Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes

Labai grazi tavo mergyte wub.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 04 08, 22:05)

--Resize_Images_Alt_Text--

--Resize_Images_Alt_Text--

Patri, nesikuklink, nuotraukos nuostabios, kaip is zurnalo virselio thumbup.gif thumbup.gif O Patricijeles grazumas.... wub.gif rimtuole ziuriu mergina. Ale ir suderink tu man sitaip rubeliu ir kvietkeliu spalvas. Nu tikrai konkursines nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
LAAAABAAAAI GRAZI MERGYTE, MATYT I MAMA.... clap.gif thumbup.gif biggrin.gif O KADA MAMA pAMATYSIM... g.gif
Atsakyti
jooo, mergyte labai grazi, bet ir idomu gi is kur tas grozis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jetau... Kur as buvau, tiek laiko nepamacius sito pasaulio stebuklo??? doh.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Pakerejo sita mazyle mane heart.gif heart.gif heart.gif
Grozis to mazo angelelio nenusakomas, o jau auskariukai tai isvis... wub.gif thumbup.gif

Ir as mergytes noriu tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labai grazi mergyte wub.gif wub.gif wub.gif
O nuotraukytes irgi labai thumbup.gif thumbup.gif
O kas gi mazylei tokias grazias kepurytes nuneria g.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi dar buvau nemacius jusu nuostabiu nuotraukyciu blush-anim-cl.gif , labai grazi mergyte rolleyes.gif wub.gif , ir mamyte labai grazias nuotraukytes daro thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif FAINULKA thumbup.gif

Bet niekai mamytes nesulaukiam-MAMYTE ISLYSK clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Nuostabi mergytė - ir be auskariukų iš tolo matyti, kad būtent mergina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na aciu labai uz grazius zodelius!!! [SIZE=7]clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Isduosiu tik viena paslapti-mazyle labiau panasi i mamyte...o mus kartu pamatysite siek tiek veliau...nes gi mamyte pagrindine fotografe ir retai kur yra nuotraukytese...esame kartu,kai Patricijelei buvo 5 dienos bei per Kaledas...manau,kad tai gan senokai...na o jei idomu -galiu ideti!!!
Atsakyti
na erzini tu cia mus zinoma ,kad labai idomu, greit idek clap.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 04 14, 17:22)
Na aciu labai uz grazius zodelius!!! [SIZE=7]clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Isduosiu tik viena paslapti-mazyle labiau panasi i mamyte...o mus kartu pamatysite siek tiek veliau...nes gi mamyte pagrindine fotografe ir retai kur yra nuotraukytese...esame kartu,kai Patricijelei buvo 5 dienos bei per Kaledas...manau,kad tai gan senokai...na o jei idomu -galiu ideti!!!

LAUKIAM... clap.gif
Atsakyti