Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

user posted image

user posted image

Karališka user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
IMG]user posted image[/IMG]

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2006 03 28, 21:25)
Kažko lyg tam baldui trūksta mastau.gif Gal norėtusi poros spalvų derinio ax.gif

manyciau veidrodzio truksta wink.gif
Atsakyti
Pas mus koridoriuje yra tamsus kambariukas, as noreciau jo duris pasidaryt veidrodines. Gal kuri nors esat susidurus su stumdomom veidrodinem durim?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Kitą savaitę pradėsim ir mes savo prieškambarį puošt biggrin.gif Tai klijuosim dažomais tapetais ir dažysim bigsmile.gif Ir tokia mintis kirbena galvoj, kad gal atskiras sienas skirtingom spalvom blush2.gif Tik nesumąstau kokiom g.gif Ir iš vis kokia spalva g.gif Durys tai ąžuolo spalvos, o grindys pušies laminatas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2006 05 20, 16:44)
Kitą savaitę pradėsim ir mes savo prieškambarį puošt  biggrin.gif  Tai klijuosim dažomais tapetais ir dažysim  bigsmile.gif  Ir tokia mintis kirbena galvoj, kad gal atskiras sienas skirtingom spalvom  blush2.gif  Tik nesumąstau kokiom  g.gif  Ir iš vis kokia spalva g.gif  Durys tai ąžuolo spalvos, o grindys pušies laminatas  cool.gif

aš nemarginčiau ir dažyčiau buto spalvom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 05 20, 17:51)
aš nemarginčiau ir dažyčiau buto spalvom  unsure.gif

Na pas mus tik vienas kambarys žalsvom sienom, o visi kiti rusvom doh.gif Tai man jau bloga nuo to rudumo doh.gif Mąstau apie kokią oranžinę su rusvumo atspalviu, o sienų spalvos skirtųsi tik kokiu atspalviu g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti