Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikšto ant galų pirštų

Tine visada reikia gąsdintis , jei mažas vaikiukas vaikščioja ant pirštų galiukų mirksiukas.gif
Mane irgi buvo bobulytės prigąsdinę, kai pamatydavo ,kai mažoji neturėdama dar 2metukų eidavo ant pirštų galiukų dažnai. Puoliau panikuot, skaityt info, mūsiškė gydytoja nuramino, kad išaugs, aš aišku nenusiraminau ir į chirurgus, neurologus kreipiausi, žodžiu stresavau doh.gif O jie pasiūlė atsipalaiduot ir džiaugtis sveiko vaikelio auginimu. Taip ir buvo, tiek nervų sugadinau dėl kokios praeivės bobulės leptelėjimo doh.gif
Dukrytė jau didelė, vaikšto kuo puikiausiai,kojytės gražios, tiesios, ne kreivos, žodžiu viskas thumbup.gif
Atsakyti
Nors sioje temoje seniai diskutuota, bet gal kas naujai prisijungs. Turim ir mes ta beda vaiksciojima ant pirstu galu sad.gif Dukrytei 5 metai. Stiebtis pradejo nuo kokiu 2.5 metu. Visus metus iki dabar turejome daug masazu, mankstu niekas nepadejo. Chirurgas sake, kad sutrumpejusi Achilo sausgysle, bet anot jo nieko daryti nereikia. Tiesiog nesioti batukus su kulniuku. Bet tai bedos neispres. Sake, kad ji taip visada vaikscios. Nejaugi nera kokiu budu kaip padeti vaikui? Jau nebezinau kur kreiptis verysad.gif Gydytojas dar toki testa atliko. Liepe dukrytei atsitupti. Atsitupiau ir as kartu. Vaikui atsitupus, kulniukai turi buti prispausti prie zemes. Taciau nei man, nei dukrytei neiseina taip atsitupti. Mes tupiames ant pirstu galu. Tada gydytojas, pasake, kad cia paveldima ir kad tikriausiai as ant pirstu galu vaikstau. Bet as vaikstau normaliai, pilna peda! Gal galite patarti kur dar galeciau kreiptis? Pas neurologa taip pat keleta kartu buvome. Raumenu tonusas padidejes, bet masazai nepadeda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 02 gruodžio 2014 - 15:19
Mano vaikščiojo gan ilgai,bet išaugo,dabar vaikšto normaliai.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2014 12 02, 16:18)
Nors sioje temoje seniai diskutuota, bet gal kas naujai prisijungs. Turim ir mes ta beda vaiksciojima ant pirstu galu sad.gif Dukrytei 5 metai. Stiebtis pradejo nuo kokiu 2.5 metu. Visus metus iki dabar turejome daug masazu, mankstu niekas nepadejo. Chirurgas sake, kad sutrumpejusi Achilo sausgysle, bet anot jo nieko daryti nereikia. Tiesiog nesioti batukus su kulniuku. Bet tai bedos neispres. Sake, kad ji taip visada vaikscios. Nejaugi nera kokiu budu kaip padeti vaikui? Jau nebezinau kur kreiptis  verysad.gif  Gydytojas dar toki testa atliko. Liepe dukrytei atsitupti. Atsitupiau ir as kartu. Vaikui atsitupus, kulniukai turi buti prispausti prie zemes. Taciau nei man, nei dukrytei neiseina taip atsitupti. Mes tupiames ant pirstu galu. Tada gydytojas, pasake, kad cia paveldima ir kad tikriausiai as ant pirstu galu vaikstau. Bet as vaikstau normaliai, pilna peda! Gal galite patarti kur dar galeciau kreiptis? Pas neurologa taip pat keleta kartu buvome. Raumenu tonusas padidejes, bet masazai nepadeda...

O jei dėvėti avalynę namuose? Ar ir su batukais stiebiasi?
Atsakyti
QUOTE(Zylė. @ 2015 04 03, 21:22)
O jei dėvėti avalynę namuose? Ar ir su batukais stiebiasi?

Stengiames, kad namie su batukais vaiksciotu, bet jai atsibosta ir nusimeta juos sad.gif
Atsakyti