QUOTE(acte @ 2009 04 20, 10:34)
Norėjau paklaust jusų nuomonės: viena auklėtoja kasdien per kompą vaikam rodo multikus, Na palauk, Šreką ir visokius kitokius. Ką apie tai manot? Gal čia tik mane tai erzina?
Vaiką vedu į darželį kad su juo butų užsiimama, multiką aš ir namie galiu įjungt

as irgi kai pamaciau, tai mane sokas istiko

QUOTE(vienatve @ 2009 04 21, 21:30)
vandens silto nera,rankytes plauna saltu.

QUOTE(lorena24 @ 2009 04 28, 13:25)
ka galit pasakyt apie kregzdutes ir ju auklytes Regina ir Diana?
geros aukletojos

Mes taip pat lankome si darzely tiesa dar tik menesi.Bet dabar tai kazkaip daugiau sergam nei einam.Pietu miegelio dar nebuvau palikusi nes grieztai atsisako pats mano vyrukas.Na bet cia susitarsim jau
O siaip ir aukletojos pasirode visai malonios man tai jaunesne labiau patinka o auklyte isvis faina.O kaip bus toliau ziuresim.
Mes ZVIRBLIUKAI

Mes ZVIRBLIUKAI
QUOTE(ingrida1979 @ 2009 05 08, 19:19)
Mes taip pat lankome si darzely tiesa dar tik menesi.Bet dabar tai kazkaip daugiau sergam nei einam.Pietu miegelio dar nebuvau palikusi nes grieztai atsisako pats mano vyrukas.Na bet cia susitarsim jau
O siaip ir aukletojos pasirode visai malonios man tai jaunesne labiau patinka o auklyte isvis faina.O kaip bus toliau ziuresim.
Mes ZVIRBLIUKAI

Mes ZVIRBLIUKAI
mes lankom papūgiukų grupę nuo rugsėjo mėn.

vaikui patinka darželyje,

o kad kartais filmukus pažiūri tai aš nieko blogo nematau, džiaugiuosi , kad šiuolaikiškas auklėtojų požiūris,

Dar pašnekėjau su viena mamyte kuri veda savo sūnų į šį darželį, sakė kad nėra šilto vandens, prausia šaltu. Susinervinau nerealiai, kur tie vaikučiai nesirgs. Mes vos savaitę ištempiam ir dvi gydomės namie. Man tai iš vis nesuprantamas dalykas, kaip tai įmanoma. o kai vaikui pasirodo sloga reikalauja kad nevestumėm į darželį. Tai kaip į darbą eit? Gaunu minimumą, auklės negaliu nusisamdyt, o dabar dar tie įstatymai dėl ligos ir apskritai jaučiu tuoj be darbo liksiu

QUOTE(kapucino @ 2009 05 13, 14:44)
Dar pašnekėjau su viena mamyte kuri veda savo sūnų į šį darželį, sakė kad nėra šilto vandens, prausia šaltu. Susinervinau nerealiai, kur tie vaikučiai nesirgs. Mes vos savaitę ištempiam ir dvi gydomės namie. Man tai iš vis nesuprantamas dalykas, kaip tai įmanoma. o kai vaikui pasirodo sloga reikalauja kad nevestumėm į darželį. Tai kaip į darbą eit? Gaunu minimumą, auklės negaliu nusisamdyt, o dabar dar tie įstatymai dėl ligos ir apskritai jaučiu tuoj be darbo liksiu 

kad klausiau savo vaiko,sako,kad yra siltas vanduo.
Papildyta:
mamos is Papūgiukų grupes,norejau paklausti ar leisit savo vaikus i tą cirką vaziuoti,as kazkaip bijau...
QUOTE(vienatve @ 2009 05 13, 20:30)
kad klausiau savo vaiko,sako,kad yra siltas vanduo.
Papildyta:
mamos is Papūgiukų grupes,norejau paklausti ar leisit savo vaikus i tą cirką vaziuoti,as kazkaip bijau...
Papildyta:
as irgi norejau paklausti mes irgi kaip ir davem pinigelius bet kazko bijau leisti maniskiui3.5 metuku kazkaip manau per mazas

QUOTE(Mazulikee^ @ 2009 04 20, 10:51)
mes is zvirbliuku grupes, bet dar negirdejau tokiu dalyku kaip saltas vanduo, ar kompas
manau musu grupej nerodo..pas mus nes mano vaikis tikrai pasigirtu
o del vandens dar vakar paklausiau sunelio, sakau ar su saltu vandeniu liepia plautis sako ne reikia ir susiltu plautis kad nesusaltume...
tik mane labai nervuoja kad musu vaiku neveda i lauka...ateitu vakare pasiimti visos grupes lauke, o musiskiai sedi prie stliuku susodinti...kazkaip laisves apribojimas, kiek tik beateiciau visad sedi...
o kaip pas jus?
as irgi norejau paklausti mes irgi kaip ir davem pinigelius bet kazko bijau leisti maniskiui3.5 metuku kazkaip manau per mazas

tik mane labai nervuoja kad musu vaiku neveda i lauka...ateitu vakare pasiimti visos grupes lauke, o musiskiai sedi prie stliuku susodinti...kazkaip laisves apribojimas, kiek tik beateiciau visad sedi...

o kaip pas jus?
O jus irgi iš Papūgiukų?

tik nesupratau ko bijot? ar kad vaikui cirkas nepatiks ar kad auklėtojos nesusitvarkys ar dar ko nors? nemanau kad auklėtojoms tai bus pirma išvyka ir kad jos apsiimtų vežti vaikus, jei nežinotų kaip susitvarkyti

Aš tai tikrai už cirką, nes patys nelabai prisiruošim nuvesti, be to man nepatinka cirkai, tai l.džiaugiuos, kad darželis organizuoja.
Beje, draugė sakė jos mergaitė kitam daržely ir į spektaklius dažnai važiuoja

Mano dukra irgi lanko šį darželį.Vaikų vežiojimas už darželio ribų manes visiškai nežavi.Darželyje būna nemažai spektaklių,o į kitus renginius nuvedam patys.
QUOTE(acte @ 2009 05 14, 00:17)
O jus irgi iš Papūgiukų?
tik nesupratau ko bijot? ar kad vaikui cirkas nepatiks ar kad auklėtojos nesusitvarkys ar dar ko nors? nemanau kad auklėtojoms tai bus pirma išvyka ir kad jos apsiimtų vežti vaikus, jei nežinotų kaip susitvarkyti
Aš tai tikrai už cirką, nes patys nelabai prisiruošim nuvesti, be to man nepatinka cirkai, tai l.džiaugiuos, kad darželis organizuoja.

as nebijau del cirko ar aukletojų kompetencijos.mane neramina tas vaziavimas.Apie cirka parase, viskas lyg ir gerai.bet kas juos ves,kas per vairuotojas.nes siais laikais vairuotojai nelabai jaucia atsakinguma ir ne visad supranta, kad uz jų sedi n-vaikų,uz kuriuos jis atsakingas kol jie tame autobuse sedi.