Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 05 31, 17:20)
įdėk brėžinį  mirksiukas.gif

brėžinių nemoku įkelti, bet pažiūrėjus į čia esnančius paveiksliukus jau pradedu susivokti ko man reikia ir ką reiktų keisti. Taigi AČIŪ už puikius paveiksliukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 06 05, 08:03)
o man panašu į stumdomas.... ax.gif  ant virštunio bėgelio...  ax.gif

Jūs gi apie tas stiklines duris kalbat, o aš apie dureles po laiptais doh.gif lotuliukas.gif
Stiklines duris žinau daro kažkokia firma Neveronyse. Jie stiklą spalvotu stiklu puošia, labai gražu. O kainos dar gražesnės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 05 birželio 2006 - 18:27
QUOTE(ringa @ 2006 06 05, 18:24)
Jūs gi apie tas stiklines duris kalbat, o aš apie dureles po laiptais  doh.gif  lotuliukas.gif
Stiklines duris žinau daro kažkokia firma Neveronyse. Jie stiklą spalvotu stiklu puošia, labai gražu. O kainos dar gražesnės...

Gal turi tikslesnius tos firmos kontaktus ir gelėtum duoti? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ievux @ 2006 06 03, 16:17)
Gal kas zinot kur panasiu stumdomu duru butu galima rasti?
Mes irgi norim tokių stumdomų-slankiojančių durų sienoj iš prieškambario į svetainę. Kiek žinau, Vesida tokias gamina. O kas dar? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2006 06 06, 16:31)
Gal turi tikslesnius tos firmos kontaktus ir gelėtum duoti? Ačiū.

Ir Vilniuj yra www.langugausa.lt žiūrėk VITRAŽAI. Mes pas juos užsisakėm vonios langą su vitražu, dabar projektavimo stadijoje. Lango-vitražo (150*150) kaina be rėmo ~350 Lt.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Labai labai grazu... o koks patarimas butu prieskambariui ( siauram tokiam ir ilgam) , kuriame ir durys buko spalvos ir sienine spinta buko spalvos...Kokie tapetai tiktu??? Dazyti sienu neiseina, tik tapetai.. patarkite prasau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mykole @ 2006 06 20, 10:27)
Labai labai grazu... o koks patarimas butu prieskambariui ( siauram tokiam ir ilgam) , kuriame ir durys buko spalvos ir sienine spinta buko spalvos...Kokie tapetai tiktu??? Dazyti sienu neiseina, tik tapetai.. patarkite prasau.  g.gif

šviesūs, blizgūs, dar veidrodžių pakabinkit mirksiukas.gif
Atsakyti