Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

Aciu! 4u.gif

Va, ko noriu: user posted image

Tik idomu kiek kainuos... g.gif O gal dar kas daro kazka panasaus?
Atsakyti
duru kaina nuo 1000lt, tai suzinok ismatavimus, pasiskambink i ofisa ir pasakys apitiklsiai kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smėliukė @ 2007 02 21, 17:24)
Gal kas zinot kur gauti tokios permatomos plokstes (lyg polistrenas vadinasi) ar kokio spalvoto stiklo (bet gal stiklas labai sunkus  g.gif ) prieskambario stumdomoms durims? Ar slankiojancios sistemos kazka panasaus daro? g.gif

visokiausiais orgstikliais, satinais ir pan medziagom prekiauja Heliopolis arba Tuplex. arba galima imti skaidru ir klijuoti plevele kokios nori spalvos, jei standartiniai spalvoti nepatinka.
stiklas jei bus dazytas jis nebus permatomas.
Atsakyti
Forma gal tu zinai, kur dar galima pasiziureti spintas su stumdomomis durymis i prieskambari 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 21, 18:10)
Forma gal tu zinai, kur dar galima pasiziureti spintas su stumdomomis durymis  i prieskambari 4u.gif

tiesa pasakius tai salonu nelabai zinau, nelabai buvau kazkur, zinau tik Vesida turi salona Domus galerijoj, dar zinau, kad gamina Emira, Slenkancios sistemos, beveik visi baldininkai gamina tik kur pasiziureti tai nelabai galiu pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 21, 19:50)
tiesa pasakius tai salonu nelabai zinau, nelabai buvau kazkur, zinau tik Vesida turi salona Domus galerijoj, dar zinau, kad gamina Emira, Slenkancios sistemos, beveik visi baldininkai gamina tik kur pasiziureti tai nelabai galiu pasakyti  g.gif

OK, aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 20, 23:50)
Na jei is viso tik 2durys, tai kazkaip vienose veidrodis o kitose ne, man nesiziuri schmoll.gif
Geriau tada tas duris dalinti ax.gif

user posted image

aciu 4u.gif pasiziurejau pora foto ir pagalvojau, kad visgi uzsakinesim vienodas durys, su veidrodziais rolleyes.gif

man taip patiko tokai spinta i prieskambari, kad dabar galvoju o gal ir i kambari tokia uzsakyti g.gif nes pries tai norejau kampines g.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 02 21, 10:12)
arba cia http://www.firmamedi...eskambario.html

man ryt iš šitos firmos atveža  thumbup.gif  thumbup.gif

ar sulaukei savo baldeliu? ir kokia kokybe? mane domina viena ju spinta, tai idomu, kokia kokybe?
Atsakyti
QUOTE(smėliukė @ 2007 02 21, 17:54)
Aciu! 4u.gif

Va, ko noriu: user posted image

Tik idomu kiek kainuos... g.gif  O gal dar kas daro kazka panasaus?

Kokia faina, jei netureciau jau spintos-tai butent tokios noreciau, susinervinau. Zinau tik , kad brangiai kainuoja tas spalvotas stiklas.Vat kodel pas mus atsirado vienos durys su veidrodziu , o kitos ne. Nors labai norejau , kad veidrodis butu pakabinas isvis atskirai.Taciau pinigai pinigeliai pakoregavo visiskai kitaip. verysad.gif
Atsakyti