Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

Dabar iš pavydo numirsiu lotuliukas.gif Kiek metų reikia chna tepliotis, kad turėtum reklaminius plaukus? Jadzka, o kokia tavo natūrali plaukų spalva? Ar yra žilų g.gif Spėju kad ne, jei plaukai tolygios spalvos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 20:50
QUOTE(amarilė @ 2009 06 18, 15:09)
Dabar iš pavydo numirsiu lotuliukas.gif Kiek metų reikia chna tepliotis, kad turėtum reklaminius plaukus? Jadzka, o kokia tavo natūrali plaukų spalva? Ar yra žilų g.gif Spėju kad ne, jei plaukai tolygios spalvos ax.gif

Nemirk, ne reklaminiai o slenka daug ax.gif
Žilų kelis turiu. Bet nedaug. Dažausi ilgai jau....
Atsakyti
Nu ką sėdžiu štai ne tik su turbanu, bet dar ir tuoletiniu poperiumi visus turbano kampus apsikaišiusi-žiauriai bėga šįsyk doh.gif . Nervai jau nelaiko, jaučiu kad šįkart tik pora valandų teišlaikysiu. Mintys irgi apie Venitą ėmė lįst blush2.gif Atsisėdus sėdėt nėra kada, o pasilenku bent kiek ir upeliai teka doh.gif . Nesupratau, ko čia taip šįsyk man "skystas reikalas" gavosi smile.gif .

QUOTE(Miaška @ 2009 06 18, 14:51)
Netyrinėjau tos Venitos, ale reikės - dukra reguliariai perka sau, tai prie progos nuskaitysiu, kas do sudėtis.

Vat būtų labai faina, kad pažiūrėtum, nes man vis plauko mintyse, kad norėčiau kokią Bronze kada užsitept pasiįvairinimui, bet vat kokia kažin tų dažų sudėtis g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 20:51
QUOTE(Selga @ 2009 06 18, 16:30)
Nu ką sėdžiu štai ne tik su turbanu, bet dar ir tuoletiniu poperiumi visus turbano kampus apsikaišiusi-žiauriai bėga šįsyk  doh.gif .

Vat būtų labai faina, kad pažiūrėtum, nes man vis plauko mintyse, kad norėčiau kokią Bronze kada užsitept pasiįvairinimui, bet vat kokia kažin tų dažų sudėtis g.gif .

Žinai, kaip aš darau, kad nebūtų per skysta? Jau kažkiek ir ranka įgudo, žinoma, bet visko pasitaiko. Tai va, kai bemaišant košę, atrodo, kad jau beveik gera, bet dar šlakelio vandens trūksta, aš to šlakelio nebepilu. O kai jau dažau, šalia pasistatau puodelį su karštu vandeniu, jei bedažant pasirodytų per tiršta. Kartais truputį ir įpilu papildomai, bet dažniausiai neprireikia.

Dėl Venita sudėties, tai spėju, kad nėra labai baisi, nes dukružės plaukai nėra labai stiprūs, ir per keletą metų Venita žalos nepadarė. Bet sudėtį pažiūrėsiu, kai tik bus proga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 20:51
QUOTE(neaiski @ 2009 06 18, 16:36)
Tai sakot- tik svyst, tik blykst  biggrin.gif

Nu gal aš durnai mąstau, bet mano nuomonė "švyst ir blykst" klausimus yra tokia: kuo plaukas tamsesnis, tuo tas efektas geriau matomas. Kodėl reklamose, būtent tose, kur reikia tą "švyst ir blykst" parodyti, staiposi tamsios briunetės, o ne blondinės ir, jei pastebėjot, daugiausia lygių plaukų, o jei ir nelygių, tai garbanos aiškiai matyti, kad yra dirbtinės. Vat ir Jadzka mūsų štai yra tamsiaplaukė, lygių plaukų, tai kaip tik toms reklamoms ir pats tinkamiausias modelis bis.gif (štai kodėl ir aš noriu kuo tamsesnių plaukų, nors manieji ir nėra lygūs, o labai pasišiausę, ale bet visvien noriu blush2.gif )
Šiaip tai, mergos, baikim parintis 4u.gif -visų mūsų plaukai gražūs, nes mes sveikai juos prižiūrim! Ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš visai visai tamsių nenoriu, man patinka tos ryžumos kažkiek... Turbūt dėl to ir nenusibosta man tiek metų chna dažytis, nes tinka ir patinka visos jos spalvų variacijos.

Atsakyti

QUOTE(jadzka @ 2009 06 18, 16:55)
Tai va reiks pabandyti tos Jemeno žolės, bo nuvažiuot nelabai įsivaizduoju ar pavyks iki ten. Gal ir Basmos reiks pasijamti smile.gif

O kas čia per daiktas? blink.gif Kur auga? blush2.gif

Nugi jau išsiploviau galvikę ir patapau raudonesnė, nes dėjau 4chna ir 6basma pak. Šiaip išvada būtų tokia-netinka mano plaukams Amla aliejukas, nes tokie pašiurę lieka plaukai. Geriau jau tada amlos miltukų dėt, o aliejų pilti visgi kitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 20:54
sveikutės, labai geras dalykas ta chna ir basma, bet man toookiq alerijq sukėlė, kad veida žiauriai išbėrė raudonas visas ir taip niežėjo ,kad net alergetikus gėriau. ar jums nėra taip?nuo kitų dažų- jokios reakcijos? gal kuriai taip ir buvo?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 06 18, 16:11)
Nemirk, ne reklaminiai o slenka daug ax.gif
Žilų kelis turiu. Bet nedaug. Dažausi ilgai jau....

terliavaus kokius penkis kartus ir mano plaukai jau graziai blizga tongue.gif ypac sauluteje wub.gif viskas butu gerai tik greitai nusiplauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 06 18, 16:30)
Nu ką sėdžiu štai ne tik su turbanu, bet dar ir tuoletiniu poperiumi visus turbano kampus apsikaišiusi-žiauriai bėga šįsyk  doh.gif . Nervai jau nelaiko, jaučiu kad šįkart tik pora valandų teišlaikysiu. Mintys irgi apie Venitą ėmė lįst blush2.gif Atsisėdus sėdėt nėra kada, o pasilenku bent kiek ir upeliai teka  doh.gif . Nesupratau, ko čia taip šįsyk man "skystas reikalas" gavosi smile.gif .

O aš sėdžiu šiek tiek susinervinus...nu užsimaniau ir aš šiandien žūt būt nusimaliavot doh.gif nuvažiavau į pardę, nusipirkau Venitos, ten parašyta balzamas g.gif , kažkodėl ne dažai, dažų pardavėja sako nebūna doh.gif Kaštoninės nebuvo, tik ticianas, burgundas, bronza....paėmiau burgundą, nes ant pakelio tokia tamsiai ruda į ryžumą moteriškė....užpilu karštu vandeniu - o ta žalia žolė pavirto tamsiai vyšnine blink.gif o pati konsistensija tokia pati, grūdeliais kaip ir cha...suabejojau ar dažyt, bet begalinis noras būtent šiandien užvaldė lotuliukas.gif po dažymo teko plaut raudonais grūdeliais aplipusias vonios grindis, sienas, pačiai išsimaudyt, nes atrodė kad esu smarkiai susižalojus lotuliukas.gif nu sėdžiu dabar apsivyniojus ir galvoju, kas čia gausis...gal bandėt kas tą burgundišką Venitą? mirksiukas.gif
Atsakyti
Selga, o kokio velnio tu tiek daug tos chna dedi? Nu ner tavo plaukai iki žemės ir be galo stori g.gif: Gal per daug pridedi dėl to ir varba g.gif:

Burgundi Venitos nebandžiau (raudona gi doh.gif: )
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 06 18, 20:48)

Burgundi Venitos nebandžiau (raudona gi doh.gif: )

Nu ką dabar daryt, tapau kažkokia bordinė doh.gif o kur cheminis tai visai ryški....MB ir dukrai patiko, o man ne schmoll.gif Jaučiu ryt vėl dažysiu, kokią spalvą Venitos patartumėt dėt kad permuštų? Įsitikinau kad šitie dažai gerai "ima", gal dėl to, kad cheminis...prie šaknų spalva tamsi į ryžumą doh.gif Ot pasidariau....dabar vėl teks terliotis, gerai kad į darbą neinu mirksiukas.gif
Atsakyti