Sveikutes, oi skaitau temukes jusu jau pusantros dienos
kazkaip uzmaciau netiketai jusu tema ir sudomino chna

juolab kad pastaruoju metu patapau i ryzuma truputi ir ketinu metelius minimum tokia pasilikti
o spalvikes juk tai greitai tokios nusiplauna, nepridazysi su cheminiais juk kas pora savaiciu

tai pamanaiu, kad chna bus puiki iseitis
tik va galva susisuko visai kai jusu temukes nuo pradziu pradejau skaityt ir stebet kaip nuo tu paprastu iki visokiu marokietisku pardejo keistis chna ir kiek visokiu variantu dazymo jus cia suradot
tai vnz nebezinau net koki pirmam kartui varianta ir bepasirinkti.
plaukai yra mano naturalus tai pelenu spalvos. tokie nei sviesus nei labai tamsus. siuo metu buvo kastoniniai dazyti tik jau nubluko (ypac galai). dabar iki peciu, stori,(ta prasme ju daug), karpyti. tik rytoj zadu kokius 2-3 cm nurezti nes per vasara pavargo labai ir suskilinejo galai.

plaukas toks linkes siaustis siek tiek. prie saknu greit susiriebaluoja o va galai tai jau sausi
norima isgauti splva

na cia suprantu, kad prognozuoti neimanoma, bet negazdina nei ryzumas nei raudonumas, nei rudumas. pasiryzusi eksperementuoti esu
tai va radau cia tinklapi vienam is jusu nuorodu, kad
How much should you use?
100g will dye short hair.
200g will dye collar length straight hair.
300g will dye shoulder length straight hair.
500g will dye waist length hair.
tai man cia 200 -300 kazkur reiketu

bet pagal jusu pokalbius tai supratau kad dauguma naudojat tai daug maziau.... o gal cia gatavos koses tiek turetu buti?
o sakykit gal kas bandet pilt raudonojo vyno acto? turiu tokio namie tai gal tiktu?
zadu uzpilt ir palikt kokiai 12-14val pastovet ir tada dazyt.
My Webpagestai cia tai plaukai apteplioti taip, kad net paciu plauku nesimato, o ir kose tai gryn zalia , tokia ir turi but, nes lyg ir skaiciau kad pastovejusi paleidzia spalva?
oho na ir prirasiau
bet kokiu atveju kai atliksiu si procesa tai butinai ateisiu pasipasakot.
gal ir fotke imesiu
p.s. naudosiu ta paprasta ir pardes chna, tik dar neugalvojau ar basmos taip pat deti