Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu va mano prieškambarį galite pamatyti mano galerijoje.Tai prašau projektuokite, lai liejasi kūrybos upės laisvai lotuliukas.gif
Tas musų prieškambaris L formos ir tik du kampukai yra.Ten kur rūbai , tai noriu kaip kabyklos rūbų , jei tilptų ir krėslas būtų labai gerai mirksiukas.gif Ten tam kamputyje prie durų gal lentynėles gražias kaip nors pritaikyti. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 15, 22:52)

O ar gerai prieŠkambaryje nuotraukos?Čia nuotraukoje man labai gražu
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2006 01 16, 13:52)
O ar gerai prieŠkambaryje nuotraukos?Čia nuotraukoje man labai gražu

o kas gali būti blogo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 16, 14:07)
o kas gali būti blogo?  unsure.gif

Nežinau cool.gif Bet būna ten kaip prietarų, kad vienas ar kitas dalykas negerai.O va pas mane viena siena tam labai tinkama tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2006 01 16, 15:12)
Nežinau cool.gif Bet būna ten kaip prietarų, kad vienas ar kitas dalykas negerai.O va pas mane viena siena tam labai tinkama tongue.gif

sako, kad mirusių nuotraukas negerai kabinti unsure.gif aš manau, kad jei nuotrauka kelia šiltus prisiminus, teigiamas emocijas, kodėl gi ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 16, 15:17)
aš manau, kad jei nuotrauka kelia šiltus prisiminus, teigiamas emocijas, kodėl gi ne?  mirksiukas.gif

Tuomet thumbup.gif Tam paskirsiu vieną sieną.Bus labai gražu, eini į virtuvę,ar rengiesi ir pažiūri thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Švediškus žurnalus varčiau, tai pastebėjau, kad ten labai daug tokių lentynų ir viskas sudėta į dėžės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2006 01 17, 10:40)
Švediškus žurnalus varčiau, tai pastebėjau, kad ten labai daug tokių lentynų ir viskas sudėta į dėžės lotuliukas.gif

Asmeniškai man visai patiko ta ideja "į dėžes", bet mano praktiškasis vyras sako, kad vaikams nebus patogu ir geriau vaikams nors kokį stalčių padaryti. Kadangi viskas dar svarstytų stadijoje, tai bus matyti.
Atsakyti