
Tikras skanumėlis

Aš esu ragavusi namie darytą grilijažą. Kiek pamenu, ten buvo dribsnių, saulėgrąžų, riešutų, gal sezamo, razinų, gal dar ko nors ten įdėta, jau nebepamenu, bet taip skanu buvo, niam niam; Dabar galvoju, čia rašėti tik, akd saulėgrąžas ar riešutus kepinate, o ką daryti su tais dribsais, su razinom? Visus ingriedientus reikia pakepinti ar kaip?
Žiūrėkit, radau, kad griliažas dar ir su medumi gaminamas:
"paruošti griliažą - medų, cukrų, sviestą ištirpinti,suberti riešutus ir minutę pakepti.
"
Gal dar kas kokių idėjų turit ir tikrai esat gaminę griliažą?
Žiūrėkit, radau, kad griliažas dar ir su medumi gaminamas:
"paruošti griliažą - medų, cukrų, sviestą ištirpinti,suberti riešutus ir minutę pakepti.
"
Gal dar kas kokių idėjų turit ir tikrai esat gaminę griliažą?
Pirmą kartą gaminau griliažą namuose. Gaminau su medumi, tai man
Nes aš medaus nelabai mėgstu, o tame griliaže vis tiek tas medus jaučiasi, gal kas galėtų pasakyti, kiek to medaus reikėtų dėti, kad nesijaustų, ir plius, stingsta griliažas, bet ne taip greit, kaip norėčiau, gal ką ne taip dariau?


QUOTE(luluxe @ 2006 07 15, 17:52)
o kaip va toki girliazini toruka gaut.. gi tokioskarsos mases nieks nepila ant torto.. gal as kazka maisau ir i pievas tik vaziuoju.. 

taip tu teisi nieks nepila griliazo ant torto .sustingusi griliaza ji reikia susmulkinti,su kocelu .susmulkinus iki norimo dydzio barstomas pavirsius na dar galima pabarstyt ir tarp pertepymu.tikrai tada skanu buna.tik bukit atsargios kai griliaza gaminat.galit nudegti. viska darykit greitai kai pradedat lyginti.
Na, grilijažinio torto neteko gaminti, bet kartais kepu grilijažinius sausainėlius. Juos gaminant reik ant tešlos viršaus pabarstyti pagaminto trupinto grilijažo ir tada kepti.
O kas skundžiasi dėl to, jog gamintas su medumi grilijažas nelabai gerai stingsta, tai nieko keisto. Medus- tai ne cukrus, nekietėja.
O kas skundžiasi dėl to, jog gamintas su medumi grilijažas nelabai gerai stingsta, tai nieko keisto. Medus- tai ne cukrus, nekietėja.
Gal kas žinote kaip gaminti kozinakus?
o kokius riesutus i griliaza deti reikia??

QUOTE(sarytuka @ 2009 05 02, 10:19)
Kokius tik sugalvoji

aš gaminu karamelizuotus riešutus ledams, bet sakyčiau gaunasi kaip ir griliažas tuo pačiu, nes riešutai yra sukapojami ir pavirinus su cukrumi gaunasi tokie kaip gabaliukai


i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |