Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

ok, meginsiu siandien ikelti nuotrauka veiduka uztusavusi smile.gif

nors labai noriu bet neprasysiu mestos kad ir man parveztu chna lotuliukas.gif
uzteks man kol kas pokelines, o po to jei ka su jumis bazuosiuosi kai pirksit marokietiska per interneta smile.gif dar nezinau kuo ji tokai ipatinga, bet kad jau taip giriat tai ir as noresiu smile.gif

o prazilau tikrai labai anksti. nei tevas nei mama taip anksti nezilo, matyt is kazkur giliau sitas genas manyje..

dar norejau paklausti, ar geriat kokius vitaminus plaukams stiprinti? as norejau stipriu B grupes vitaminu, bet vaistininke sake maitinancioms negalima. tai teks palaukti, nusipirkau paprastus, tai geriu dabar, nos raso kad rezultatas tik po triju menesiu. rolleyes.gif

eisiu siandien kaukes darytis plaukams su rozmarinu aliejum, gal kiek pristabdys slinkima.

Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 08 28, 09:43)
ok, meginsiu siandien ikelti nuotrauka veiduka uztusavusi smile.gif

dar norejau paklausti, ar geriat kokius vitaminus plaukams stiprinti? as norejau stipriu B grupes vitaminu, bet vaistininke sake maitinancioms negalima. tai teks palaukti, nusipirkau paprastus, tai  geriu dabar, nos raso kad rezultatas tik po triju menesiu.  rolleyes.gif

Aš gėriau Fitoval vitaminus. Kadangi viską pradėjau vienu metu, t.y. ir dažymą žolėmis ir šių vitaminų vartojima, tai dabar sunku pasakyt, kas suveikė, bet mano plaukuosena pasipuošė tokiu "jaunuolynu"! doh.gif Nepatogu net viešumon eit- styro toks lankas plaukų it kokiam liūtui blush2.gif , tai dabar vienintelis išganymas-saulės akiniai, bet ne ant nosies, o tam, kad prilaikytų "manąją problemą" biggrin.gif blush2.gif

DI, netušuok Tu savojo veidelio-siunčiu aš Tau a.ž. su albumėlio duomenimis. mirksiukas.gif Rimta persona man atrodai, tikiu, kad nepabėgsi iš mūsų greit. mirksiukas.gif Nežinau, kaip jums, bet man atrodo, kad plaukų spalva yra graži ta, kuri tinka prie veido, tad jei jį užtušuosi, liks tik 50% perduodamos informacijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 21:44
QUOTE(Selga @ 2009 08 28, 17:16)
Ką turi galvoje  sakydama, kad nesėkmingai?  g.gif  Pertrumpai? Iškarpė labai ar dar kas? Pas Tave bene iškarpyti jie?
Maniškiai irgi slenka vis, bet matau daug naujų plaukelių ir dabar kažkaip mažiau dėl to jaudinuosi. irnesakyk.gif

Per trumpai... 8 mėn. auginau ne tam, kad kirpėja nurėžtų dar trumpiau, nei buvo prieš tai doh.gif Su laiku apsiprasiu, ir plaukai susigulės, bet kol kas nepatinka.
O slinkimas man buvo pasibaigęs, ir ežys didžiulis ataugęs, dabar jau kokio sprindžio ilgio tas ežys, o vėl pradėjo slinkti... Kaip ir priežasčių realių nėra, na, gal persidirbu, bet čia jau beveik kasdienybė...
Reikės gal ir man tų Fitoval vitaminų pagert, o kol kas naminėmis kaukėmis bandau gelbėtis, dabar kaip tik su tokia ekstremalia sėdžiu.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 08 28, 20:41)
Per trumpai... 8 mėn. auginau ne tam, kad kirpėja nurėžtų dar trumpiau, nei buvo prieš tai doh.gif  Su laiku apsiprasiu, ir plaukai susigulės, bet kol kas nepatinka.
O slinkimas man buvo pasibaigęs, ir ežys didžiulis ataugęs, dabar jau kokio sprindžio ilgio tas ežys, o vėl pradėjo slinkti... Kaip ir priežasčių realių nėra, na, gal persidirbu, bet čia jau beveik kasdienybė...
Reikės gal ir man tų Fitoval vitaminų pagert, o kol kas naminėmis kaukėmis bandau gelbėtis, dabar kaip tik su tokia ekstremalia sėdžiu.

miashka, su kokia kauke sedi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 21:45
Ai, prisiskaičiau rusiškuose saituose pagyrų garstyčių kaukei, pagrindinis jos minusas - žiauriai sausina, todėl negalima naudoti dažnai, sausiems plaukams - kas 10 dienų, normaliems - kas savaitę, riebiems - kas 5 d. Ir po mėnesio ar dviejų būtinai daryti poros mėnesių pertrauką. Tai aš antrą kartą dar tik darausi, kaitina galvą kaip reikiant, gal ir suaktyvins ten ką nors...
Sudėtis paprastutė: 1 kiaušinio trynys, 2 arb. šaukšteliai garstyčių miltelių (būna pirkti tarp prieskonių) ir kefyro, kad tokia skystos greitinės pavidalo košytė gautųsi. Įtrinti tik į šaknis, šiltai aprišti, laikyti iki 1 val., tada išplauti, galima net be šampūno - tiesa, aš tai šampūnu perplaunu.
Atsakyti
Miashka, kaip tavo plaukuciai po garstyciu kaukes jauciasi? smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Selga @ 2009 08 28, 17:16)
Aš gėriau Fitoval vitaminus. Kadangi viską pradėjau vienu metu, t.y. ir dažymą žolėmis ir šių vitaminų vartojima, tai dabar sunku pasakyt, kas suveikė, bet mano plaukuosena pasipuošė tokiu "jaunuolynu"! doh.gif Nepatogu net viešumon eit- styro toks lankas plaukų it kokiam liūtui blush2.gif , tai dabar vienintelis išganymas-saulės akiniai, bet ne ant nosies, o tam, kad prilaikytų "manąją problemą" biggrin.gif  blush2.gif

aš gėriau pantogar ilgai, nes kelis metus plaukai patoviai slenka doh.gif dabar pradėjau nakvišų aliejų.
dėl tų lankų, tai ir man problema: plaukai keliais sluosniais susisluoksniavę, o slenka tik ilgieji blink.gif reikia visiems aiškinti, kad čia taip ne nevykusi kirpėja iškarpė, bet jie taip auga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 21:47
QUOTE(DI @ 2009 08 29, 12:48)
Miashka, kaip tavo plaukuciai po garstyciu  kaukes jauciasi? smile.gif

Sunku spėliot, ar jiems ten gerėja, ar ne - antrą kartą dar normaliai tą kaukę pasidariau, išlaikiau valandą. Labai tikiuosi, kad neįsibėgės slinkimas, kai laiku pradedu naudoti priemones - kartais pavyksta sustabdyt tą slinkimą.

Ryt tepliosiuos turkiška chna. Kas palaikys kompaniją su turbanu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 08 29, 16:24)
Sunku spėliot, ar jiems ten gerėja, ar ne - antrą kartą dar normaliai tą kaukę pasidariau, išlaikiau valandą. Labai tikiuosi, kad neįsibėgės slinkimas, kai laiku pradedu naudoti priemones - kartais pavyksta sustabdyt tą slinkimą.

Nu bet kaukė su garstyčiom tai tikrai man labai jau pikantiška ir ekstremali atrodo. Mano sausuoliai nuo tokios turbūt visai išsausėtų unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 21:48

as po pirmu kaukiu net issigandau,man toks jausmas kad jie dar labiau slinkti pradejo doh.gif ypac kai su dilgelem palaikiau . nu bet matyt isslenka patys silpniausi ir nieko tu jiems nepadarysi. Stirinam likusius thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 21:49

aš laikau dabar biggrin.gif tik su pakeline chna/basma + smirdukas aliejus +kiaušinis. mano marokietiškas gėris vis dar pakeliui kažkur biggrin.gif
Atsakyti

Va sudominai su ta garstyčių kauke g.gif: Man kažkaip irgi slinkti pradėjo vėl (po antibiotikų kurso manau...) + dar stresas juodas doh.gif:
Kažin o paprastos garstyčios netinka? nu tos iš stiklainiukų ?

Nu aš šiandien dažiaus... Po praeito savaitgalio nelabai spalva man patiko: biški vyšnava kažkokia doh.gif: Tai dėjau dabar tik Turkiškos chna. Tikiuos daugiau ryža bus... Reikėjo ciberžolės prikraut... man geresnė spalva su ja gaunas ax.gif

QUOTE(Irėja @ 2009 08 29, 21:25)
aš laikau dabar  biggrin.gif tik su pakeline chna/basma + smirdukas aliejus +kiaušinis. mano marokietiškas gėris vis dar pakeliui kažkur  biggrin.gif

Marokietiška gerai wub.gif
Atsakyti