Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(Ultibrica @ 2009 07 01, 14:33)
o koie tavo lešiai gražiai atrodo

Nelabai supratau klausimo g.gif Mano akys zalios, o man labiausiai patinka rudi lesiai, kadangi esu sviesiaplauke ir toks derinys ydomiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alataja @ 2009 07 01, 13:19)

As esu bandziusi Freshlook Radiance Eden spalva. Likau nepatenkinta schmoll.gif . Lęšiai dirgino akis,o spalva- tai kaip ir be lesiu buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriopena @ 2009 07 03, 13:00)
As  esu bandziusi Freshlook Radiance Eden spalva. Likau nepatenkinta schmoll.gif . Lęšiai dirgino akis,o spalva- tai kaip ir be lesiu buvo verysad.gif

Na va ne man vienai, vis daugeja zmoniu kuriem FreshKonai ir FreshLookai nekokybiski pateko.
Atsakyti
Na ydomiai cia, man tiek Freshkonai, tiek Freshlookai mieliausi akims blink.gif
Labiausiai nepatiko tai tie Soft Colours, Royal Blue, Ever Green ir dar kazkokia spalva. Spalvytes gal nieko, bet butent jie man akims nemalonus kazkaip buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 03, 15:12)
Na ydomiai cia, man tiek Freshkonai, tiek Freshlookai mieliausi akims blink.gif
Labiausiai nepatiko tai tie Soft Colours, Royal Blue, Ever Green ir dar kazkokia spalva. Spalvytes gal nieko, bet butent jie man akims nemalonus kazkaip buvo doh.gif

As manau kad ir buvo viskas OK su jais, tik dabar gal kokia serija netikusia isleido, nes kai vakar buvau optikoj pirkti kitu paprastu vienadieniu lesiu tai mergina irgi darbuotojai skundesi kad nuo freshkonu uzdegima akiu pasigavo, darbuotoja aisku sake kad negali taip buti,netiesa ir la la la tai as irgi priejau pasakiau kad ir man uzdegimas nuo ju dar pilnai nepraejo. vat, faktas kad dabar negerai kazkas su jais, nezinau pasitaisys ju kokybe ar ne bet daugiau niekada neberizikuosiu ju pirkti schmoll.gif nors spalvytes superines buvo...
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 07 01, 16:02)
nu cia tai siaubas,sakes  doh.gif  nesupykit, bet tokius lesius tik i siuksliadeze, jie jum visiskai netinka.

vau netgi taip žiauriai, man tai patinka, bet tas jausmas kai akys kaip žvyro pripiltos tikrai nekoks schmoll.gif nežinau ka daryt g.gif ir vaizdas kaip per plevėlę g.gif
QUOTE(Ultibrica @ 2009 07 01, 18:11)
na o tavo akys tai rudos tau reikia pabandyti juodos spalvos  bigsmile.gif

nusipirkau ir juodus tik dar nepabandžiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2009 07 03, 17:55)
vau netgi taip žiauriai, man tai patinka, bet tas jausmas kai akys kaip žvyro pripiltos tikrai nekoks schmoll.gif nežinau ka daryt g.gif ir vaizdas kaip per plevėlę g.gif

nusipirkau ir juodus tik dar nepabandžiau rolleyes.gif

svarbiausia kad Jum patinka, as tik savo nuomone issakiau. tiesa is toliau kiek geriau atrodo, bet manau jum juodi daug labiau turetu tikti. na bet cia irgi tik subjektyvi mano nuomone.
O del zvyro jausmo ir matymo kaip per plevele,tai atsargiai, jei cia freshkonai ar freshlookai gali akiu uzdegimas prasideti,man taip jau nutiko, ir va daug paneliu jau parase kad jausmas toks pat, negerai tiem lesiam kazkas 100proc.
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 07 03, 17:16)
svarbiausia kad Jum patinka, as tik savo nuomone issakiau. tiesa is toliau kiek geriau atrodo, bet manau jum juodi daug labiau turetu tikti. na bet cia irgi tik subjektyvi mano nuomone.
O del zvyro jausmo ir matymo kaip per plevele,tai atsargiai, jei cia freshkonai ar freshlookai gali akiu uzdegimas prasideti,man taip jau nutiko, ir va daug paneliu jau parase kad jausmas toks pat, negerai tiem lesiam kazkas 100proc.

Sveikos,
Man vienoje optikoje merginos labai puikiai paaiskino apie spalvotus lesius thumbup.gif . Tai va, reikia nepamirsti, kad spalvoti lesiai nepriduoda tokio aiskaus matymo kaip paprasti.
Patarciau pries perkant spalvotus lesius, pirmiausia pasitikrinti akis pas gydytoja, o tada ir problemu neturetu kilti. g.gif
Papildyta:
QUOTE(julya @ 2009 07 03, 12:43)
Na va ne man vienai, vis daugeja zmoniu kuriem FreshKonai ir FreshLookai nekokybiski pateko.

Apie Freshkonus negaliu pasakyt nieko blogo schmoll.gif . Turiu rudus ir esu labai patenkinta thumbup.gif . Man geriau nei Freshlookai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriopena: 03 liepos 2009 - 17:30
QUOTE(Kriopena @ 2009 07 03, 19:29)
Sveikos,
Man vienoje optikoje merginos labai puikiai paaiskino apie spalvotus lesius thumbup.gif . Tai va, reikia nepamirsti, kad spalvoti lesiai nepriduoda tokio aiskaus matymo kaip paprasti.
Patarciau pries perkant spalvotus lesius, pirmiausia pasitikrinti akis pas gydytoja, o tada ir problemu neturetu kilti. g.gif
Papildyta:

Apie Freshkonus negaliu pasakyt nieko blogo schmoll.gif . Turiu rudus ir esu labai patenkinta thumbup.gif . Man geriau nei Freshlookai

Na as kiek turejau spalvotu lesiu tai puikiai su jais maciau, vaizdas toks pat buvo kaip ir su paprastais.
o del freshkonu/looku tai manau kas biski anksciau pirko tai geri jie, o va dabar nekokius isleido, nes kiek su merginom pakalbejau tai jei pirkti anksciau tai nesiskundzia jais, o va jei nesenei pirkti tai praktiskai visos nusiskundimu turi.
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 07 03, 18:16)

isidejau katik juodus,jetus skirtumas didziulis, jokio zvyro nejauciu, akiu negrauzia, ka anuos mest lauk-80lt. verysad.gif doh.gif pasifotografuosiu veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriopena @ 2009 07 03, 18:29)

Spalvoti lesiai siek tiek gali dirginti jautrias akis, taciau, jeigu aiskaus matymo neduoda, jie arba nekokybiski, arba netinka isgaubimas. Maziau tikekit, ka sako gydytojai, dirbantys ir reklamuojantys savo optikos produkcija, patikekit, ne visada ju patarimai nuosirdus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 04, 14:06)
Spalvoti lesiai siek tiek gali dirginti jautrias akis, taciau, jeigu aiskaus matymo neduoda, jie arba nekokybiski, arba netinka isgaubimas. Maziau tikekit, ka sako gydytojai, dirbantys ir reklamuojantys savo optikos produkcija, patikekit, ne visada ju patarimai nuosirdus mirksiukas.gif

Cia tai tikrai, 100proc. sutinku, tose optikose jie jau ne gydytojais tampa o pardavejais kuriems reikia parduoti savo preke.
Atsakyti