Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.3 dalis

QUOTE(bamba @ 2009 11 13, 20:13)

Naura, o kas per spec druska pylingavimui? paprasta rūpi netinka? g.gif Kavos tirščiai tai gerai,  bandžiau kažkada, suminkština odą thumbup.gif

Aga, yra, man tai labai ji gerai, ikeliu nuoroda, o del iauginejimo, dar daznai buna kaltas depiliavimo budas ir tas, kuo depiliuoji..
http://www.beautypoi...d...OMA-druska
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 11 13, 19:16)
Nu jau...kas antra diena kava arba druska masazuojuos(ceiliulito profilaktikai) nepadeda absoliuciai plaukeliui neiauginejimui schmoll.gif
Papildyta:
Droge 30, o norfoj taspats 3,60????????  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Svieto pabaiga doh.gif

Taip, lygiai tas pats! As tik dziaugiausi kad daugiau tame droge neprisipirkau biggrin.gif Na norfoj jam tuo metu irgi buvo akcija, bet kaina be akcijos gal 6lt buvo smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Katulinka @ 2009 11 12, 22:16)
O depiliacijos pradzia su  cukrum kuom nors skiriasi nuo vasko. Turiu omeny odos paruosimas? Tepat kuom nors ar talka naudojat?
smile.gif

pataria patepti talku ir salonuose taip daro kur cukrum depiliuoja, as bandziau, bet kazkaip tingiuman nieko nenutinka ir taip nors odai gal saugiau butu papudruoti talku
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2009 11 13, 22:03)
pataria patepti talku ir salonuose taip daro kur cukrum depiliuoja, as bandziau, bet kazkaip tingiuman nieko nenutinka ir taip nors odai gal saugiau butu papudruoti talku

Talkas duoda geresni sukibima su plauku, o jei oda dregna, tada cukrus lydosi. Gerai jei oda visiskai sausa bedepiliuojant, uz tai ir nesupranti, kam tas talkas reikalingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 11 13, 11:26)
ir bikini depiliavai su cukrumi?

Taip
Papildyta:
[quote=naura14,2009 11 13, 12:17]
Cukraus pasta tuo ir skiriasi, kad ji peša net 1-2mm plaukelius, nes imanoma israuti iaugusius plaukelius, pirma karta nuimama virsutinis odos sluoksnis, o veliau ir plaukelis israunamas. Gal ne taip rauni, kad neisisirauna?

Nezinojau, nebandziau, tiesiog info per mazai... reikes pabandyti
Atsakyti
[quote=Victoria Beckham,2009 11 13, 23:05]
Taip
Papildyta:
[quote=naura14,2009 11 13, 12:17]
Cukraus pasta tuo ir skiriasi, kad ji peša net 1-2mm plaukelius, nes imanoma israuti iaugusius plaukelius, pirma karta nuimama virsutinis odos sluoksnis, o veliau ir plaukelis israunamas. Gal ne taip rauni, kad neisisirauna?
Nezinojau, nebandziau, tiesiog info per mazai... reikes pabandyti
[/quote]
youtube yra daug filmuku, kaip tai reikia daryti, svarbiausia, kad pesti reikia plauko augimo kryptimi, o jei plaukas tik uzsisukes i ta puse, kur pesi, o ne auga i ja, tai jis taip ir liks neispestas..
Atsakyti
Na as vistiek neisikertu,kaip jus tiek sugebat aukotis ir taip eksperimentuoti namuose doh.gif As suzaveta thumbup.gif Bandziau ir as ta cukru issivirt,nelabai ten kas man gavosi. O pbandzius dar augmenija nuplest-prisiekiau,kad niekada to daugiau nedarysiu lotuliukas.gif Auch
Atsakyti
Is to didelio noro pabandyti depiliacija cukrumi ir man snipstas gavosi... mase is trecio karto tik pavyko issivirti, nuo minkymo pirstus dar ir siandien skauda, zinoma kai be patirties, tai ir be melyniu keliu nebuvo apsieita doh.gif tad nusprendziau velnop ta cukru cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūtarė @ 2009 11 16, 15:16)
Is to didelio noro pabandyti depiliacija cukrumi ir man snipstas gavosi... mase is trecio karto tik pavyko issivirti, nuo minkymo pirstus dar ir siandien skauda, zinoma kai be patirties, tai ir be melyniu keliu nebuvo apsieita  doh.gif tad nusprendziau velnop ta cukru  cool.gif

O gal neverta uzmesti sito reikalo, jei viena karta jau pavyko? Kitoms pirma karta nepavyksta net vieno plaukiuko israuti, nes mase paprasciausia nubega..
Atsakyti
sveikos, merginos
na ir as vedina smalsumo isbandziau depiliacija cukrumi. prisipazinsiu, nieko apie tokia nebuvau girdejusi blush2.gif na ir ka gi, galiu pasakyti, kad man visai patiko.tiesa, zaidimo labai daug, sugaisau du vakarus, kol savo kojas nuroviau doh.gif mase gavosi lyg ir gera( kiek suprantu is cia pateiktu aprasymu), tik man noretusi, kad ja galima butu naudoti daugiau kartu,t.y. viena ta suminkyta gabaliuka man iseina panaudoti nedaug kartu ir jis greitai istyzta, pradeda visur veltis..na nemoku paaiskint ax.gif del skausmo..na, kentet galima. kiek esu bandziusi epiliatoriumi, tai man daug skaudziau, o cia, viens du ir viskas biggrin.gif
na, zodziu, man patiko, tik tiek kad sakau, daug terlos( lipo viskas ir visur virtuveje rolleyes.gif ), bet atperka tai, kad pigu ir efektas ilgesnis, nei, pvz, skutant smile.gif
visoms, sekmes naikinant augmenija biggrin.gif
Atsakyti
Kad limpa, tai tas tiesa, bet geroji puse ta, kad galima vandeniu nusiplauti (jei lyginti su vasku, kuri tik specialiu skysciu gali nuvalyti doh.gif ) . Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 11 17, 15:41)
Kad limpa, tai tas tiesa, bet geroji puse ta, kad galima vandeniu nusiplauti (jei lyginti su vasku, kuri tik specialiu skysciu gali nuvalyti  doh.gif ) . Sekmes  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti