Tuomet belieka pritarti Rimvydos nuomonei. Jeigu brokas yra, reikia reikalauti, kad sutaisytų. Pas mus net lauko sieną sutaisė, kai šioje skylė išsimušė dėl per plačiai gyventojų atidaromų laukųjų durų rankenos.
Lygiai taip pat ir šlampančios sienos ta pati garantija ir statybų brokas
Vat ir butu idomu isgirst, ar kam nors tvarke sienas ar kita broka pgl. garantija ?
Bet vis tiek, negi normalu tokia kokybe naujuose namuose ????
QUOTE(voveriena @ 2008 05 27, 10:33)
Vat ir butu idomu isgirst, ar kam nors tvarke sienas ar kita broka pgl. garantija ?
Kad sienos skilinėja - normalu. Kad šlampa po lietaus - ne. Deja, nežinau, kaip būdavo tarybiniais laikais, kai naują pastatydavo. Nežinau ir atvejų, kad pagal garantijas taisytų, nes nežinau atvejų, kai naujas namas brokuotas (apskritai mažai naujų namų atvejų žinau). Bet jei reikalausi, tai ir sutaisys. Bėda ta, kad mes nieko nereikalaujame. O dažnai ir patys sutarčių nesilaikome, todėl ir iš antrosios sutarties pusės reikalauti negalime.
Beje draugų laiptinę jau tris kartus tvarkė, nes pagal garantiją tikrai priklauso. Aišku pirmus kartus teko pavargti kol atvyko... Svarbiausia reikia reikalauti, nes kaip ir visur bando nusimuilinti...

na pasisakysiu ir as
neseniai nusipirkom buta is eikos. negaliu niekuom skustis. sienos skyla, tinkas krenta- na ir ka? pasistatysi nauja nuosava nama tai ir ten taip bus nes pamatai smunka, namas turi susistoveti ir niekur cia nedingsi.
apie tai, kad cia rasoma, kad zmones nemate kokybisku statybu ir save guodzia, tai galiu pasakyti nera ten taip blogai, nera ten viskas brokuota ir baisu. o jei jau ir pataikai isigyti brokuota butai ,tai as jau geriau ziuriu i suskilusia siena negu kaskart pareinant su vaiku isvaikau nersianciu paaugliu buri kurie rasineja ant sienu ir ruko kaip nesveiki, baruosi su kaimyne kuriai 98 metai ir ji uztrenkineja vaikams duris i vidini kiema, kad jos rujojancios kates nepabegtu. ir neaiskinu alkocholikui kaimynui, kad nebepiltu vandens i musu balkona, nes ar taip ar taip mes nenustosim rukyti jame.
senos statybos butu (na kaiop senos 1998 m) atsikandau sociai.
o kas del naujos, tai manau, kad dauguma apie juos susidare prasta nuomone is kalbu kurias pasake bobute, kuriai sake teta, kurios drauges dukra nusipirko buta.
man asmeniskai nera jokiu problemu ir neturiu kuom skustis
neseniai nusipirkom buta is eikos. negaliu niekuom skustis. sienos skyla, tinkas krenta- na ir ka? pasistatysi nauja nuosava nama tai ir ten taip bus nes pamatai smunka, namas turi susistoveti ir niekur cia nedingsi.
apie tai, kad cia rasoma, kad zmones nemate kokybisku statybu ir save guodzia, tai galiu pasakyti nera ten taip blogai, nera ten viskas brokuota ir baisu. o jei jau ir pataikai isigyti brokuota butai ,tai as jau geriau ziuriu i suskilusia siena negu kaskart pareinant su vaiku isvaikau nersianciu paaugliu buri kurie rasineja ant sienu ir ruko kaip nesveiki, baruosi su kaimyne kuriai 98 metai ir ji uztrenkineja vaikams duris i vidini kiema, kad jos rujojancios kates nepabegtu. ir neaiskinu alkocholikui kaimynui, kad nebepiltu vandens i musu balkona, nes ar taip ar taip mes nenustosim rukyti jame.
senos statybos butu (na kaiop senos 1998 m) atsikandau sociai.
o kas del naujos, tai manau, kad dauguma apie juos susidare prasta nuomone is kalbu kurias pasake bobute, kuriai sake teta, kurios drauges dukra nusipirko buta.
man asmeniskai nera jokiu problemu ir neturiu kuom skustis
QUOTE(marezagare @ 2008 06 20, 17:22)
kad nebepiltu vandens i musu balkona, nes ar taip ar taip mes nenustosim rukyti jame.
Yra kuo girtis

