Įkraunama...
Įkraunama...

Smoothie

Zinau, kas tas yra ir geriau ne karta. Tiesiog smalsu, ar LT galima nusipirkti jau pagaminta ir ar jau kaip nors isverte pavadinima. Na neisivaizduoju, kaip reiketu isversti. smile.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Radau:

Meliono-kivi

- du puodeliai kubeliais pjaustyto meliono

- 1 nuluptas ir pjaustytas obuolys (geriausia – Granny Smith)

- 1 nuluptas ir pjautytas kivis

- 2-3 šaukštai cukraus

- 1 šaukštas citrinos sulčių

- 1 puodelis ledukų

Viską – išskyrus ledukus – sudedame į blenderį ir sumalame. Tada sudedame ledukus ir malame tol, kol turime skanutėlį gėrimėlį…

Riešutų sviesto ir banano

- 300ml pieno

- 1 šaukštas riešutų sviesto

- 1 bananas

- 6 ledo kubeliai

Sumalame:)

Banano-kivi

- 1 pjaustytas bananas

- 1 nuluptas ir pjaustytas kivukas

- 1 puodelis natūralaus jogurto

- 1/2 puodelio ledukų

- 2 šaukštai klevų sirupo (nebūtinai…man tai jis visai nepatinka!)

Sumalame:)

Braškių, bananų ir linų sėklų

- 1/2 banano

- 1/2 puodelio braškių

- 1 1/2 puodelio pieno (man skaniau jogurtas)

- 2 šaukštai maltų linų sėklų

Sumalame:)
Atsakyti
labai megstu, man skaniausia bananas + kivis + jogurtas wub.gif
Atsakyti
Siandien isbandem ir labai patiko:


Bananas, obuolys, sauja dribsniu, cinamonas, saukstas kakavos, jogurtas, ir kad nebutu per daug tirsta, dar pieno. Sotu, tirsta, skanu. smile.gif
Atsakyti
Jau kelias savaites taip pusryciauju. Labai skanu, greita, sotu ir sveika, nes sumustiniais kazkaip nesinori sertis, koses jau pabodo..dazniausiai geriu
bananas
meliono rekele
linu semenu saukstas
selenu saukstas
ir pasukos su kokiu skoniu avieciu ar koki nusiperku. dandziau su kiviais, tai man labai netinka burnos ertmei, jauciasi spygliukai. ir obuoliai kazkaip tokia kose padaro, neskanu gerti. laukiu vasaros kai lepinsiuos ivairesniais vaisiais smile.gif galvoju dar megint su sausais dribsniais paplakt bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas nors zinote kur kaune galima rasti smoothie? Arba gal zinot is kur vero cafe perka smoothies?
Atsakyti
juk jie patys daro smile.gif o pirkti jų parduotuvėse nėra
Atsakyti
Yra, tik tikriausiai labai skiriasi nuo tokiu, kurias namie darosi zmones. Anksciau berods rimi pirkdavau, dabar neberandu. Budavo tokios tirstos sultys su uzrasu smoothie. Maciau, kad vero cafe smoothie kokteilius daro is kazkokiu litriniu smoothie pakeliu, bet neisivaizduoju kur rasti.
Atsakyti
Dar kelios Smoothie, arba kitaip Glotnučio, idejos smile.gif


Kokteilis su miusli

125 g neriebaus jogurto,
120 g braškių,
2 šaukštai vandens,
100 ml neriebaus pieno,
3 šaukštai miusli su razinomis ir riešutais.

Jogurtą, vandenį ir braškes išplak plakikliu. Miusli užpilk pienu, supilk į kokteilį ir dar šiek tiek paplak.


Lygiai taip pat kaip iš vaisių „smoothie“ kokteilius galima ruošti ir iš daržovių: agurkai, pomidorai, paprikos, pagardinti prieskoninėmis žolelėmis – bazilikais, krapais, petražolėmis. Kas mėgsta salierą, čia jis irgi puikiausiai tinka. Dar ir obuolį galima įmaišyti. Trūksta dar kažko? Įdėkit natūralaus jogurto arba kefyro. Panašu į šaltą sriubą? Kaip pavadinsi, nesugadinsi, svarbu, kad būtų skanu.
Atsakyti
Mūsiškis, kasdieninis , topinis biggrin.gif


2 stiklinėms po 550-650 ml talpos

reikės:

100 g špinatų ( šviežių arba šaldytų)
1 didelis obuolys
1 apelsinas
1/4 laimo (žalios citrinos)
1 valg. š. natūralaus medaus ( galima sumažinti iki arbat. š.)
200 ml šalto vandens

priedai:
bet kokių šaldytų uogų ( braškės, vyšnios, avietės, serbentai ir pan.) sauja, kiwi, braškės, mandarinai/clementinai

viską sutriname smulkintuvu ir geriame thumbup.gif Puiki dienos pradžia , daug energijos ir sotumo jausmas išlieka iki ... priešpiečių hihihi.gif T.y. skatina apetitą . Beje, vietoje sunkios vakarienės - irgi labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Trijų uogų kokteilis

user posted image

- Kokoso vanduo sušaldyti į ledo kubelius, prireiks 12
- Trys stiklinės šviežių uogų: aviečių, mėlynių, gervuogių
- Graikiškas jogurtas

Vienam sluoksniui: suplakti 1/4 stiklinės jogurto, 4 kokoso vandens ledo kubelius ir 1 stiklinę uogų. Supilti atskirus sluoksnius į stiklinę ir mėgautis skaniu vasarišku gėrimu. Skanaus!
Atsakyti