Su 10-uoju meniasiadieniu
aukit sveikos stiprios

Patri, gerai jus cia vasara leidziat, idege tokie. Pas mus tai saules nerasta
As vis pagalvodavau, o jus i kokias futbolo rungtynes ar buvot nueje? As labai isijautus i futbolo cempionata buvau, tai del to ir masciau...
Patricija tokia blondinuke fainuole ir plaukiukai tokie tankus. Be kepurytes visai kitokia ji man. Ir tai ir taip labai grazi

As vis pagalvodavau, o jus i kokias futbolo rungtynes ar buvot nueje? As labai isijautus i futbolo cempionata buvau, tai del to ir masciau...
Patricija tokia blondinuke fainuole ir plaukiukai tokie tankus. Be kepurytes visai kitokia ji man. Ir tai ir taip labai grazi

Sveiki pargryze namolio
.Zinoma,su dideliausiais ir nuosirdziausiais linkejimais ir pasveikinimais su praejusiu gimtadieniu mamka ir su 10-uoju menesiuku Patricijele
Grazios jusu kelionines nuotaikos

Grazi seimynele.Nuotraukytese vaizdai pasakiski

Labai grazios merginos!
kaip pas jus silta, ahhh...

Sveikos sugrizusios!!!
Mamyte su praejusiu gimtadieniu, o Patricejele su 10-uoju uogadieniuku..
Dukryte tavo kokia paaugusi..
Grazuolyte..
Kiek dabar sveriat?

Dukryte tavo kokia paaugusi..

QUOTE (ewa @ 2004 07 14, 09:23) |
Patri, gerai jus cia vasara leidziat, idege tokie. Pas mus tai saules nerasta ![]() As vis pagalvodavau, o jus i kokias futbolo rungtynes ar buvot nueje? As labai isijautus i futbolo cempionata buvau, tai del to ir masciau... Patricija tokia blondinuke fainuole ir plaukiukai tokie tankus. Be kepurytes visai kitokia ji man. Ir tai ir taip labai grazi ![]() |
nagi visa seimyna del futbolo vaziavo ten-tai kiekviena diena ir eidavo i rungtynes...o mes su Patri tuo metu kitais reikaliukais uzsiimdavome...nes gi tuose stadionuose tokie fanatai mus sutryptu...