Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes

SVEIKINAME GRAZUOLE PATRICIJA SU 10 MENIASIADIENIU wub.gif clap.gif
Atsakyti
Su 10-uoju meniasiadieniu clap.gif clap.gif aukit sveikos stiprios wub.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 07 13, 10:10)
mes jau dideles-siandien 10men!!!

--Resize_Images_Alt_Text--

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Sveikiname nuostabiaja Patricija thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 07 13, 06:10)
mes jau dideles-siandien 10men!!!

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

sveikiname grazuolyte clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
keletas fotografiju is Portugalijos-Vako de Gamos ilankoje

Atsakyti
Patri, gerai jus cia vasara leidziat, idege tokie. Pas mus tai saules nerasta sad.gif
As vis pagalvodavau, o jus i kokias futbolo rungtynes ar buvot nueje? As labai isijautus i futbolo cempionata buvau, tai del to ir masciau...
Patricija tokia blondinuke fainuole ir plaukiukai tokie tankus. Be kepurytes visai kitokia ji man. Ir tai ir taip labai grazi wub.gif
Atsakyti
Sita kaip atvirute wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Grazios dangaus zydrynes fone- grazios merginos... thumbup.gif clap_1.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
Sveiki pargryze namolio clap.gif .Zinoma,su dideliausiais ir nuosirdziausiais linkejimais ir pasveikinimais su praejusiu gimtadieniu mamka ir su 10-uoju menesiuku Patricijele wub.gif wub.gif clap_1.gif Grazios jusu kelionines nuotaikos thumbup.gif wink.gif
Atsakyti
Grazi seimynele.Nuotraukytese vaizdai pasakiski thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazios merginos! thumbup.gif heart.gif kaip pas jus silta, ahhh... smile.gif
Atsakyti
Sveikos sugrizusios!!! thumbup.gif Mamyte su praejusiu gimtadieniu, o Patricejele su 10-uoju uogadieniuku.. wub.gif clap_1.gif clap_1.gif
Dukryte tavo kokia paaugusi.. wub.gif wub.gif Grazuolyte.. wub.gif Kiek dabar sveriat?

Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 07 14, 09:23)
Patri, gerai jus cia vasara leidziat, idege tokie. Pas mus tai saules nerasta sad.gif
As vis pagalvodavau, o jus i kokias futbolo rungtynes ar buvot nueje? As labai isijautus i futbolo cempionata buvau, tai del to ir masciau...
Patricija tokia blondinuke fainuole ir plaukiukai tokie tankus. Be kepurytes visai kitokia ji man. Ir tai ir taip labai grazi wub.gif

nagi visa seimyna del futbolo vaziavo ten-tai kiekviena diena ir eidavo i rungtynes...o mes su Patri tuo metu kitais reikaliukais uzsiimdavome...nes gi tuose stadionuose tokie fanatai mus sutryptu... doh.gif
Atsakyti