brėžinių nemoku įkelti, bet pažiūrėjus į čia esnančius paveiksliukus jau pradedu susivokti ko man reikia ir ką reiktų keisti. Taigi AČIŪ už puikius paveiksliukus.
Jūs gi apie tas stiklines duris kalbat, o aš apie dureles po laiptais
Stiklines duris žinau daro kažkokia firma Neveronyse. Jie stiklą spalvotu stiklu puošia, labai gražu. O kainos dar gražesnės...
Jūs gi apie tas stiklines duris kalbat, o aš apie dureles po laiptais
Stiklines duris žinau daro kažkokia firma Neveronyse. Jie stiklą spalvotu stiklu puošia, labai gražu. O kainos dar gražesnės...
Ir Vilniuj yra www.langugausa.lt žiūrėk VITRAŽAI. Mes pas juos užsisakėm vonios langą su vitražu, dabar projektavimo stadijoje. Lango-vitražo (150*150) kaina be rėmo ~350 Lt.
Labai labai grazu... o koks patarimas butu prieskambariui ( siauram tokiam ir ilgam) , kuriame ir durys buko spalvos ir sienine spinta buko spalvos...Kokie tapetai tiktu??? Dazyti sienu neiseina, tik tapetai.. patarkite prasau.
Labai labai grazu... o koks patarimas butu prieskambariui ( siauram tokiam ir ilgam) , kuriame ir durys buko spalvos ir sienine spinta buko spalvos...Kokie tapetai tiktu??? Dazyti sienu neiseina, tik tapetai.. patarkite prasau.