Įkraunama...
Įkraunama...

Doplerio (vaisiaus kraujotakos) tyrimas.Ar darėtės

Sveikos mamytes, turiu klausimuka mirksiukas.gif ar kainuoja Dopleriu tyrimukas jeigu siuncia daktaras ar jis nemokamas? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man darė nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintagne @ 2009 06 15, 13:58)
Tad įdomi ir Jūsų nuomonė, ar Jūsų gydytojas rekomendavo darytis tokį tyrimą ar ne?

Sveiki,
man si tyrima dare jau pacioj nestumo pabaigoj kai smarkiai sumazejo vaisiaus vandenu ir pacios kraujospudis buvo pakiles biksi virs normos (nors siaip jokiu problemu visa nestuma neturejau). Kadangi jau buvau beveik savaite pernesiojusi tai po siu tyrimu mane is karto i gimdykla ir skatinamuosius leisti.... Bet pasake tik tiek, kad kol kas vaisisui viskas gerai... Aciu Dievui, viskas sekmingai smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif o sita tyrima visuose miestuose daro? gulejau kelias dienas ligoninej del mazo vandenu kiekio, nieko panasaus nesiule darytis net privaciai sad.gif mum tik 20 savaiciu, tad labai neramu. o dar ir placenta labai zemai verysad.gif
Atsakyti
Man irgi dare ta tyrima, siunte mano ginekologe, del to nieko nekainavo, ir leliukas labai gerai matesi, aisku ne kaip 3D, bet vistiek nuotraukytes fainos gavosi. Dare 21 savaite.
Atsakyti
Dariausi lygiai 26savaiciu del savo pacios ramybes. Kiek zinau, daugumoje saliu dopleri daro visom nestuke.gif moteru konsultacijoje/
Atsakyti
Mamytėms, kurioms nėra reikalo, siūlau šiuo tyrimu nesižavėti. Jis daromas tik esant ypatingai svarbai. Mums jį skyrė dėl sumažėjusių vaisiaus judesių, tačiau docentas Klinikose pasakė, jog vaikelis šio tyrimo metu jaučiasi nejaukiai (mes jau buvom dideli tyrimo metu, klausa pilnai išsivysčiusi), todėl jį reikia atlikti, kaip galima greičiau (aišku ir atidžiai). Spalvotas dopleris siunčia signalus, kurie vandenyje tampa žemo dažnio bumsėjimais, nuo kurių vaikelis dengiasi ir jų vengia.
Atsakyti
Mano vaikutis nepaprastai aktyvus, tiesiog labai labai, kad kartais nuo judesiukų turiu net prisėsti ar sustoti kažką darius, ar kvapą užgniaužia arba net krūpteliu iš to smarkumo, net vyro ranką kai pridedu, tai sako oho. Tai gin. pažiūrėjo vaiko toniukus, viskas gerai, kaip pagal vadovėlį sako. Tada išrašė echo skubos tvarka. Šiaip viskas gerai, tik virkštelė aplink kakliuką apsisukus (anąkart dar tik įtarė, o dabar jau matosi) ir sakė gal vos vos vandenukų mažiau nei norma. Dėl visa ko gavau siuntimą skubos tvarka Doplerio echoskopijai į kKMUK, pasiskambinau, sakė atvažiuoti per 24 val., jei skubos tvarka ir registruotis nereikia. O pasirodo, kad be reikalo važiavau, nes gyd. absoliučiai manęs pirštu nepalietė ir nusprendė, kad man nereikia to tyrimo ir sako aš tikrai nedarysiu, nes jums šiandien darytas echo ir nieko bloga nepastebėta. Bet sakau būtent po echo išrašytas siuntimas ne be reikalo. Sako, aš nematau priežasties daryti, tai nebent toniukų paklausysim. Tai nuėjau, o kai grįžau tai 1 s pažvelgė į tą lapą, sako idealu ir padavė jau išrašytą atsakymą, kur viskas nuo echo lapo nurašyta buvo. Tai labai nusivyliau KMUK, nes negirdėjau, kad būtų tokių bajerių, kai žmogus su siuntimu ateina tyrimo skubos tvarka, o gyd. iš akies nusprendžia (absoliučiai neapžiūrėjus), kad jo nereikia. Na, bet tikriausiai pilvelyje tiesiog aktyvuolis auga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2011 03 03, 16:11)
Mano vaikutis nepaprastai aktyvus, tiesiog labai labai, kad kartais nuo judesiukų turiu net prisėsti ar sustoti kažką darius, ar kvapą užgniaužia arba net krūpteliu iš to smarkumo, net vyro ranką kai pridedu, tai sako oho. Tai gin. pažiūrėjo vaiko toniukus, viskas gerai, kaip pagal vadovėlį sako. Tada išrašė echo skubos tvarka. Šiaip viskas gerai, tik virkštelė aplink kakliuką apsisukus (anąkart dar tik įtarė, o dabar jau matosi) ir sakė gal vos vos vandenukų mažiau nei norma. Dėl visa ko gavau siuntimą skubos tvarka Doplerio echoskopijai į kKMUK, pasiskambinau, sakė atvažiuoti per 24 val., jei skubos tvarka ir registruotis nereikia. O pasirodo, kad be reikalo važiavau, nes gyd. absoliučiai manęs pirštu nepalietė ir nusprendė, kad man nereikia to tyrimo ir sako aš tikrai nedarysiu, nes jums šiandien darytas echo ir nieko bloga nepastebėta. Bet sakau būtent po echo išrašytas siuntimas ne be reikalo. Sako, aš nematau priežasties daryti, tai nebent toniukų paklausysim. Tai nuėjau, o kai grįžau tai 1 s pažvelgė į tą lapą, sako idealu ir padavė jau išrašytą atsakymą, kur viskas nuo echo lapo nurašyta buvo. Tai labai nusivyliau KMUK, nes negirdėjau, kad būtų tokių bajerių, kai žmogus su siuntimu ateina tyrimo skubos tvarka, o gyd. iš akies nusprendžia (absoliučiai neapžiūrėjus), kad jo nereikia. Na, bet tikriausiai pilvelyje tiesiog aktyvuolis auga  4u.gif

Idomiai cia g.gif Mane kai siunte extra tvarka (bet del kitu priezasciu) tai nuvaziavus i KMUK gan greitai prieme, apziurejo atidziai, dare echoskopija ir doplerine echoskopija, ziurejo ginekologiskai, uzrase toniukus ir tik padarius visus tyrimus, isitikinus kad nieko pavojingo nera isleido i namus su rekomendacijom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence*: 03 kovo 2011 - 15:24