taip pazastyse. esu macius savom akim. su vasku bet cukrus analogiskas variantas.
QUOTE(olialiaa @ 2009 08 10, 17:28)
Maserati, ir visos kitos kas daresi ta stebuklinga depeliacija ta stebuklinga diena kaip jums? pasdalinkit

Nieko stebuklingo nepastebėjau,nei plaukelių sumažėjo nei ką,auga kaip augę

QUOTE(abiga @ 2009 08 11, 15:38)
Naivu būtų tikėtis, kad nebeaugs
Nors kai tą dieną irgi depiliavausi pažastis, rečiau dabar reikia depiliuotis. O gal man vaidenasi 

O tikėtis, kad reikės rečiau depiliuotis, nenaivu?

QUOTE(Guvile @ 2009 08 11, 11:21)
Nusipirkau Byly vaško juosteles. Rytoj delčia, vadinasi tinkama diena savęs kankinimui
Bandysim

Na ir kaip tos juosteles?

QUOTE(FoxLady @ 2009 08 13, 12:43)
Man paliko labai gerą įspūdį

P.S. Pati vaškavausi pirmą kartą...

Guvile, kur pirkai? kiek mokejai ?

QUOTE(Grantee @ 2009 08 15, 23:23)
Aš pirkau eurokose, mokėjau berods 12,90Lt

Papildyta:
QUOTE(lalala947 @ 2009 08 16, 09:46)
Na, aš ten nežiūriu tų liaukų, bet kai nuplėši juostelę, ant tos juostelės turi matytis plaukas su svogūnėliu. Tada vadinasi gerai išplėštas plaukas, o jeigu tik plaukelis matosi, tai tiesiog nurautas plaukelis ir tiek. Pastebėjau, kad reikia labai stipriai plėšti, kad su visu svogūnėliu išsitrauktų.
vel skaitau ir matau, kad nezinot elementariausiu dalyku. plesti reikia ne stipriai o lygiagreciai plesiamam plotui, t.y. ne i virsu raut, o vos 1 cm auksciau palei juostele. raunant i virsu nusiplesia ir odos sluoksnis. jei kas nesuprato rasykit bandysiu aiskiau paaiskint.
Del liaukos, tai tiesiog matosi odoj islindes kaburelis lyg butu padidejes riebalu sluoksnis vienoj vietoj, lyg guzelis tik minkstas.
Del liaukos, tai tiesiog matosi odoj islindes kaburelis lyg butu padidejes riebalu sluoksnis vienoj vietoj, lyg guzelis tik minkstas.
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 08 16, 11:59)
vel skaitau ir matau, kad nezinot elementariausiu dalyku. plesti reikia ne stipriai o lygiagreciai plesiamam plotui, t.y. ne i virsu raut, o vos 1 cm auksciau palei juostele. raunant i virsu nusiplesia ir odos sluoksnis. jei kas nesuprato rasykit bandysiu aiskiau paaiskint.
Gal galetum truputi issamiau paaiskint kaip reikia raut?
O tas kauburelis mazas turi buti?
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 08 16, 11:59)
Tai būtent. Rauti reikia stipriai, bet ne į viršų. Jeigu tiesiog nutrauksi juostelę (kaip iš pradžių dariau aš), tai neišsiraus plaukelis.