu tą faršą ant vidutinės ugnies, kepdama įberiu mėgiamų (arba tokių, kokių tuo metu turiu) prieskonių. Dar uždengusi patroškinu apie 10-15 minučių ant silpnos ugnies. Paskui suberiu skardinę konservuotų pupelių aštriame padaže (nemėgstantiems aštriai galima kitokių pupelių). Įdedu kelis šaukštus pomidorų padažo, išmaišau. Jei trūksta, įberiu dar prieskonių ir patroškinu apie 5 minutes vis pamaišydama. Valgom su makaronais (dažniausiai spagečiais). Vyras labai mėgsta aštriai, tai dar ir pomidorų padažą kartais dedu aštrų, ir prieskonių stipresnių

