Mano vaikutis nepaprastai aktyvus, tiesiog labai labai, kad kartais nuo judesiukų turiu net prisėsti ar sustoti kažką darius, ar kvapą užgniaužia arba net krūpteliu iš to smarkumo, net vyro ranką kai pridedu, tai sako oho. Tai gin. pažiūrėjo vaiko toniukus, viskas gerai, kaip pagal vadovėlį sako. Tada išrašė echo skubos tvarka. Šiaip viskas gerai, tik virkštelė aplink kakliuką apsisukus (anąkart dar tik įtarė, o dabar jau matosi) ir sakė gal vos vos vandenukų mažiau nei norma. Dėl visa ko gavau siuntimą skubos tvarka Doplerio echoskopijai į kKMUK, pasiskambinau, sakė atvažiuoti per 24 val., jei skubos tvarka ir registruotis nereikia. O pasirodo, kad be reikalo važiavau, nes gyd. absoliučiai manęs pirštu nepalietė ir nusprendė, kad man nereikia to tyrimo ir sako aš tikrai nedarysiu, nes jums šiandien darytas echo ir nieko bloga nepastebėta. Bet sakau būtent po echo išrašytas siuntimas ne be reikalo. Sako, aš nematau priežasties daryti, tai nebent toniukų paklausysim. Tai nuėjau, o kai grįžau tai 1 s pažvelgė į tą lapą, sako idealu ir padavė jau išrašytą atsakymą, kur viskas nuo echo lapo nurašyta buvo. Tai labai nusivyliau KMUK, nes negirdėjau, kad būtų tokių bajerių, kai žmogus su siuntimu ateina tyrimo skubos tvarka, o gyd. iš akies nusprendžia (absoliučiai neapžiūrėjus), kad jo nereikia. Na, bet tikriausiai pilvelyje tiesiog aktyvuolis auga