Įkraunama...
Įkraunama...

DZŪKIJOS kraštų

Kokius lietvamzdžius rinkotės savo namams ir kur pirkote? Žiūrinėjam dabar viską iš eilės ir norim surast geriausią kainos ir kokybės santykį...
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2010 02 23, 10:57)
Kokius lietvamzdžius rinkotės savo namams ir kur pirkote?  Žiūrinėjam dabar viską iš eilės ir norim surast geriausią kainos ir kokybės santykį...

Mes dejome skardinius mums taip rekomendavo, parveze skarda is lenkijos ir skardininkas islankste viska jeigu sudomins turiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2010 02 23, 12:57)
Kokius lietvamzdžius rinkotės savo namams ir kur pirkote?  Žiūrinėjam dabar viską iš eilės ir norim surast geriausią kainos ir kokybės santykį...

as pirkau ruuki pural lietaus visa sistema thumbup.gif pirkau alytuj -ten man pasiule geriausia kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verslas: 23 vasario 2010 - 19:57
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 02 09, 12:35)
pas mus irgi didelė šventė smile.gif , nuo sekmadienio mes jau isikūrėm savo namučiuose  thumbup.gif , smagumas neišpasakytas, trūksta žodžių ax.gif

Ech..... na didziausi sveikinimai isikurus... net kazkaip supavydejau blush2.gif
Papildyta:
o gal kokia foto galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle13 @ 2010 02 23, 13:17)
Mes dejome skardinius mums taip rekomendavo, parveze skarda is lenkijos ir skardininkas islankste viska jeigu sudomins turiu foto  mirksiukas.gif

Įdomu pamatyt. Kokia kaina išėjo metras? ax.gif Ar daug skiriasi kaina nuo plastikinių, jei skaičiavot? 4u.gif

Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Kiek metras nepamenu nes visos kainos surasytos lietuvoje like, bet brangiau isejo negu plastikiniai, jeigu reiks galesiu gauti kontaktus pasiklausite kainu

user posted image

user posted image

user posted image

Palanges irgi is tos pacios skardos

user posted image

Atsakyti
sveikos 4u.gif
jungiuosi ir aš su savo sena trobele blush2.gif bandom prikelti antram gyvenimui biggrin.gif

iš karto klausimėlis: gal žinot gerus baldininkus, kas su medžiu dirba? norim lovų amžinų biggrin.gif

o dabar einu skaityt temos, tada bus drąsiau jungtis į plepėsius blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2010 03 06, 14:29)
sveikos  4u.gif
jungiuosi ir aš su savo sena trobele  blush2.gif  bandom prikelti antram gyvenimui  biggrin.gif

iš karto klausimėlis: gal žinot gerus baldininkus, kas su medžiu dirba? norim lovų amžinų  biggrin.gif

o dabar einu skaityt temos, tada bus drąsiau jungtis į plepėsius  blush2.gif  mirksiukas.gif

Smagu, kad jungiesi 4u.gif

Va man irgi klausimelis iskilo, gal jus zinote padoru kalvi dzukijos krastuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2010 03 08, 16:38)
Smagu, kad jungiesi 4u.gif

Va man irgi klausimelis iskilo, gal jus zinote padoru kalvi dzukijos krastuose?  ax.gif

o kam jis jums reikalingas -tipo kalvis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egle13 @ 2010 03 06, 17:01)

ačiū labai 4u.gif
Tvarkingai atrodo. Dar galvosim kas mums čia geriau išeis. Jei kas prašysiu 4u.gif
Įžiūrėjau pakalimus... iš ko jie? ax.gif Nusprendėm medį dėti ir impregnuoti šviesiai, kad nebūtų sunkumo jausmo nuo tamsių. Labai daug pastogės pas mus. Vat įdomu pasidarė ką susidėjot jūs? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2010 03 08, 17:39)
ačiū labai  4u.gif
Tvarkingai atrodo. Dar galvosim kas mums čia geriau išeis. Jei kas prašysiu  4u.gif
Įžiūrėjau pakalimus... iš ko jie?  ax.gif  Nusprendėm medį dėti ir impregnuoti šviesiai, kad nebūtų sunkumo jausmo nuo tamsių. Labai daug pastogės pas mus. Vat įdomu pasidarė ką susidėjot jūs?  ax.gif

Pakalimai irgi is skardos mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
egle, ačiū 4u.gif dabar vat pagalvojau, kad niekada neatkreipdavau dėmesio į tokius dalykus kaip pakalimai, pastogė kol patiems neprireikė daryti. Visgi mes medį renkamės impregnuotą.
Pajudėjom vakar į priekį - atvažiavo stogo danga, jau garaže laukia vasaros kada bus priklijuota thumbup.gif
Atsakyti