Naujas Naujosios Pilaites forumas www.naujoji-pilaite.lt
Eikos butai
Vilmestos butai
Bendras Naujosios Pilaites forumas
Eikos butai
Vilmestos butai
QUOTE(marezagare @ 2008 06 20, 18:22)
negu kaskart pareinant su vaiku isvaikau nersianciu paaugliu buri kurie rasineja ant sienu ir ruko kaip nesveiki, baruosi su kaimyne kuriai 98 metai ir ji uztrenkineja vaikams duris i vidini kiema, kad jos rujojancios kates nepabegtu. ir neaiskinu alkocholikui kaimynui, kad nebepiltu vandens i musu balkona, nes ar taip ar taip mes nenustosim rukyti jame.
ale, žiūriu tamsta su kaimynais nesutariat...o naujam name paaglių, kačių nebus?
QUOTE(Jolantele- @ 2008 06 25, 17:00)
Naujas Naujosios Pilaites forumas www.naujoji-pilaite.lt
Eikos butai
Vilmestos butai
Eikos butai
Vilmestos butai
Paskaitineju as cia postus apie butus,naujus namus.Rso zinoma"zinovai"Labai jau argumentuotai-tik peikia,tik peikia.Moterys,nebukit tokios piktos-viskas priklauso nuo musu paciu.Mes iprate,kad kazkas turi pasirupinti viskuo(kaip tarybiniais laikais,kai net kilimui talona duodavo}Nezinau,bet man net buta isnaujo isdaze,nes nebuvo praejes garantinis laikotarpis,bet as parasiau prasyma,atejo komisija ir viska sutvarke.Kam cia lieti savo toki nepasitenkinima.Man tai primena pasakecia apie Lape ir vynuoges.Pamenate.?Pasiskaitykite ir mastykite POZITYVIAI.Daugiau ngeru emociju,o ne ieskojimo,kas blogai-juk ne taip viskas blogai.....
QUOTE(ADITELKA @ 2008 08 01, 11:21)
ale, žiūriu tamsta su kaimynais nesutariat...o naujam name paaglių, kačių nebus?
sutart sutariam, bet kad dauguma kaimynu kaip sakoma sovietiniu laiku. rodos tariames su kaimynais kaip su normaliais zmonem kad tvarkom laiptine dedam duris, tai vis koks islenda ir sako o n....fig man reikia jei ir taip gerai. mol, man bomzai miegantys netrukdo nes iki 9 auksto neuzlipa pamiegot.

ir siaip naujas namas yra naujas. visad buvau pries naujus namus, bet kiek apziurejau senu butu tai kaip ir priejau isvados kad man geriu butas erdvus, sviesus ir svaria laiptine, negu senos statybos butas,su tvirtom sienom, bet sovietiniais kaimynais ir ta visa netvarka, pradedant laiptinemis ir baigiant vaiku zaidimu aikstelemis

QUOTE(marezagare @ 2008 08 24, 00:13)
ir siaip naujas namas yra naujas. visad buvau pries naujus namus, bet kiek apziurejau senu butu tai kaip ir priejau isvados kad man geriu butas erdvus, sviesus ir svaria laiptine, negu senos statybos butas,su tvirtom sienom, bet sovietiniais kaimynais ir ta visa netvarka, pradedant laiptinemis ir baigiant vaiku zaidimu aikstelemis 

Ir dar didelis didelis klausimas, ar tos sienos tokios tvirtos

QUOTE(marezagare @ 2008 08 24, 00:13)
sutart sutariam, bet kad dauguma kaimynu kaip sakoma sovietiniu laiku. rodos tariames su kaimynais kaip su normaliais zmonem kad tvarkom laiptine dedam duris, tai vis koks islenda ir sako o n....fig man reikia jei ir taip gerai. mol, man bomzai miegantys netrukdo nes iki 9 auksto neuzlipa pamiegot.
bet gal cia tik pas mus pasitaike tokis namas su tokiais perliukais

Ne Jūs vieni, mūsų namas irgi toks pats... Kaip tik iš jo ir bėgam į naujos statybos... Jau dabar matom, kad labai organizuotas namas bus, nes labai greitai susiorganizavom susitikimą ir šiaip dauguma jaunų žmonių tad ir požiūris į viską panašus