O kas lanko kregzduciu grupe?
QUOTE(vilmutute @ 2010 09 05, 22:09)
O kas lanko kregzduciu grupe?
Dar anam puslapy apie tai kalbejom
QUOTE(indra* @ 2010 08 30, 09:11)
QUOTE(moonlight @ 2010 08 30, 10:15)
QUOTE(moonlight @ 2010 09 06, 09:40)
mes irgi jungiames prie visu kregzduciu.... mano panele eina i lopseli tik pirmos dienos, kol kas miegui nepasiliekame. Siaip esu viskuo patenkinta, nieko blogo nepastebejau, aukletojos patinka. Kokia jusu nuomone? Gal kas turi kokiu pastebejimu? Rasykit, labai idomu manau visoms mamoms, nes juk pacios ten nebunam visalaik ir daug ko manau nezinom...
Sveikutes,
girdejau apie Vilte kalbant, bet nepazinciau
Esu ir as patenkinta, tik va amniskis nelabai jau ten buna...MAmyciukas mazas jis
Tikiuos pripras ...
Esu ir as patenkinta, tik va amniskis nelabai jau ten buna...MAmyciukas mazas jis
QUOTE(patrol @ 2010 09 06, 11:41)
mes irgi jungiames prie visu kregzduciu.... mano panele eina i lopseli tik pirmos dienos, kol kas miegui nepasiliekame. Siaip esu viskuo patenkinta, nieko blogo nepastebejau, aukletojos patinka. Kokia jusu nuomone? Gal kas turi kokiu pastebejimu? Rasykit, labai idomu manau visoms mamoms, nes juk pacios ten nebunam visalaik ir daug ko manau nezinom... 
Labutis, o mes nuo rugsejo lankom Vyturiuku grupe. Viskas kaip ir normaliai buvo iki sio ryto. Palikau vaika spiegianti, nezinau, kaip bus toliau. Pirmas idomumas darzelyje praejo ir viskas, jau nebenori eiti. O kaip jusu maziai, ar be asaru pasilieka?
QUOTE(vilmutute @ 2010 09 06, 13:13)
Sveikutes,
Tikiuos pripras ...
O Gustuka as pazistu, jis panasus i musu kaimyna, todel ir isiminiau, tik va mamytes nepamenu
QUOTE(busima~mamyte @ 2010 09 06, 00:04)
sveikos mamytes
kiek maciau yra vaikuciu ir mamyciu, kurie lanko visciuku grupe.. ir kaip aukletoja? ar patinka? o seimininkute? 
Mes lankom viščiukų grupę.Aš tai esu patenkinta auklėtoja ir šeimininkute.(bent jau kol kas
Siandien ir as maciau Jusu mergytes, bet mamytes irgi nezinau:)
Papildyta:
MOONLIGHT, o kartais tavo berniuko vardas ne Rokas?
QUOTE(patrol @ 2010 09 07, 09:07)
O Gustuka as pazistu, jis panasus i musu kaimyna, todel ir isiminiau, tik va mamytes nepamenu 
Papildyta:
QUOTE(vilmutute @ 2010 09 07, 15:07)
Siandien ir as maciau Jusu mergytes, bet mamytes irgi nezinau:)
Papildyta:
Papildyta:
Atsakysiu uz Moonlight, nea ne Rokas jos bernuzelis
O ko vardu?