QUOTE(maumukas @ 2006 07 26, 22:33)
kiek permeciau cia esancius receptukus savo firminio neradau. taigi pasidalinsiu (kas tik ragavo visi , tiksliau visos
klause kaip daryti)
mano firminiai kepsniukai is farso
is farso riebalais teptoje skardoje formuoju paplotelius, alia kepsniukus.i farsa ideti druskos, prieskoniu, bet nebutinai, as tik druskos dedu ir tai neperdaug. viena karta visai nieko neidejau
zodziu padarom paplotelius, ju virsu patepam majonezu. ant virsaus dedam konsevuotus ananasus gabaliukais (duoda sultinguma ir skoni) ant ju- fermentinio surio riekeles, ir galiausiai ant virsaus tarkuotos burokine tarka morkos sumaisytos su majonezu.deti kad daugmaz uzdengtu suri, kad jis nesukeptu.ir i orkaite 200-250laipsniu.mazdaug 45min. orientacijai- kai jau isbega biski surio pro krastus.
valgom su bulvem ir salotom. tinka ir bulviu kose.

mano firminiai kepsniukai is farso
is farso riebalais teptoje skardoje formuoju paplotelius, alia kepsniukus.i farsa ideti druskos, prieskoniu, bet nebutinai, as tik druskos dedu ir tai neperdaug. viena karta visai nieko neidejau

zodziu padarom paplotelius, ju virsu patepam majonezu. ant virsaus dedam konsevuotus ananasus gabaliukais (duoda sultinguma ir skoni) ant ju- fermentinio surio riekeles, ir galiausiai ant virsaus tarkuotos burokine tarka morkos sumaisytos su majonezu.deti kad daugmaz uzdengtu suri, kad jis nesukeptu.ir i orkaite 200-250laipsniu.mazdaug 45min. orientacijai- kai jau isbega biski surio pro krastus.
valgom su bulvem ir salotom. tinka ir bulviu kose.
Aš šiandien pietums sumasčiau jį pasigaminti, bet man visas ištęžo

